Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 12 12, 12:52)

Iki šiol nežinojau šios autorės. Gaila, tikrai gražius, įdomius portretus kūrė. verysad.gif

Beje, Iks, nepamiršau, kad nelabai radai svogūnų pavyzdžių, kol dar šiokioje tokioje miego stadijoje esu, paieškojau. Tiesa, įdomiu tikrai labai nedaug. Dominuoja patiekalai su jais.
Super makro. Iki pat ląstelių. ..
1
2
Šmaikščiai. smile.gif
Pavasarį močiučių palėpėse tokių rasim daug. .. biggrin.gif
O ar pastebėjote kokie gražūs ir fotogeniški svogūnų žiedai? bigsmile.gif
Dar vienas žiedas.
Ir dar vienas.
O kiek linijų, linkių ir viso kito turi pats svogūnas. .. wub.gif
Atsakyti
Gruodžio 12 diena! Iki Šv. Kalėdų liko 12 dienų!

Tik - tak, Tik - tak......
smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 12, 14:08)
o kaip Tu dėl sekmadienio?

net nežinau. Jei išeis eiti šeštadienį- eisiu šeštadienį. Jei ne- gal tada sekmadienį?
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 12 12, 13:52)
Žuvo nuostabi fotografė

koks nenuspėjamas gyvenimas... pritariu dėl nuostabumo...
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 12 12, 13:23)
net nežinau. Jei išeis eiti šeštadienį- eisiu šeštadienį. Jei ne- gal tada sekmadienį?

aš sekmadienį tai tikrai turėsiu laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 12, 12:52)
Žuvo nuostabi fotografė Kate Barry

Labai gaila. Foto kokią gerą parinkai.
QUOTE(mamagute @ 2013 12 12, 12:53)
procentre tik j/b juostą nusipirkau smile.gif  Fedios nusiuntė kitur remontuot. Į Šiaurės miestą. Pridaviau, sakė 65 Lt kainuos. Procesas pajudėjo smile.gif

tai tasai Fedia dar ir nelabai sveikas buvo? Kas jam?
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 12 12, 14:29)

tai tasai Fedia dar ir nelabai sveikas buvo? Kas jam?

foto šonus kartais vinjetavo...kažkas su užuolaidėlėm- remontuos. Kažkokius tepalus reik išvalyt ar pakeist... Ir dar kažką padaryt. Bet iš didelės bėdos galim fotkint buvo, nors nekokybiškai
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 12 12, 13:45)
foto šonus kartais vinjetavo...kažkas su užuolaidėlėm- remontuos.  Kažkokius tepalus reik išvalyt ar pakeist... Ir dar kažką padaryt. Bet iš didelės bėdos galim fotkint buvo, nors nekokybiškai

o katras Fedia? aš vieną irgi turiu, asmeniškai reikšmingą, nes mano tėtis mane ir brolį juo pyškino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 12 12, 13:20)
Beje, Iks, nepamiršau, kad nelabai radai svogūnų pavyzdžių, kol dar šiokioje tokioje miego stadijoje esu, paieškojau. Tiesa, įdomiu tikrai labai nedaug. Dominuoja patiekalai su jais.

O, nesitikėjau, kokia Tu miela (kaip visad) smile.gif Labai rūpi peržvelgti, bet kompas pastrigo bandant atidaryti Say nuorodą. Ačiū smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 12 12, 13:27)

Susitikinėsit man už nugaros? Ot kokios schmoll.gif

Kristalines, pagaliau, nes jau kabojo klausimas, kiek ten liko smile.gif

Say, kažkada seniai, po priešpriešų lyg ir esi sakiusi, kad galėtum duoti (paskolinti) kažką paprastesnio iš arsenalo juostos paragauti? Jei ne taip supratau, nežvenk iš mano naglumo smile.gif Jei taip - galiotų dar ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 12 gruodžio 2013 - 13:55
QUOTE(sayonara @ 2013 12 12, 14:27)

nu turėsiu minty biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iks @ 2013 12 12, 14:50)
*O, nesitikėjau, kokia Tu miela (kaip visad) smile.gif Labai rūpi peržvelgti, bet kompas pastrigo bandant atidaryti Say nuorodą. Ačiū smile.gif
**Susitikinėsit man už nugaros? Ot kokios schmoll.gif

* Ka ne tik bizūnėlį pasislėpus turi... smile.gif

** tai galim iš priekio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 12 12, 14:49)
o katras Fedia? aš vieną irgi turiu, asmeniškai reikšmingą, nes mano tėtis mane ir brolį juo pyškino smile.gif

Fiodor Evgenjevič Dzeržinskij-3. Mano tėvas taip pat mane ir brolį su juo pyškino smile.gif
Atsakyti
Iks, žinoma. Jei savaitgalį pavyks susitikti, pagriebčiau ką nors iš seniukų smile.gif

QUOTE(mamagute @ 2013 12 12, 14:10)
Fiodor Evgenjevič Dzeržinskij-3. Mano tėvas taip pat mane ir brolį su juo pyškino smile.gif

pas mane, rodos, penktukas. geri aparatai, bet irgi reiktų atiduoti pravalyti sąnarius ir prostatą..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 12, 14:37)
Iks, žinoma. Jei savaitgalį pavyks susitikti, pagriebčiau ką nors iš seniukų smile.gif
pas mane, rodos, penktukas. geri aparatai, bet irgi reiktų atiduoti pravalyti sąnarius ir prostatą..

• faina kaip. Ir uff - palengvėjo, nes jau buvau gatava anos žinutės išsižadėti rolleyes.gif
• per tą prostatą vos nenuvirtau po stalu thumbup.gif
• Jūs, žiūriu, vos ne iš dinastijos kažkokios. Mūsų namuose tokių daiktų nebuvo sad.gif. Turim su seseria kokias 3-4 foto iš Lenino prospekto atelje; gaila...
• šiaip ne tap sužiūrėjau svogūnus, iš visų mačiau tik paskutiniąją, kai pati ieškojau... O Tu, Ka, kokiu būdu ieškai? Aš, tarkim, įvedžiau onion ir laukiau stebuklingų vaizdelių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 12 gruodžio 2013 - 14:58
Irgi rašiau šį raktinį žodį ir dar pasirinkau Interesting išrikiavimą. mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti