Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Iveina @ 2014 01 08, 13:40)
Gal nepaminėjo vien dėl to, kad iki ovuliacijos dar žadate pas ją pasirodyti  mirksiukas.gif
Nes šiaip net jeigu ovuliaciją stebėtų echoskopu ir matytų, kad ji tikrai vyksta, vis tiek nebūtų aišku, ar ji yra kokybiška.

Kad ne, šiaip yra bėdų su MB turteliu - turim 9 mln. greituolių, gal dėl to... Liepė pas andrologą, man tuos tyrimus ciklo pradžioje ir po 3 mėn., jeigu nepavyks pastoti, pasirodyti smile.gif
Atsakyti
Jetat, kaip puiku, kad yra tokia tema ir yra nusimanančių apie šiuos tyrimus. Vakar dariausi tyrimus, gal galite pakomentuoti ar daug maž viskas normose...?
TTH 0,701 (0,4-4,0)
LT4 13,49 (9,0-19,0)
E2 137 (77-921)
FSH 3,7 (3,03-8,08)
LH 3,90 (1,80-11,78)
PRL 377,7 (108,7-557,1)
unsure.gif

Atsakyti
Sveikos, merginos, niekada nesitik4jau, kad teks ir an 6iame skyrelyje dalyvauti. geriu DuphastonĄ, be jo rezultatai štai tokie:

E2 - 161 pg'ml
FT4 - 15,5 pmol/l
TSH - 2,17 uIU/ml

Progesteronas - 0,467 ng/ml

kaip suprantu, progesterono kiekis kone minusinis?
(labai prašau atleisti, jei ko nenusimanau...)
Atsakyti
QUOTE(indreY @ 2014 01 08, 19:41)
Jetat, kaip puiku, kad yra tokia tema ir yra nusimanančių apie šiuos tyrimus. Vakar dariausi tyrimus, gal galite pakomentuoti ar daug maž viskas normose...?
TTH 0,701 (0,4-4,0)
LT4 13,49 (9,0-19,0)
E2 137 (77-921)
FSH 3,7 (3,03-8,08)
LH 3,90 (1,80-11,78)
PRL 377,7 (108,7-557,1)
unsure.gif

Dėl LT4 negaliu pakomentuoti, nes neteko su tokiu susudurti. O šiaip - viskas gerai, jeigu tyrimai daryti 3-5 ciklo dieną 4u.gif

QUOTE(pedyte @ 2014 01 08, 22:43)
Sveikos, merginos, niekada nesitik4jau, kad teks ir an 6iame skyrelyje dalyvauti. geriu DuphastonĄ, be jo rezultatai štai tokie:

E2 -  161  pg'ml
FT4  - 15,5 pmol/l
TSH - 2,17  uIU/ml

Progesteronas - 0,467  ng/ml

Progesteroną vertėtų darytis 7 dieną po ovuliacijos (jūs, panašu, kad tyrimą darėtės ciklo pradžioje), nes tada jis parodys, ar ovuliacija įvykusi, ar užtektinai yra progesterono ir jeigu ne - tada skiramas duphastonas (klasikiniu atveju).
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2014 01 09, 08:37)
Dėl LT4 negaliu pakomentuoti, nes neteko su tokiu susudurti. O šiaip - viskas gerai, jeigu tyrimai daryti 3-5 ciklo dieną 4u.gif
Progesteroną vertėtų darytis 7 dieną po ovuliacijos (jūs, panašu, kad tyrimą darėtės ciklo pradžioje), nes tada jis parodys, ar ovuliacija įvykusi, ar užtektinai yra progesterono ir jeigu ne - tada skiramas duphastonas (klasikiniu atveju).

deja, PGD tyriau ta diena, kada ir reikia, 21 ar 23 CD...
Atsakyti
QUOTE(pedyte @ 2014 01 09, 09:27)
deja, PGD tyriau ta diena, kada ir reikia, 21 ar 23 CD...

