Įkraunama...
Įkraunama...

Emigrantės

QUOTE(Pukšt @ 2014 09 11, 17:40)
Sveikos!!!  4u.gif

Smagi vasara buvo, beveik visus savaitgalius su Almost ir jos busimu vyru praleidom bigsmile.gif pasisveciavome Lietuvoje ir tuoj vel ten keliausim kelioms dienoms biggrin.gif
I.Elija, as su Tavo dukra bendravardes bigsmile.gif

Graziausias man vardas pasaulyje.Mane ikvepe nuostabiai grazi Greta Garbo.Tobulai grazi.
Jus cia dar ziuriu ir viena chebra.Ir vesele kartu planuojat,gal ir soksit kartu?Mes gaila bet savo atsokom.Noretumem pakartoti.Fainai buvo.Be jokiu pribumbasu ir pompastikos.
Ka LT veiket?As tai kazkaip nelabai ten turiu jau ka veikti.Ipatingai viduri sav kaip visi dirba.Nuobodu.Ir pararastas laikas.Geriau kur silciau bamba pasvilinti.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 09 13, 12:57)
Graziausias man vardas pasaulyje.Mane ikvepe nuostabiai grazi Greta Garbo.Tobulai grazi.
Jus cia dar ziuriu ir viena chebra.Ir vesele kartu planuojat,gal ir soksit kartu?Mes gaila bet savo atsokom.Noretumem pakartoti.Fainai buvo.Be jokiu pribumbasu ir pompastikos.
Ka LT veiket?As tai kazkaip nelabai ten turiu jau ka veikti.Ipatingai viduri sav kaip visi dirba.Nuobodu.Ir pararastas laikas.Geriau kur silciau bamba pasvilinti.

Pritariu del vardo lotuliukas.gif

Del lt, tai taip nelabai ten ka yra veikti, bet tiek as tiek MB su savo seimom labai artimi esam, tad norisi pasimatyt..sia vasara kazkaip su reikalais labai daug pralakstem, visokiu dokumentaciju reikejo ir panasiai.. O dabar po 3sav grynai vestuviniais reikalais skrendam smile.gif
Atsakyti
sveikinu abi busimas nuotakas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2014 09 13, 15:27)
Pritariu del vardo lotuliukas.gif

Del lt, tai taip nelabai ten ka yra veikti, bet tiek as tiek MB su savo seimom labai artimi esam, tad norisi pasimatyt..sia vasara kazkaip su reikalais labai daug pralakstem, visokiu dokumentaciju reikejo ir panasiai.. O dabar po 3sav grynai vestuviniais reikalais skrendam smile.gif

O tai pareiskimus padavet?Kada jau tas Happy Endas?Kaip jums su baznyciom.Cia kaip pasiskaitau FB nuotaku forume tai visos keikiasi su tom baznyciom ir ju pamokom.Seip tai tikrai prisijunkit prie FB nuotaku.Labai daug informacijos tenai panos pripasakoja.Ipatingai mums isvaziavelems naudinga.As daug ko ismokau is ju.Padejo ir fotografe gera rasti,ir restorana faina uzsisakyti.Ir dar visokiu patarimu del papuosimu,pakvietimu ir tt.
Del artimuju tai as stengiuosi isdirbti sistema kad jie pas mane atskristu pabutu per darbo laika ir savaitgaliais ir paskui mes per atostogas kazkur skristumem kur silta.Tada ir su artimaisiais pabunam ir atostogu nesugadinam.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 09 13, 22:42)
O tai pareiskimus padavet?Kada jau tas Happy Endas?Kaip jums su baznyciom.Cia kaip pasiskaitau FB nuotaku forume tai visos keikiasi su tom baznyciom ir ju pamokom.Seip tai tikrai prisijunkit prie FB nuotaku.Labai daug informacijos tenai panos pripasakoja.Ipatingai mums isvaziavelems naudinga.As daug ko ismokau is ju.Padejo ir fotografe gera rasti,ir restorana faina uzsisakyti.Ir dar visokiu patarimu del papuosimu,pakvietimu ir tt.
Del artimuju tai as stengiuosi isdirbti sistema kad jie pas mane atskristu pabutu per darbo laika ir savaitgaliais ir paskui mes per atostogas kazkur skristumem kur silta.Tada ir su artimaisiais pabunam ir atostogu nesugadinam.

