Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Tokata @ 2014 06 18, 18:32)
Man rodos Laurynos progesteronas per aukštas. Manau ir fazės sumaišytos, bet vistiek per aukštas (nebent laukiesi).
Mano atsakymas 14,8 (folikuline < 1.13, ciklo vidurys 0.48 - 1.72, liuteininė 0.95 - 21)

nėra "per aukšto" progesterono. O laurynos atveju, jis puikus (19.92 x 3.18). O jūsų nors matavimo vienetų ir nematau, bet pagal normas, taip pat turite kokybiškai vykstančią ovuliaciją.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 06 18, 20:42)
nėra "per aukšto" progesterono. O laurynos atveju, jis puikus (19.92 x 3.18). O jūsų nors matavimo vienetų ir nematau, bet pagal normas, taip pat turite kokybiškai vykstančią ovuliaciją.

Dekoju uz atsakyma. 4u.gif Tai mano pirmasis prog. tyrimas, labai pergyvenau. blush2.gif
Atsakyti
Mano taip pat pirmas, pergyvenau labai.
Savo tyrimo normas aš surašiau sklaiusteliuose.
Dėl laurynos tyrimo jei nusišnekėjau, tai labai atsiprašau smile.gif Pati nežinojau, kad aukštas yra labai gerai.
Atsakyti
Sveikos merginos, aš vėl kažko nesuprantu g.gif
Kaip jau rašiau prieš kelias dienas, mano AMH darytas šio ciklo pradžioje gerokai per didelis, kas ko gero reiškia PKS (tą ir vokiečiai nurodė). Kiek aš žinau, kai PKS tai nevyksta O, tiesa? Bet šiandien pasidariau testą ir rodo, kad labai greit O bus ax.gif tiesą sakanti ir kūnas tą jaučia.. Tai aš dabar nesuprantu, kaip čia taip gali būti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 06 20, 20:13)
Sveikos merginos, aš vėl kažko nesuprantu  g.gif
Kaip jau rašiau prieš kelias dienas, mano AMH darytas šio ciklo pradžioje gerokai per didelis, kas ko gero reiškia PKS (tą ir vokiečiai nurodė). Kiek aš žinau, kai PKS tai nevyksta O, tiesa? Bet šiandien pasidariau testą ir rodo, kad labai greit O bus ax.gif tiesą sakanti ir kūnas tą jaučia.. Tai aš dabar nesuprantu, kaip čia taip gali būti? doh.gif

jei yra PKS tai nereiskia kad nevyksta O 4u.gif jos vyksta, tik buna retesnes, del to ir ciklas sutrinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 06 20, 19:18)
jei yra PKS tai nereiskia kad nevyksta O  4u.gif  jos vyksta, tik buna retesnes, del to ir ciklas sutrinka smile.gif

O as jau maniau, kad jei toks AMH, tai priaugo pas mane folikulu ir neisaugs niekas.. Aciu, kad nuraminai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Atejo laikas pagaliau ir man pasidaryti tyrimus. Padekite issiaiskinti kaip ir kas, nes visai nieko nesuprantu, kad gerai,kas ne.

Lytiniai hormonai
E2 Estradiolis (Immulite 2000)-rezultatas 164 pmol/l
-norma
Mot. folikulinė fazė: 0 - 587,0 ;
folikulinė fazė2-3diena: 0 - 308;
ciklo vidurys +/-3 dienos: 124 - 1468;
liutealinė fazė: 101 - 905;
K/c tabletės: 0 - 374;
postmenopauzė: 0 -110

TESTO Testosteronas (Immulite 2000)-rezultatas <0,69 nmol/l
Norma Mot.- 069-3,12 postmenopazėje: 0 - 1,49

Lytiniai hormonai
LH Liuteinizuojantis hormonas (Immulite 2000)rezultatas 4,43 mIU/ml
Norma
Mot. folikuline faze 1.1 - 11.6;
ciklo vidurys 17 - 77mIU/ml
liutealine faze 0 - 14.7 mIU/ml
K/c tabletes 0 - 8.0 mIU/ml
postmenopauzė 11.3 - 39.8 mIU/ml

FSH Folikulostimuliuojantis hormonas (Immulite 2000) rezultatas 5,83 mIU/ml
norma
Mot. folikuline faze 2,8 - 11,3;
ciklo vidurys 5,8 - 21,0;
liutealine faze 1,2 - 9,0;
K/c tabletes 0 - 4,9;
postmenopauzė 21,7 - 153,0

Skydliaukės tyr.
TTH Tirotropinis hormonas (Immulite 20000) rezultatas0,936 mIU/ml
Norma - 0,4-4,0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 20 birželio 2014 - 21:05
QUOTE(/ Lisa / @ 2014 06 20, 21:04)
Sveikos. Atejo laikas pagaliau ir man pasidaryti tyrimus. Padekite issiaiskinti kaip ir kas, nes visai nieko nesuprantu, kad gerai,kas ne.

Kaip beziuretum - viskas telpa i normas 4u.gif LH/FSH santykis irgi geras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 06 20, 23:32)
Kaip beziuretum - viskas telpa i normas 4u.gif LH/FSH santykis irgi geras  mirksiukas.gif

O ka tai reiskia?tas santikis. g.gif
Svarbu, kad viskas gerai. O kokiu atveju dufastona geria, nes nusipirkau ir planavau pradeti gerti be tyrimu. (nors dar ne visi atsakymai yra).Ksi buna kuris hormonas ne normoje? Nieko visai nesuprantu as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2014 06 20, 21:51)
O ka tai reiskia?tas santikis.  g.gif
Svarbu, kad viskas gerai. O kokiu atveju dufastona geria, nes nusipirkau ir planavau pradeti gerti be tyrimu. (nors dar ne visi atsakymai yra).Ksi buna kuris hormonas ne normoje? Nieko visai nesuprantu as  doh.gif

Geriausia, kai LH/FSH~1. Jei gerokai daugiau, itariamas policistiniu kiausidziu sindromas.
Duphastona dazniausiai skiria, kai progesteronas zemas, o sio tyrimo dar nedaret arba atsakymu neturit, todel siulyciau neeksperimentuoti ir negerti kol gydyt nelieps mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 06 20, 23:58)
Geriausia, kai LH/FSH~1. Jei gerokai daugiau, itariamas policistiniu kiausidziu sindromas.
Duphastona dazniausiai skiria, kai progesteronas zemas, o sio tyrimo dar nedaret arba atsakymu neturit, todel siulyciau neeksperimentuoti ir negerti kol gydyt nelieps mirksiukas.gif

Aisku . Dufastonas guli, lauksiu kol padarysiu progesterona. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 06 20, 20:13)
Sveikos merginos, aš vėl kažko nesuprantu  g.gif

su pks dazniausiai net neverta daryti OT nes jie beveik visada buna teigiami del auksto LH 4u.gif

bet va kazkaip vis pagalvoju apie jusu situacija g.gif kazkaip tikrai keista . bet gal tavo situacija analogiska Edenos? kad pakeisti matai o laboratotija vadovaujasi senais.... g.gif nes nu echo tai tikrai turejo matyti ... nu bet gal ir ne g.gif
jei gerai pamenu jus turejot ivf? kokiom vaistu dozem stimuliavo ir kiek foliu uzauginot? 4u.gif
Atsakyti