Ach.. gundausi as iki vasario i sostine atvaziuoti... Beje, ir siandien bus vienoje laidoje apie Lucku. Per LRT kanala, 23 val. Gal ta pati laida, kuria mate mamagute. Bet pavadinimas jos kitoks kazkoks, ne tas temoje parasytasis.
QUOTE(Ka @ 2013 12 13, 10:19)
Ach.. gundausi as iki vasario i sostine atvaziuoti... Beje, ir siandien bus vienoje laidoje apie Lucku. Per LRT kanala, 23 val. Gal ta pati laida, kuria mate mamagute. Bet pavadinimas jos kitoks kazkoks, ne tas temoje parasytasis.
O, ir kaip nepamiršti? Nes aš, nors ir turiu pačią dėžę, nejungiau jos jau 100 metų, net nesu tikra, ar anoji veikia
QUOTE(Iks @ 2013 12 13, 09:43)
Mačiau jo ten nemažai, bet, įtariu, ne tiek, tik turbūt nuolatinę ekspoziciją. Bet ir nuo to, ką teko ten matyti, jaučiuos apdovanota iki ausų Galvoju, kad teks dar ir papildomai apsidovanoti Ermitažą visai norėčiau pakartoti, nes buvau mokyklos metais, deja, atminty išlikęs tik pats faktas.
O kada Vilnių Bressonas džiugino, kaži, ant kokios laktos aš tada miegojau ir pramiegojau?
O kada Vilnių Bressonas džiugino, kaži, ant kokios laktos aš tada miegojau ir pramiegojau?
seniai, kokiais 2003 m.
tuomet aš fotografija net nesidomėjau dar
Gruodzio 13 diena iki Sv Kaledu liko 11 dienu
Vėl baigiasi metai. Šviesos laikas vis dar trumpėja . Niūrių ir vėjuotų dienų apsupti mes ieškome šilumos ir jaukumo namuose.
mazos saldzios busimos dovanos namus vis labiau prisisotina imbiero ir cinamono kvapo
Dėl parodos: šeštadienį tikrai negalėsiu, nors kaimas ir nuplaukė. Sekmadienį - neįsivaizduoju, parašysiu čia ar AŽ Say
Sveikos,
noriu pasimokyt pradžiamokslyje pas jus, tai atnešu pirmą savo namų darbą. Drąsiai kritikuokit, pažadu neašarot Mokysiuos ištęstiniu (lėtapėdišku) kursu
noriu pasimokyt pradžiamokslyje pas jus, tai atnešu pirmą savo namų darbą. Drąsiai kritikuokit, pažadu neašarot Mokysiuos ištęstiniu (lėtapėdišku) kursu
QUOTE(Amarantine @ 2013 12 13, 16:23)
Sveikos,
1. Susikurkite http://www.flickr.com/ acountą, ten matysime visus ND. Kaip tobulėjama ir atsižvelgiama į pastabas. Jei jau norite toje sektoje būti Aišku, čia neprivaloma, bet būtų didelis pliusas Jums
2. Foto tamsokos, tikrai galima šviesiau
3. Sveika prisijungusi
QUOTE(Iks @ 2013 12 13, 15:40)
Dėl parodos: šeštadienį tikrai negalėsiu, nors kaimas ir nuplaukė. Sekmadienį - neįsivaizduoju, parašysiu čia ar AŽ Say
ok, kaip išeis, taip ir bus
QUOTE(sayonara @ 2013 12 13, 17:14)
ok, kaip išeis, taip ir bus
Būtent.
Nors netikiu penktadieniu, trylikta, bet jie... tiki manim - visi planai šuniui ant uodegos Totalus chaosas. Plius neatsimenu, ar uždariau kabinete langą, jei ne, tai sušals gėlės (galbūt) staugiant signalizacijai Plius vyno nusipirkau, susigundžiusi akcija, niekas man jos nepritaikė Žodžiu, einu įsipilsiu to vyno "Pabrangiai", gal bus minus kas nors? Butelis užtat gražus, kuprotas ir mėlynas - visai kaip aš Mamagute, Tu dėl visa ko neišimk sekmadienio iš omenies
---
Amarantine, tamsokos foto, pritariu Afrei. 1 foto norėtųsi ryškesnės gilės.
---
Vedda, Tu pati tuos namus (visą kvartalą) mūrijai???
QUOTE(Iks @ 2013 12 13, 17:46)
mmhhm ,kas gi daugiau
Opšra, gavau ačiū.. gražu