Įkraunama...
Įkraunama...

Emigrantės

QUOTE(panterra9 @ 2014 03 27, 01:38)

Kuo kitos kvepuojat? Rashkyte , ziema pas jus baigesi pagaliau?

mes tai taip pat biggrin.gif 4u.gif su tais paciais lotuliukas.gif kinderiai pilnu tempu su uzsiemimais... tenisas, krepshinis ir baseinas 4u.gif tai vis lekime .... va shia savaite vaikams spring break, tai namie daugiau bunam doh.gif oras - tragishkas... verysad.gif kaip tik atostogoms doh.gif pirmadieni snigo, shiandien +2C ir ziauriai lyja ir vejas labai stiprus.... MB ishlekes i show 4u.gif

QUOTE(miss_candy @ 2014 03 27, 03:53)
As tai probleminese temose gyvenu - zinot mano bedas ..na bet reikalai po truputi juda i prieki, ziuresim, kiek daugiau mums gydytojai padet gales...
bandem ziureti BNB

labai labai linkiu, kad viskas sparciai pajudetu i geraja puse!!!! 4u.gif
man tai nepatinka B&B schmoll.gif

QUOTE(miss_candy @ 2014 03 27, 04:52)
Galvojam apie Amsterdama, Roma ir Lisabona

kaip fainai bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(solitude @ 2014 03 27, 06:15)
Aš apie Barseloną nuo vaikystės svajoju ... kada nors ir mes ten nuvažiuosim... kol kas galvojam vestuvių metinėms kur toliau pavažiuot, kol vaikų nėra

:
Užtat aš pati jau porą mėnesių kaip pensininkė rypuoju su savo sąnariais ....: nepamenu, kada taip blogai buvę, kad net stiprūs vaistai nepadeda

as labai noriu, kad MB pamatytu kada nors Ispanija wub.gif gal suprastu, kodel as taip noriu ten gyvent lotuliukas.gif
sveikatytes tau!!!! 4u.gif

QUOTE(panterra9 @ 2014 03 27, 08:02)
Artimas kolega siandien pranese, jog jam diagnozuotas prostatos vezys..
Nekenciu vezio ....

unsure.gif tikiuosi neishplites.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 03 27, 17:39)

Prostatos vienas is lengviausiu veziu.Reik tiketis kad pasveiks.

Tai jis mus ramino 'it's only a prostate cancer' doh.gif

Tikekimes laiku pagauta ir neisplite, vienas is nuostabiausiu zmogeliuku cia sutiktu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Rashkyte @ 2014 03 27, 19:12)

as labai noriu, kad MB pamatytu kada nors Ispanija  wub.gif  gal suprastu, kodel as taip noriu ten gyvent  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif identiskai pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 03 27, 15:39)
Aciu,esu linksma akiniuote is Londono.(Ex Kauno).Cia jau penkiolika metu,taip kad - su stazu.Dirbu PA ir verciu.Duoduos po svieta kaip tam turiu laiko ir pinigu. biggrin.gif
O po metu irgi busiu senbuve lotuliukas.gif .Svarbiausia neissilakstyti likusioms thumbup.gif .
Papildyta:

Maniskis irgi is Kauno thumbup.gif Cia jau beveik 10 metu sedi doh.gif as tik 3.5 ir tai jau einu is proto biggrin.gif Kas tas PA? ax.gif O kokio tu amziaus ir ar su seima UK gyveni? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 03 28, 00:49)
Maniskis irgi is Kauno  thumbup.gif Cia jau beveik 10 metu sedi  doh.gif as tik 3.5 ir tai jau einu is proto  biggrin.gif Kas tas PA?  ax.gif O kokio tu amziaus ir ar su seima UK gyveni?  4u.gif

Ne as pati is Kauno lotuliukas.gif .Dabar Londone o ex kauno.As is proto neinu,LT mane is proto varo. lotuliukas.gif PA tai personal assistant(asmeninis sekretorius).Man 39 ir gyvenu su savo brangiausioju.Dukra baigineja LT vidurine.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 03 27, 23:16)
Ne as pati is Kauno lotuliukas.gif .Dabar Londone o ex kauno.As is proto neinu,LT mane is proto varo. lotuliukas.gif PA tai personal assistant(asmeninis sekretorius).Man 39 ir gyvenu su savo brangiausioju.Dukra baigineja LT vidurine.

