Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(mamagute @ 2013 12 12, 10:17)
tai tegu Jūsiškė jungias prie einančių šeštadienį smile.gif

P.S. Aš tik trečiuos metuos nuėjau į gyvą susitikimą (t.y. pernai pavasarį) biggrin.gif

Ji taip ir darys: arba su manim į kaimą arba su manim pas Jus biggrin.gif
Hmm.., aš iš Tavęs pavyzdžio gal neimsiu, antraip dar vos ne porą metų (net daugiau) tektų tylėti bijoti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 12 gruodžio 2013 - 10:39
QUOTE(Iks @ 2013 12 12, 11:38)
Ji taip ir darys: arba su manim į kaimą arba su manim pas Jus biggrin.gif
Hmm.., aš iš Tavęs pavyzdžio gal neimsiu, antraip dar vos ne porą metų (net daugiau) tektų tylėti bijoti hihihi.gif

Ka, teisingai, šių metų pavasarį rolleyes.gif , jau ir kalendoriuj nebesusigaudau

Neeee, tai mamka gali į kaimą važiuot... o dukra- švietėjiškais tikslais lai mieste lieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 12 12, 10:23)
Mačiau Say dalinosi internetiniu variantu fb.  smile.gif

Jūs dar ir FB viena kitą pokinate? Aš kažkaip nesusiklijavau su FB, bet gal reikėtų pabandyti meilę iš 2 žvilgsnio... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagute @ 2013 12 12, 10:46)
Neeee, tai mamka gali į kaimą važiuot... o dukra- švietėjiškais tikslais lai mieste lieka smile.gif

Aha, mums išvykus švietėjiški poreikiai, garantuoju, susitrauktų iki ... labai nedidelio ploto biggrin.gif

Ką sakė Tau procentre dėl fedios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 12 gruodžio 2013 - 10:55
QUOTE(Iks @ 2013 12 12, 09:55)
Jurzole, koookie paukščiai Tave aplanke - leidžiu sau truputį baltai pavydėti smile.gif
---
90+keli procentai, kad kaimas laimės. Pati neorganizuoju, nevairuoju, mane organizuoja ir veža, tad priešinkis nesipriešinęs (bet aš noriu ir į kaimą, tiesą pasakius rolleyes.gif). Tiksliau iki šeštadienio, matyt, ir pati nežinosiu. Bet dabar jau pačiai gaila, jei ne, nes pradėjau labiau norėti nei bijoti. O ir su tomis baimėmis toli nenuvažiuosi, tai ketinu bandyti mesti jas per tvorą, kam man jos? biggrin.gif Na, žiūrėsim, kaip ten bus galop. Džiugina, kad ne tik Sayonaras junior veržiasi ar kryptingai veržiamas hihihi.gif į tą parodą. Maniškė irgi užsimanė. Ir dar vakar kažkaip baisiai nudžiugino pasakiusi, kad jai labai labai tasai Požerskio atvirukas patinka, ir kad Monikai (draugei) irgi labai labai patiko. Gal gerontologėju, bet man va kažkaip vos ne padėkot norėjos dėl to patikimo wink.gif

merginos, aš pasuoju šeštadienį, ką tik sužinojau, kad mane nenumatyti svečiai iš kito miesto užgriūna.

bet sekmadienį 11 ar 12 val. ar vėliau - mielai. Gal ir kaimiečiams labiau tiks? smile.gif

O jeigu ne, tai Jūs susitikit, aš tikrai, jaučiu, ne vieną kartą tą parodą lankysiu, tai.. gaila būtų tik susitikimo..

Iks, Taviškė dar ir pageidaujamas modelis būtų, spec. ta proga juostų užsipirkčiau nuo nuo mamyjos dulkes nugramdyčiau smile.gif p.s. jeigu kas, aš Tave pasiimti ir pristatyti namo galėčiau, man maždaug pro šalį važiuoti bet kuriuo atveju iš mano kaimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 12, 10:55)
merginos, aš pasuoju šeštadienį, ką tik sužinojau, kad mane nenumatyti svečiai iš kito miesto užgriūna.

bet sekmadienį 11 ar 12 val. ar vėliau - mielai. Gal ir kaimiečiams labiau tiks? smile.gif

O jeigu ne, tai Jūs susitikit, aš tikrai, jaučiu, ne vieną kartą tą parodą lankysiu, tai.. gaila būtų tik susitikimo..

