Laparoskopija - bandys kiausintakius atkimsti ir ziures ar nera endometriozes...
o jus gal pirma pabandykit, gal pavyks is karto
QUOTE(miss_candy @ 2014 02 06, 22:30)
o jus gal pirma pabandykit, gal pavyks is karto
tipo uzsiimt? Bandem, kol kas nepadeda
O Tau sekmes didziausios
Panterra, tuo gali uzsiimti, bet jei vaiku neplanuoji, tai jie ir neatsiranda o kai mes pradejom planuoti, pasirodo tokiu budu vaikai neatsiranda maciau toki viena paveiksliuka: porele+daktaras=vaikutis
QUOTE(miss_candy @ 2014 02 06, 23:09)
porele+daktaras=vaikutis
Nebesistebiu
Ech nebesiplesiu sia tema, pas mus ir situacija siek tiek kitokia
QUOTE(panterra9 @ 2014 02 06, 13:36)
Dar taip giliai nelindom, man skydliauke pagaliau taisytis pradejo, vos soko negavau tyrimus padarius Lt Buvau jau vilti praradus
gal gali placiau? man pradejo spuogeliai kilti visokie ziauriai pas dermatologe shiandien buvau, sako, kad hormonai.... siule pas gine vaziuot kontraceptiku ishsirashyt nors dare skydliauke tyrima, viskas normoj o, as niekad gyvenime jokiu negerus.... ir, aishku, mano dienos tai ateina tai ne.... mastom ka cia daryt.... aciu, jei pasidalinsi
Labas rytas - Penktaaaaadienissss
Na mano grynai skydliaukes hormonas vienas pakiles virs normos, vaistus geriu jau kelis metus (ne kontraceptikus). I Malta persikelus ir per puse sumazinus doze pagaliau pasidave ir eme kristi, nors tarp mediku yra kalbu, jog butent jis jei uzkyla - nebekris. Praktika kitaip rodo Butu gerai, kad iki normos nukristu, bet tokio stebuklo as net nesitikiu is tikruju
Rashkyte , tau greiciausiai lytinius hormonus turejo omenyje , bet del kurio tie 'cirkai' tai sunku pasakyt - visa pluosta dazniausiai tiria ir ziuri Jums draudimas dengia tokias islaidas? Turetu bent, su jusu draudimo kainom
Ech greiciau ta 7 vakaro, kai is dantistes jau paleista tureciau buti - visa penktadieni temdo Na ir baile as del to
QUOTE(Rashkyte @ 2014 02 07, 04:47)
gal gali placiau?
Na mano grynai skydliaukes hormonas vienas pakiles virs normos, vaistus geriu jau kelis metus (ne kontraceptikus). I Malta persikelus ir per puse sumazinus doze pagaliau pasidave ir eme kristi, nors tarp mediku yra kalbu, jog butent jis jei uzkyla - nebekris. Praktika kitaip rodo Butu gerai, kad iki normos nukristu, bet tokio stebuklo as net nesitikiu is tikruju
Rashkyte , tau greiciausiai lytinius hormonus turejo omenyje , bet del kurio tie 'cirkai' tai sunku pasakyt - visa pluosta dazniausiai tiria ir ziuri Jums draudimas dengia tokias islaidas? Turetu bent, su jusu draudimo kainom
Ech greiciau ta 7 vakaro, kai is dantistes jau paleista tureciau buti - visa penktadieni temdo Na ir baile as del to
Labas rytas, merginos
Vakar uzsisakem atostogas Egipta atidejau rudeniui, i Malaga labai brangus skrydziai mums reikalingom dienom, jau buvau nusprendus niekur nevaziuot, bet drauge rado pigiu bilietu ir dabar skrendam i Malta
Va ir prisikarksejai, Panterra, kad nori lankytoju
Del atostogu tai mixed feelings kolkas, nes vakar SM negraziu nuotrauku prisiziurejau, bet manau, kad realiai turetu buti graziau pasiemem masiniuka savaitei ir keliausim po sala, jei nelis. Ar daug lietaus kovo vidury ten?
Vakar uzsisakem atostogas Egipta atidejau rudeniui, i Malaga labai brangus skrydziai mums reikalingom dienom, jau buvau nusprendus niekur nevaziuot, bet drauge rado pigiu bilietu ir dabar skrendam i Malta
Del atostogu tai mixed feelings kolkas, nes vakar SM negraziu nuotrauku prisiziurejau, bet manau, kad realiai turetu buti graziau pasiemem masiniuka savaitei ir keliausim po sala, jei nelis. Ar daug lietaus kovo vidury ten?