Tai maniskis irgi exkaunietis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 03 27, 19:03)
Tai maniskis irgi exkaunietis  mirksiukas.gif

mes abu irgi exkaunieciai biggrin.gif 4u.gif pas mus elektra buvo dingusi blink.gif doh.gif jau lyyyja, tai baisu.... griaustinis griaudziai, zaibai fotkina... visa diena tik kava gyva buvau... taip prie zemes trauke.... uz lango tamsu, ukanota.... kazkoks pravalas..... nei kinderiu i lauka pasiganyt ishvest, nei kazkur vaziuot noro jokio.... gerai, kad i gyma nulekem, tai bent prasiblahkymas kazkoks.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2014 03 28, 07:33)
mes abu irgi exkaunieciai  biggrin.gif  4u.gif pas mus elektra buvo dingusi  blink.gif  doh.gif  jau lyyyja, tai baisu.... griaustinis griaudziai, zaibai fotkina... visa diena tik kava gyva buvau... taip prie zemes trauke.... uz lango tamsu, ukanota....  kazkoks pravalas..... nei kinderiu i lauka pasiganyt ishvest, nei kazkur vaziuot noro jokio.... gerai, kad i gyma nulekem, tai bent prasiblahkymas kazkoks....  thumbup.gif

Laba ryta smile.gif

Bet Rashkyte ten pas jus ir anomalijos g.gif

Su Penktadieniu visas! bigsmile.gif O pas mus dar ilgasisi savaitgalis, tai isvis liuks thumbup.gif Sekmadieni gal leksim i Roko koncerta, grupes vietines, koncertas nemokamas, o zmoniu jau pagal FB matau , kad bus gerokai virs 1000 biggrin.gif

O as visada laikiau ir laikau save Vilniete, nors ten ir negyvenu jau 12 metu cool.gif

Puikios dieneles visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 03 28, 03:03)
Tai maniskis irgi exkaunietis  mirksiukas.gif

Aaaaaaa,o as pagalvojau kad Jus pagalvojot kad mano brangusis yra mano ex. lotuliukas.gif Tai zirafa lotuliukas.gif .Merginos sendien PENKTADIENIS.Man jau nuotaika gereja.O kuriuose pakampese jus bazuojates?
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 03 28, 12:33)
Merginos sendien PENKTADIENIS.Man jau nuotaika gereja.O kuriuose pakampese jus bazuojates?

11 metu praleistu Airijoj, dabar beveik metai jau Maltoje.
Atsakyti
mes uk, southwest 4u.gif bet MB labai ilgai Lake district gyveno thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Rashkyte, pas mus vakar irgi griaustinis daužėsi, žaibavo iki paryčių ir lijo su ledais rolleyes.gif
Šiąnakt sapnavau košmarą kažkokį, pabudau verkdama doh.gif niekaip neatsigaunu, toks keistas jausmas, kaip šlapiu maišu trenkta blush2.gif

I.Elija, aš uk link šiaurės labiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2014 03 28, 14:38)
11 metu  praleistu Airijoj, dabar beveik metai jau Maltoje.

Maltoj fainai.Buvau du kartus.Ir liaudies draugiska.
Papildyta:
QUOTE(miss_candy @ 2014 03 28, 15:03)
mes uk, southwest  4u.gif bet MB labai ilgai Lake district gyveno  thumbup.gif

Gaila kad taip issibarste,galetumem kokia vakaruska susiorganizuoti.
Atsakyti