Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2014 06 17, 07:43)
Laba, kokie matavimo vienetai?

Matavimo vienetai mkg/l, dariau SK Impeks MDC. Ir prie "nukrypimas" parasytas +, kas reiskia "virs" g.gif
Taip, tikrai reikia paklausti, ar normu nesupainioj unsure.gif o, nes juk LP pries kelis men. dare, butu pamate gal.. Bet ne, sake - susitvarkyk vyra ir gimdyk
Atsakyti
Na va, persiuntė laboratorija man, ka patys is vokieciu gavo - jie taip pat surase matavimo vienetus ir normas, o rezultatas paraudonintas. Dar prierasas "finden sich haufig beim PCOS" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 06 17, 09:28)
Na va, persiuntė laboratorija man, ka patys is vokieciu gavo - jie taip pat surase matavimo vienetus ir normas, o rezultatas paraudonintas. Dar prierasas "finden sich haufig beim PCOS"  verysad.gif

tai reiskias tiksliai AMH didelis, na bet nera viskas taip blogai, daug blogiau jeigu butu mazas visai 4u.gif na pas manee LH/FSH 1.8 ir kai gines ziuri sako kad policistines bet amh - viduriukyje tai nesuprasi kodel hormonai policist o amh nevirsija g.gif Gydytoja geriausiai paaiskintu rezultata g.gif
Tarp kitko, mano mato vienetai irgi buvo mkg/l (10.60) bet normos sake merginos kad pas mane buvo senos surasytos ( nuo 7 iki 54 ar kiek ten) o dabar turkai ng/ml padare rez 7.14 norma 0.8-14) tai jokiais mato vienetais netelpa lT darytas AMH, kazkaip visai ne i tema. gal kazkas ir itakoti gali si hormona? Neisivaizduoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 17 birželio 2014 - 09:39
QUOTE(Edena @ 2014 06 17, 10:37)
tai reiskias tiksliai AMH didelis, na bet nera viskas taip blogai, daug blogiau jeigu butu mazas  visai 4u.gif  na pas manee LH/FSH 1.8  ir kai gines ziuri sako kad policistines bet  amh - viduriukyje tai nesuprasi kodel hormonai policist o amh nevirsija  g.gif Gydytoja geriausiai paaiskintu rezultata  g.gif
Tarp kitko, mano mato vienetai irgi buvo mkg/l (10.60) bet normos sake merginos kad pas mane buvo senos surasytos ( nuo 7 iki 54 ar kiek ten)  o dabar turkai ng/ml padare rez 7.14 norma 0.8-14) tai jokiais mato vienetais netelpa lT darytas AMH, kazkaip visai ne  i tema. gal kazkas ir itakoti gali si hormona? Neisivaizduoju

Sveikutes smile.gif
Trumpam uzsukau i jusu tema ir ziuriu diskutuojat apie hormonus ir policistiniu kiausidziu sindroma. Noriu pasakyti, kad sis sindromas konstantuojamas ne tik pagal echo ir LH/FSH santyki, sitie rodikliai gali buti geri. Jis skirstomas i 4 grupes :•anovuliacija, susijusi su vyriškų lytinių hormonų – androgenų pertekliumi organizme;
•anovuliacija, susijusi su insulino gamybos padidėjimu ir audinių atsparumu insulinui;
•anovuliacija, susijusi su liuteinizuojančio hormono (LH) hipersekrecija posmegeninėje liaukoje;
•anovuliacija, susijusi su androgenų virtimo į estrogenus cheminių reakcijų genetiškai determinuotais defektais
Tad tik atmetus visus situos galima konstatuoti, kad jums ne policistiniu kiausidziu sindromas.
Sekmes ir kantrybes jums nevaisingumo kelyje, te jis buna trumpas. Virusiukai nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 06 17, 10:37)
tai reiskias tiksliai AMH didelis, na bet nera viskas taip blogai, daug blogiau jeigu butu mazas   visai 4u.gif   na pas manee LH/FSH 1.8  ir kai gines ziuri sako kad policistines bet  amh - viduriukyje tai nesuprasi kodel hormonai policist o amh nevirsija  g.gif Gydytoja geriausiai paaiskintu rezultata  g.gif
Tarp kitko, mano mato vienetai irgi buvo mkg/l (10.60) bet normos sake merginos kad pas mane buvo senos surasytos ( nuo 7 iki 54 ar kiek ten)  o dabar turkai ng/ml padare rez 7.14 norma 0.8-14) tai jokiais mato vienetais netelpa lT darytas AMH, kazkaip visai ne  i tema. gal kazkas ir itakoti gali si hormona? Neisivaizduoju

o 1.3 lh/fsh santykis policistiškumą rodo ar ne? Mano ginė įrašė - MAŽAS santykis.. Ir nieko net neužsiminė, kad būtų koks įtarimas ar ką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tamsi Bijūnė: 17 birželio 2014 - 11:55
QUOTE(Classique @ 2014 06 17, 09:24)
Mergaitės, gavau Feritino atsakymą - 41,4 ng/mL (normos 15 - 150), hemaglobinas 115. Kažin ar reiktų pavartoti geležies papildų prieš IVF ?  blush2.gif Ir kokie būtų geriausi  ?

Man endokrinologe sake gerai butu feritinas apie 50 tad israse tardyferon.
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 06 17, 13:01)
Man endokrinologe sake gerai butu feritinas apie 50 tad israse tardyferon.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2014 06 17, 11:55)
o 1.3 lh/fsh santykis policistiškumą rodo ar ne? Mano ginė įrašė - MAŽAS santykis..  Ir nieko net neužsiminė, kad būtų koks įtarimas ar ką ax.gif

Mano santykis 1.23 , gydytoja sake visaks ok . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 06 17, 13:31)
Mano santykis 1.23 , gydytoja sake visaks ok . ax.gif

Puiku, ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos pakomentuokite prasau ar man ovuliacija ivykusi, gavau progesterono atsakyma 19,92 ng/ML.
Tyrimai daryti ne lt :
faze * nezinau kaip isversti) 0.2-15
faze ovuliacine 0.8-3
faze liuteinine 0.1-0.8
Atsakyti
Man rodos Laurynos progesteronas per aukštas. Manau ir fazės sumaišytos, bet vistiek per aukštas (nebent laukiesi).
Mano atsakymas 14,8 (folikuline < 1.13, ciklo vidurys 0.48 - 1.72, liuteininė 0.95 - 21)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 18 birželio 2014 - 18:39
QUOTE(Tokata @ 2014 06 18, 18:32)
Man rodos Laurynos progesteronas per aukštas. Manau ir fazės sumaišytos, bet vistiek per aukštas (nebent laukiesi).
Mano atsakymas 14,8 (folikuline < 1.13, ciklo vidurys 0.48 - 1.72, liuteininė 0.95 - 21)

O man atrodo, kad viskas cia gerai smile.gif Pas mane irgi daznai virs normos budavo, bet gydyt tik dziaugdavosi, nes tai reiskia kokybiska ovuliacija mirksiukas.gif
Atsakyti