QUOTE(sayonara @ 2013 12 12, 10:55)
merginos,
aš pasuoju šeštadienį, ką tik sužinojau, kad mane nenumatyti svečiai iš kito miesto užgriūna.
bet sekmadienį 11 ar 12 val. ar vėliau - mielai. Gal ir kaimiečiams labiau tiks?
O jeigu ne, tai Jūs susitikit, aš tikrai, jaučiu, ne vieną kartą tą parodą lankysiu, tai.. gaila būtų tik susitikimo..
Iks, Taviškė dar ir pageidaujamas modelis būtų, spec. ta proga juostų užsipirkčiau nuo nuo mamyjos dulkes nugramdyčiau
p.s. jeigu kas, aš Tave pasiimti ir pristatyti namo galėčiau, man maždaug pro šalį važiuoti bet kuriuo atveju iš mano kaimo
Jei negalėsiu, tai su sekmadieniu imtinai. Ir apskritai sekmadieniais aš truputį neegzistuoju, jis man niekad neišaušta, o jei ir išaušta, tai kaip didžiulis nesusipratimas - neišlendu iš pižamos ir ignoruoju gandralizdį ant galvos
Galim parodos lankymą atidėti, tik, kiek suprantu, ateitis į miglas baisias pasinėrusi.
Nebūtų turbūt toksai modelis. Bet jei norėtum nemokamai
pasipraktikuoti
, tai gautum nemokamą
sutikimą
Ai, žodžiu, susitinkam kada prieš, po ar be parodos. Kai visos galėsim, ką? Pati savim netikiu, kad jau ir beveik organizuoti pradėjau
---
Ar ilgai gamina tuos pasportavimus, jei prireiktų? Galvoju, gal metas prabusti su tais mainais, kai kiti jau ateina pasidžiaugti. Tik va - daiktai įgavo įprotį dingti. Niekur nerandu USB (apie sielos jau nekalbu
) rakto...