QUOTE(panterra9 @ 2014 03 27, 01:38)
mes tai taip pat su tais paciais kinderiai pilnu tempu su uzsiemimais... tenisas, krepshinis ir baseinas tai vis lekime .... va shia savaite vaikams spring break, tai namie daugiau bunam oras - tragishkas... kaip tik atostogoms pirmadieni snigo, shiandien +2C ir ziauriai lyja ir vejas labai stiprus.... MB ishlekes i show
QUOTE(miss_candy @ 2014 03 27, 03:53)
As tai probleminese temose gyvenu - zinot mano bedas ..na bet reikalai po truputi juda i prieki, ziuresim, kiek daugiau mums gydytojai padet gales...
bandem ziureti BNB
bandem ziureti BNB
labai labai linkiu, kad viskas sparciai pajudetu i geraja puse!!!!
man tai nepatinka B&B
QUOTE(miss_candy @ 2014 03 27, 04:52)
Galvojam apie Amsterdama, Roma ir Lisabona
kaip fainai
QUOTE(solitude @ 2014 03 27, 06:15)
Aš apie Barseloną nuo vaikystės svajoju ... kada nors ir mes ten nuvažiuosim... kol kas galvojam vestuvių metinėms kur toliau pavažiuot, kol vaikų nėra
:
Užtat aš pati jau porą mėnesių kaip pensininkė rypuoju su savo sąnariais ....: nepamenu, kada taip blogai buvę, kad net stiprūs vaistai nepadeda
:
Užtat aš pati jau porą mėnesių kaip pensininkė rypuoju su savo sąnariais ....: nepamenu, kada taip blogai buvę, kad net stiprūs vaistai nepadeda
as labai noriu, kad MB pamatytu kada nors Ispanija gal suprastu, kodel as taip noriu ten gyvent
sveikatytes tau!!!!
QUOTE(panterra9 @ 2014 03 27, 08:02)
Artimas kolega siandien pranese, jog jam diagnozuotas prostatos vezys..
Nekenciu vezio ....
Nekenciu vezio ....
tikiuosi neishplites....