Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Ramce @ 2014 05 29, 18:11)
Pirmiausia tai pakeiskit gydytoja. 4u.gif  4u.gif

košmaras, ne gydytoja lotuliukas.gif doh.gif
TTE gali nekartoti, jam tinka bet kuri ciklo diena ax.gif
PRLanktinui taip pat nesvarbi ciklo diena, jį geriausiai atlikti ryte ir nevalgius, nors mano gydytojas prašė du kart pasidaryt PRL ir ryte ir po piet.. ax.gif
Atsakyti
mano FSH-11.3 darytas 4 CD. Vakar buvau vaisingumo klinikoje, tai gyd. liepe FSH pakartoti.
Tai gal dabar daryti kokia 3 ar 5 CD?
Atsakyti
QUOTE(Zydre79 @ 2014 05 30, 12:19)
mano FSH-11.3 darytas 4 CD. Vakar buvau vaisingumo klinikoje, tai gyd. liepe FSH pakartoti.

manau daryk tą pačią dieną wink.gif FSH pradžioj ciklo nedaug kinta, ir gal tiksliau bus palyginimui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Takata @ 2014 05 30, 13:48)
manau daryk tą pačią dieną wink.gif FSH pradžioj ciklo nedaug kinta, ir gal tiksliau bus  palyginimui blush2.gif

taip ir darysiu, jeigu tik neispuls koks savaitgalis...
Atsakyti
mergytes gal galit pakomentuoti skaiciukus progesterono 21 cd 51.57nmol/l...geriau letrozoli, paskui leidausi ovitreli...
Atsakyti
Merginos, gal galite pakomentuoti mano tyrimus, manau , kad ne kas. Daryti 3 ciklo diena, pavalgius vakare. Aciu 4u.gif
FSH 9 ( norma 3,5-12,5)
LH 11,1 (norma 2,4-12,6)
Atsakyti
QUOTE(Zydre79 @ 2014 05 30, 12:19)

Laba, aną ciklą mano FSH irgi buvo panašus. Dariausi 4 CD: LH 6,48 mIU/ml (norma 1,1-11,6) ir FSH 11,1 (norma 2,8-11,3); šį ciklą dariausi 3 CD (nes išpuolė 4 cd sekmadienį), tai LH - 4,16, FSH - 5,89. Pas vaisingumo spec. eisiu šią savaitę, įdomu ką pakomentuos. Aš manau nukrito FSH todėl, kad tą ciklą labai nervavausi darbe ir tą rytą skubėjau grįžti į darbą, manau, kad įtakojo labai stresas, nes jokių nei vaistų, nei papildų negėriau, nukrito savaime stresui praėjus g.gif

Mergaitės, esu pasidariusi (aną ciklą) AMH 3,1 mkg/l (norma 1-8), ką manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2014 06 02, 10:14)
Laba, aną ciklą mano FSH irgi buvo panašus. Dariausi 4 CD: LH 6,48 mIU/ml (norma 1,1-11,6) ir FSH 11,1 (norma 2,8-11,3); šį ciklą dariausi 3 CD (nes išpuolė 4 cd sekmadienį), tai LH - 4,16, FSH - 5,89. Pas vaisingumo spec. eisiu  šią savaitę, įdomu ką pakomentuos. Aš manau nukrito FSH todėl, kad tą ciklą labai nervavausi darbe ir tą rytą skubėjau grįžti į darbą, manau, kad įtakojo labai stresas, nes jokių nei vaistų, nei papildų negėriau, nukrito savaime stresui praėjus g.gif

Mergaitės, esu pasidariusi (aną ciklą) AMH 3,1 mkg/l (norma 1-8), ką manot? 4u.gif

manau visai geri tyrimai dabar, nėra prie ko prikibti ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2014 06 02, 08:16)
Merginos, gal galite pakomentuoti mano tyrimus, manau , kad ne kas. Daryti 3 ciklo diena, pavalgius vakare. Aciu 4u.gif
FSH 9 ( norma 3,5-12,5) 
LH 11,1 (norma 2,4-12,6)

LH/FSH = 1.23 panašu į policistinių kiaušidžių sindromą
Atsakyti
Mergaitės, ar esate hormonų tyrimus dariusios Geromedoje? Kokios ten kainos? 4u.gif
Atsakyti
Ateinu su klausimu smile.gif ar yra skirtumas kada darysiu Testo tyrima, gydytoja sake darytis 21-22 CD, bet dauguma daro 3-5 CD?
Atsakyti
QUOTE(Takata @ 2014 06 02, 15:43)
manau visai geri tyrimai dabar, nėra prie ko prikibti    ax.gif   4u.gif

Ačiū labai 4u.gif Va laukiu kada vyro turtas pagerės (judrumo per mažai ir gyvybingumo), nors buvom pas andrologą tai sakė įtakoja aukšta temperatūra (39-40 ), o maniškis sirgo žiemą du kartus, sakė, atsistato vyro turtas po pusmečio. Labai jau laukiu stebuklėlio 4u.gif
QUOTE(aviniuke_m @ 2014 06 03, 08:57)
Mergaitės, ar esate hormonų tyrimus dariusios Geromedoje? Kokios ten kainos?  4u.gif

Aš dariausi jau tris kartus. Nė karto nepaliko mėlynės, atsakymus atsiunčia tą pačią dieną jei daraisi iš ryto (darbo dienomis dirba nuo 7 ryto, kas patogu prieš darbą, šeštadienį nuo 9 val; šį šeštadienį teko eilėje laukti), išskyrus AMH teko laukti dvi savaites (siunčia kažkur tirti), kainos vienos mažiausių Vilniuje. Už 3-5 cd FSH, LH, E2, SHGB, TTH ir testosteroną sumokėjau 155 lt; už AMH 135 lt (SORPO jis 190 lt), už LH ir FSH - 53 lt.
Teko kartą darytis SORPO (Karoliniškėse), neva arčiau namų, už 21 CD PRL ir PGN su 7 proc nuolaida (kortelę gavau) sumokėjau 75,33 lt, atsakymus gavau po dviejų dienų. Seselė pasitaikė labai nemaloni ir nekompetetinga (brandaus amžiaus), niekaip nesugebėjo paimti iš tos pačios rankos kraują, subadė veną, ant rankos liko didelis gūzas, kraujas po oda išsiliejo, mėlynė didžiulė, dar karšta buvo, tai darbe su trumpomis rankovėmis sedėjau, turėjau užsiklijuoti delno dydžio pleistrą, vaizdelis doh.gif Teko vaistinėje pirkti tepalą Lioton 1000, kad mažintų mėlynę (+25 lt). Todėl į SORPO niekam nerekomenduoju važiuoti.
Paskui Geromedoje patarė, kad mėlynėms mažinti tinka kompresėlį namuose pasidaryti (ant merliuko užpilti degtinės, pridėti prie mėlynės, uždėti celafano gabaliuką, aprišti šiltai, palaikyti apie 1 val), tinka tepalai Troxenasin (šį rekomendavo), tas pats Lioton, Heparino, Arnikos tepalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grmarti: 03 birželio 2014 - 12:06
QUOTE(grmarti @ 2014 06 03, 12:03)
Aš dariausi jau tris kartus.

Ačiū už atsakymą 4u.gif Nemokamai daro V. Grybo gatvėj, bet tik tuo atveju, jeigu turi siuntimą..
Atsakyti