Iks, Taviškė dar ir pageidaujamas modelis būtų, spec. ta proga juostų užsipirkčiau nuo nuo mamyjos dulkes nugramdyčiau smile.gif p.s. jeigu kas, aš Tave pasiimti ir pristatyti namo galėčiau, man maždaug pro šalį važiuoti bet kuriuo atveju iš mano kaimo smile.gif

Jei negalėsiu, tai su sekmadieniu imtinai. Ir apskritai sekmadieniais aš truputį neegzistuoju, jis man niekad neišaušta, o jei ir išaušta, tai kaip didžiulis nesusipratimas - neišlendu iš pižamos ir ignoruoju gandralizdį ant galvos smile.gif
Galim parodos lankymą atidėti, tik, kiek suprantu, ateitis į miglas baisias pasinėrusi.
Nebūtų turbūt toksai modelis. Bet jei norėtum nemokamai lotuliukas.gif pasipraktikuoti lotuliukas.gif, tai gautum nemokamą lotuliukas.gif sutikimą lotuliukas.gif
Ai, žodžiu, susitinkam kada prieš, po ar be parodos. Kai visos galėsim, ką? Pati savim netikiu, kad jau ir beveik organizuoti pradėjau biggrin.gif

---

Ar ilgai gamina tuos pasportavimus, jei prireiktų? Galvoju, gal metas prabusti su tais mainais, kai kiti jau ateina pasidžiaugti. Tik va - daiktai įgavo įprotį dingti. Niekur nerandu USB (apie sielos jau nekalbu smile.gif) rakto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 12 gruodžio 2013 - 11:26
QUOTE(Iks @ 2013 12 12, 11:14)
Jei negalėsiu, tai su sekmadieniu imtinai. Ir apskritai sekmadieniais aš truputį neegzistuoju, jis man niekad neišaušta, o jei ir išaušta, tai kaip didžiulis nesusipratimas - neišlendu iš pižamos ir ignoruoju gandralizdį ant galvos smile.gif
Galim parodos lankymą atidėti, tik, kiek suprantu, ateitis į miglas baisias pasinėrusi.
Nebūtų turbūt toksai modelis. Bet jei norėtum nemokamai lotuliukas.gif pasipraktikuoti lotuliukas.gif, tai gautum nemokamą  lotuliukas.gif sutikimą lotuliukas.gif
Ai, žodžiu, susitinkam kada prieš, po ar be parodos. Kai visos galėsim, ką? Pati savim netikiu, kad jau ir beveik organizuoti pradėjau biggrin.gif

aš tai mielai parodoje susitikčiau, apžiūrėtumėm visos bendrai, gi įdomu, kaip kitos matys, koks įspūdis liks. aš bet kuriuo atveju sekmadienį tikriausiai varysiu, jei sveika liksiu, nes vėl kimba padla kažkokia.

bet ir be parodos vilniečių meetukas būtų smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 12, 11:24)
aš tai mielai parodoje susitikčiau, apžiūrėtumėm visos bendrai, gi įdomu, kaip kitos matys, koks įspūdis liks. aš bet kuriuo atveju sekmadienį tikriausiai varysiu, jei sveika liksiu, nes vėl kimba padla kažkokia.

bet ir be parodos vilniečių meetukas būtų smagu smile.gif

Ten, viršuj dar apie pasportavimą užklausiau, jei ką rolleyes.gif Gal galėtum paprotinti?

Aš už parodą visom 4. Tik kaip suorganizuoti viską sklandžiai ir be nuostolių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 12 gruodžio 2013 - 11:29
QUOTE(Iks @ 2013 12 12, 11:27)
Ten, viršuj dar apie pasportavimą užklausiau, jei ką rolleyes.gif Gal galėtum paprotinti?

Aš už parodą visom 4. Tik kaip suorganizuoti viską sklandžiai ir be nuostolių?

aš tai paprastai foto spausdinu tokio dydžio (procentre), kad jau išpjautas pasportas tiktų, tad pasiimu foto, o jie vietoje parenka iš jau išpjautų pasportų, nereikia nė kiek laukti. pasportą pjauna atskirai, jei foto nestandartinio dydžio. greičiausiai būtų paskambinti jiems ir paklausti, per kiek laiko išpjautų, man rodos, kad greitai.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 12, 11:31)
aš tai paprastai foto spausdinu tokio dydžio (procentre), kad jau išpjautas pasportas tiktų, tad pasiimu foto, o jie vietoje parenka iš jau išpjautų pasportų, nereikia nė kiek laukti. pasportą pjauna atskirai, jei foto nestandartinio dydžio. greičiausiai būtų paskambinti jiems ir paklausti, per kiek laiko išpjautų, man rodos, kad greitai.

dar paprasčiau užeti, pakeliui man. Bet ačiū nepamažėjo, nes man va aiškiau liko, ko klausti ir ko aš noriu, ir kaip turėčiau norėti smile.gif
Atsakyti
Žuvo nuostabi fotografė Kate Barry

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 12 12, 11:53)

Ką sakė Tau procentre dėl fedios?

procentre tik j/b juostą nusipirkau smile.gif Fedios nusiuntė kitur remontuot. Į Šiaurės miestą. Pridaviau, sakė 65 Lt kainuos. Procesas pajudėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 12 12, 12:53)
procentre tik j/b juostą nusipirkau smile.gif  Fedios nusiuntė kitur remontuot. Į Šiaurės miestą. Pridaviau, sakė 65 Lt kainuos. Procesas pajudėjo smile.gif

o kaip Tu dėl sekmadienio?
Atsakyti