QUOTE(Pukšt @ 2014 02 07, 21:33)
As tai po nauju buvau uzsiemusi egzais, is kart po to seima buvo 5iom dienom atlekus aplankyt, dabar darbas ir disertacija dar plius.. Man taip par kaip Panterrai pasibaige bandomasis, perkelia nuo kitos savaites i kita ofisa grynai pagal specialybe dirbt, tik nezinau ar alga pakels
Maciau apie visokias ginekologines problemas snekejot..
as eisiu per ovuliacija skana darytis, nes per menesines alpstu is skausmo, net nemoku paaiskint kas su kunu darosi pirmas dvi dienas ir naktis, ir skauda kairej pilvo pusej, lyg ir dubeni. Bijau, kad nebutu kazkas rimto
Maciau apie visokias ginekologines problemas snekejot..
as eisiu per ovuliacija skana darytis, nes per menesines alpstu is skausmo, net nemoku paaiskint kas su kunu darosi pirmas dvi dienas ir naktis, ir skauda kairej pilvo pusej, lyg ir dubeni. Bijau, kad nebutu kazkas rimto
Pukst, kaip smagu, o algos jei ir nepakels, pradziai bent jau patirties pasisemsi, o paskui jau ir geresnes algos galesi pareikalauti
o tau memes visada skausmingos buvo? nes man visa gyvenima pirma memiu diena gyvenimo nera ir dakatarai sako, kad cia normalu, nes kai kurioms moterims tiesiog labai spazmuoja pirmom dienom