Dar ne, dabar Spalio pradzioj gryze paduosim smile.gif Rugpjucio 7d. smile.gif nesituoksime mes baznycioj tad jokiu problemu nekils del to laugh.gif
Mes esam fotografa jau issirinke ir sutare susitikt pasirasyti sutarti ir sodyba Traku raj. uzsirezervave reikia tik apsiziureti ir sumoketi avansa sumoket.. O siaip samdomes planuotojus tai manau pagelbes mums blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2014 09 13, 22:30)
sveikinu abi busimas nuotakas  wub.gif

Trejas jau trim busimas biggrin.gif as ir as ir bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos pioneer.gif

nu ką, žiūriu, kad jau čia ir mane minit, ane? hihihi.gif
tai prisistatau biggrin.gif

ir ta proga sveikinu moske poske ir Pukšt su visokiais gerais reikalais 59.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 09 14, 13:06)
sveikos  pioneer.gif

nu ką, žiūriu, kad jau čia ir mane minit, ane? hihihi.gif
tai prisistatau  biggrin.gif

ir ta proga sveikinu moske poske ir Pukšt su visokiais gerais reikalais 59.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

Dekui, ir tave thumbup.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad temutė atsigavus bigsmile.gif

Sveikinu visas tris būsimas nuotakas wub.gif mes savo pirmąsias metines neseniai atšventėm wub.gif prisiminėm vestuves ir sakėm absoliučiai nieko nekeistume biggrin.gif
Ta proga šiandien iš atostogų grįžom cool.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2014 09 14, 17:30)
Kaip smagu, kad temutė atsigavus  bigsmile.gif

Sveikinu visas tris būsimas nuotakas wub.gif mes savo pirmąsias metines neseniai atšventėm wub.gif prisiminėm vestuves ir sakėm absoliučiai nieko nekeistume biggrin.gif
Ta proga šiandien iš atostogų grįžom cool.gif

Sveikinimai! Kur atostogavot?
Atsakyti
QUOTE(moske_poske @ 2014 09 14, 15:38)
Sveikinimai! Kur atostogavot?

Dubajuj porą dienų ir savaitę Mauricijuje wub.gif labai norėjom į Mauricijų ar Maldyvus medaus mėnesiui važiuot, bet nesigavo pernai, tai metinėms susiorganizavom bigsmile.gif labai labai patiko, tik atgalinė kelionė truko 25 valandas, tai nebe taip smagu lotuliukas.gif
užtat po poros valandų namuose jau vėl atostogų noris doh.gif kaimynų vaikai kažkoks košmaras - akmenim ir kamuoliais mūsų namo sieną ir langus atakuoja doh.gif ir nieko neina pasakyt, nes tada dar maloniau jiems verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2014 09 14, 17:45)
Dubajuj porą dienų ir savaitę Mauricijuje wub.gif labai norėjom į Mauricijų ar Maldyvus medaus mėnesiui važiuot, bet nesigavo pernai, tai metinėms susiorganizavom bigsmile.gif labai labai patiko, tik atgalinė kelionė truko 25 valandas, tai nebe taip smagu lotuliukas.gif
užtat po poros valandų namuose jau vėl atostogų noris doh.gif kaimynų vaikai kažkoks košmaras - akmenim ir kamuoliais mūsų namo sieną ir langus atakuoja doh.gif ir nieko neina pasakyt, nes tada dar maloniau jiems verysad.gif

Tai tu vaiku tevai nieko jiems nesako?

Mes i seiselius vaziuosim lapkriti smile.gif
Atsakyti