Tokiu atveju arba užtaikėte ant anovuliacinio ciklo, arba pas Jus nevyksta ovuliacija. bet tai išsprendžiama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pedyte @ 2014 01 08, 22:43)

E2 -  161  pg'ml
FT4  - 15,5 pmol/l
TSH - 2,17  uIU/ml

Progesteronas - 0,467  ng/ml

O dufastoną geriat visą ciklą ar tik po Ovuliacijos jis Jums buvo skirtas?
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2014 01 09, 10:30)
O dufastoną geriat visą ciklą ar tik po Ovuliacijos jis Jums buvo skirtas?

nuo 16 CD dešimčiai dienų.
šį ciklą matavau BT, pradedu manyti, kad tikrai ovuliacija pas mane nevyksta... nes temperatūra laikėsi visą ciklą apie 36,4.. jokių pakilimų nebuvo, nenormalu..
ko nesuprantu labiausiai, ginė tvirtina, kad mano kiaušidės labai gražios, ir O tikrai vyksta, tik mano per mažas prg viską gadina...
tyrimų rezultatų ji dar nematė..
Atsakyti
QUOTE(pedyte @ 2014 01 09, 10:59)
nuo 16 CD  dešimčiai dienų.
šį ciklą matavau BT, pradedu manyti, kad tikrai ovuliacija pas mane nevyksta... nes temperatūra laikėsi visą ciklą apie 36,4.. jokių pakilimų nebuvo, nenormalu..
ko nesuprantu labiausiai, ginė tvirtina, kad mano kiaušidės labai gražios, ir O tikrai vyksta, tik mano per mažas prg viską gadina...

Tai jei buvo paskirtas dufastonas neįsitikinus,kad ovuliavcija tikrai įvyko, jis nuslopina ją, ir tada tikrai šį ciklą ovuliacijos nesulauksi ax.gif Tad jeigu matavai BT, reikėjo pradėti gerti duastoną, tik po temperatūros pakilimo, 2-3dieną, tada būtų galima spręst, ar ovuliacija kokybiška.
Atsakyti
QUOTE(rutguda @ 2014 01 09, 11:23)
Tai jei buvo paskirtas dufastonas neįsitikinus,kad ovuliavcija tikrai įvyko, jis nuslopina ją, ir tada tikrai šį ciklą ovuliacijos nesulauksi ax.gif  Tad jeigu matavai BT, reikėjo pradėti gerti duastoną, tik  po temperatūros pakilimo, 2-3dieną, tada būtų galima spręst, ar ovuliacija kokybiška.

tai tokiu atveju, šį mėnesį (šiuo metu kaip prasidėjo mėnesinės) sąžiningai matuojuosi BT, ir Duphastoną geriu tik tuo atveju, jei BT pakyla? bent jau žinosiu, vyksta ta velnio O, ar ne.. ir žygiuoju pas ginę su naujais rezultatais.

Labai ačiū už kantrybę ir komentarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pedyte @ 2014 01 09, 10:59)
nuo 16 CD  dešimčiai dienų. šį ciklą matavau BT, pradedu manyti, kad tikrai ovuliacija pas mane nevyksta... nes temperatūra laikėsi visą ciklą apie 36,4.. jokių pakilimų nebuvo, nenormalu..

Apskritai duphastoną reikėtų gerti tik įsitikinus, kad ovuliacija įvyko, o ne nuo konrečios dienos - panašu į atmestiną medikės požiūrį..

Grafiką artėjant O galite parodyti mums (Planuojančiųjų skyrelyje, temoje BT matavimas), įvertintume. O duphastoną gert reikėtų kažkur 2-3 dieną po temperatūros pakilimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 09 sausio 2014 - 10:31
Sveikutes,

Noriu paklaust 4u.gif ar prg 22 nmol/l čia jau šakės,blogai?Ovuliacija nepilnavertė? g.gif
Atsakyti