Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ach.. gundausi as iki vasario i sostine atvaziuoti... smile.gif Beje, ir siandien bus vienoje laidoje apie Lucku. Per LRT kanala, 23 val. Gal ta pati laida, kuria mate mamagute. Bet pavadinimas jos kitoks kazkoks, ne tas temoje parasytasis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 12 13, 10:19)
Ach.. gundausi as iki vasario i sostine atvaziuoti... smile.gif Beje, ir siandien bus vienoje laidoje apie Lucku. Per LRT kanala, 23 val. Gal ta pati laida, kuria mate mamagute. Bet pavadinimas jos kitoks kazkoks, ne tas temoje parasytasis. smile.gif

O, ir kaip nepamiršti? Nes aš, nors ir turiu pačią dėžę, nejungiau jos jau 100 metų, net nesu tikra, ar anoji veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 12 13, 09:43)
Mačiau jo ten nemažai, bet, įtariu, ne tiek, tik turbūt nuolatinę ekspoziciją. Bet ir nuo to, ką teko ten matyti, jaučiuos apdovanota iki ausų biggrin.gif Galvoju, kad teks dar ir papildomai apsidovanoti wink.gif Ermitažą visai norėčiau pakartoti, nes buvau mokyklos metais, deja, atminty išlikęs tik pats faktas.
O kada Vilnių Bressonas džiugino, kaži, ant kokios laktos aš tada miegojau ir pramiegojau?

seniai, kokiais 2003 m.
tuomet aš fotografija net nesidomėjau dar biggrin.gif
Atsakyti

Gruodzio 13 diena iki Sv Kaledu liko 11 dienu

Vėl baigiasi metai. Šviesos laikas vis dar trumpėja . Niūrių ir vėjuotų dienų apsupti mes ieškome šilumos ir jaukumo namuose.
mazos saldzios busimos dovanos namus vis labiau prisisotina imbiero ir cinamono kvapo

user posted image
Atsakyti
Dėl parodos: šeštadienį tikrai negalėsiu, nors kaimas ir nuplaukė. Sekmadienį - neįsivaizduoju, parašysiu čia ar AŽ Say smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu pasimokyt pradžiamokslyje pas jus, tai atnešu pirmą savo namų darbą. Drąsiai kritikuokit, pažadu neašarot biggrin.gif Mokysiuos ištęstiniu (lėtapėdišku) kursu blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amarantine @ 2013 12 13, 16:23)
Sveikos,
noriu pasimokyt pradžiamokslyje pas jus, tai atnešu pirmą savo namų darbą. Drąsiai kritikuokit, pažadu neašarot  biggrin.gif Mokysiuos ištęstiniu (lėtapėdišku) kursu  blush2.gif

1. Susikurkite http://www.flickr.com/ acountą, ten matysime visus ND. Kaip tobulėjama ir atsižvelgiama į pastabas. Jei jau norite toje sektoje būti biggrin.gif Aišku, čia neprivaloma, bet būtų didelis pliusas Jums smile.gif
2. Foto tamsokos, tikrai galima šviesiau mirksiukas.gif
3. Sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 13 gruodžio 2013 - 16:54
QUOTE(Iks @ 2013 12 13, 15:40)
Dėl parodos: šeštadienį tikrai negalėsiu, nors kaimas ir nuplaukė. Sekmadienį - neįsivaizduoju, parašysiu čia ar AŽ Say smile.gif

ok, kaip išeis, taip ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 13, 17:14)
ok, kaip išeis, taip ir bus smile.gif

Būtent.
Nors netikiu penktadieniu, trylikta, bet jie... tiki manim hihihi.gif - visi planai šuniui ant uodegos sad.gif Totalus chaosas. Plius neatsimenu, ar uždariau kabinete langą, jei ne, tai sušals gėlės (galbūt) staugiant signalizacijai doh.gif Plius vyno nusipirkau, susigundžiusi akcija, niekas man jos nepritaikė blink.gif Žodžiu, einu įsipilsiu to vyno "Pabrangiai", gal bus minus kas nors? biggrin.gif Butelis užtat gražus, kuprotas ir mėlynas - visai kaip aš smile.gif Mamagute, Tu dėl visa ko neišimk sekmadienio iš omenies cool.gif

---

Amarantine, tamsokos foto, pritariu Afrei. 1 foto norėtųsi ryškesnės gilės.

---

Vedda, Tu pati tuos namus (visą kvartalą) mūrijai???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 13 gruodžio 2013 - 18:03
QUOTE(Iks @ 2013 12 13, 17:46)

Vedda, Tu pati tuos namus (visą kvartalą) mūrijai???

mmhhm ,kas gi daugiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 12 13, 18:09)
mmhhm ,kas gi daugiau  cool.gif

Oho, pagarba hi.gif
Atsakyti
Opšra, gavau biggrin.gif ačiū.. gražu biggrin.gif
Atsakyti