QUOTE(Pause @ 2014 02 07, 12:03)
Labas rytas, merginos
prajuokinai
Del oro tai zinai,kaip pataikysit. Mes praeitais metais apie 15 kovo buvom penkiom dienom tai buvo ir +13 su lietum ir dideliu veju ir +20 ir saule kepino. Kokiom datom atlekiat?
O del foto, tai cia gal priklauso nuo to, ko tikites Mano FB pavartyt gali
Sveikos nežinau kas darosi, jau antra savaitė, kai su miegu man blogai šiąnakt trečią nakties dar nemiegojau miego noriu, užmigt neina, galiausiai galva įsiskausta o po to visą dieną apie lovą svajoju
Vaikai atsiranda lengviau tiems, kas neplanuoja, nei tiems kas planuoja
QUOTE(miss_candy @ 2014 02 06, 20:09)
Panterra, tuo gali uzsiimti, bet jei vaiku neplanuoji, tai jie ir neatsiranda o kai mes pradejom planuoti, pasirodo tokiu budu vaikai neatsiranda maciau toki viena paveiksliuka: porele+daktaras=vaikutis
QUOTE(panterra9 @ 2014 02 07, 01:35)
QUOTE(Pause @ 2014 02 07, 04:03)
tai su pantera i pasimatyma ar eisit?
QUOTE(solitude @ 2014 02 07, 08:30)
Sveikos nežinau kas darosi, jau antra savaitė, kai su miegu man blogai šiąnakt trečią nakties dar nemiegojau miego noriu, užmigt neina, galiausiai galva įsiskausta o po to visą dieną apie lovą svajoju
pazistu kelias poras kurie ir dirbtini apvaisinima daresi ir t.t. bet kai nieko nepeshe, susitaike, ir BAC turi visi kinderius ir ne po viena mums kazkaip tai viskas pagal plana buvo
QUOTE(panterra9 @ 2014 02 07, 07:35)
Pantera, ka tau su dantim darys? gres, raus, plombuos? AS tai ju nebijau - kaip ir daktaru apskritai Laikinas ksausmas nebaisus palyginus su nuolatiniu
QUOTE(Pause @ 2014 02 07, 10:03)
Labas rytas, merginos
Atostogos yra atostogos ir nesvarbu i kuria puse bepatrauktum o mes nieko negalim uzsisakinet, nes neaisku, kokiu procedur ir kada man dar reikes o jei nukeltumem, tai reiktu vel kokiu 3-4 menesius laukti
Sveikos! Matau atsigave siek tiek pokalbiai
As tai po nauju buvau uzsiemusi egzais, is kart po to seima buvo 5iom dienom atlekus aplankyt, dabar darbas ir disertacija dar plius.. Man taip par kaip Panterrai pasibaige bandomasis, perkelia nuo kitos savaites i kita ofisa grynai pagal specialybe dirbt, tik nezinau ar alga pakels
Maciau apie visokias ginekologines problemas snekejot..
as eisiu per ovuliacija skana darytis, nes per menesines alpstu is skausmo, net nemoku paaiskint kas su kunu darosi pirmas dvi dienas ir naktis, ir skauda kairej pilvo pusej, lyg ir dubeni. Bijau, kad nebutu kazkas rimto
Man tai labai patiko Maltos vaizdas.. Is pirmo zvilgsnio viskas ten labai sena atrodo, jokio modernumo.. Bet man tas senumas po poros dienu toks siltas pasirode, plius architektura labai idomi, ir visur tie kalniukai nuokalnes labai faina.
Rashkyte, atsimenu esi sakiusi kad po naujuju is taves kazkokiu dideliu naujienu tiketis
As tai po nauju buvau uzsiemusi egzais, is kart po to seima buvo 5iom dienom atlekus aplankyt, dabar darbas ir disertacija dar plius.. Man taip par kaip Panterrai pasibaige bandomasis, perkelia nuo kitos savaites i kita ofisa grynai pagal specialybe dirbt, tik nezinau ar alga pakels
Maciau apie visokias ginekologines problemas snekejot..
as eisiu per ovuliacija skana darytis, nes per menesines alpstu is skausmo, net nemoku paaiskint kas su kunu darosi pirmas dvi dienas ir naktis, ir skauda kairej pilvo pusej, lyg ir dubeni. Bijau, kad nebutu kazkas rimto
QUOTE(Pause @ 2014 02 07, 12:03)
Man tai labai patiko Maltos vaizdas.. Is pirmo zvilgsnio viskas ten labai sena atrodo, jokio modernumo.. Bet man tas senumas po poros dienu toks siltas pasirode, plius architektura labai idomi, ir visur tie kalniukai nuokalnes labai faina.
Rashkyte, atsimenu esi sakiusi kad po naujuju is taves kazkokiu dideliu naujienu tiketis