Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(foils @ 2014 01 09, 07:15)
sandra.vanilla, taip  4u.gif

primink, kas Tu ir kodėl užskaitinėji ND? neprisimenu šio niko arba neužfiksavau jo pakeitimo, jei čia senbuvė.

labas rytas smile.gif einu ryto žiūrinių ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2014 01 09, 08:00)
primink, kas Tu ir kodėl užskaitinėji ND? neprisimenu šio niko arba neužfiksavau jo pakeitimo, jei čia senbuvė.
labas rytas smile.gif einu ryto žiūrinių ieškot smile.gif

jau žinau, kas Tu.

nežinau, bent jau mano nuomone ND Tu neužskaitinėk, šią teisę, bent jau mano akimis žiūrint, praradai. Atleisk, nelabai tikiu, kad užduoties tada nesupratai. Manau, kad supratai, o dabar išsisukinėji, rangaisi, nes gėda. Kad gėda - gerai, nes pasielgei labai nekaip. Temoje būk, jei nori, skaityk - vieša vieta ir t.t., bet po to ir kitų šposų prie ND nagų nekišk ir nelabai gali tikėtis pasitikėjimo ar visaverčio dalyvavimo.

sandra.vanilla, TAIP iš foils pusės neturi.

aš asmeniškai matau, kad esmę supranti, bet estetinė pusė šlubuoja. Taigi, gali pasirinkti: arba perdarai nepriekaištingai, arba gauni TAIP avansu, bet kiti ND bus labai stipriai išblusinėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 09 sausio 2014 - 08:49
Hytka, panašiai kaip sandrai.vanillai. Esmė matosi, estetinė pusė man asmeniškai ne. Nekenčiu šabakštynų biggrin.gif Taigi, arba perdarai, arba pasižadi, kad kiti bus nepriekaištingi biggrin.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau Koretės "Atspindžių" konkurso taisykles, tad keliu savo paraišką ir čia, kad nebūčiau diskvalifikuota dėl jų (taisyklių) nesilaikymo smile.gif
Na, nelabai rimtas tas mano atspindys. Bet va punktą "netikėtas" atitinka visu 100 proc. biggrin.gif Netikėtas man pačiai. Matau tykštantį pieną ir moters krūtis, nors puodelis buvo tuščias ir nieko apnuoginti tikrai neteko biggrin.gif Spalvos man asm. keistokos, gal dėl to, kad vaizdas buvo atspindėtas auksiniame dovanų pakavimo popieriuje wink.gif

LiebfrauenMilch smile.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 09 sausio 2014 - 10:13
Iks, labai smagu! Jau net trys dalyvės biggrin.gif Noriu priminti ir kitoms, kad iki konkurso pabaigos dar liko 4 dienos! smile.gif

QUOTE(sandra.vanilla @ 2014 01 08, 22:46)
Sveikos,

Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų būrio, taigi iš karto ateinu su pirmuoju namų darbu. Lauksiu komentarų smile.gif

gal kiek tamsoka, bet sakau Taip smile.gif

QUOTE(Hytka @ 2014 01 09, 00:01)
Ketvirtas namu darbas:

aš tai sakau Taip smile.gif
Atsakyti
[quote=sayonara,2014 01 09, 09:48]
jau žinau, kas Tu.

nežinau, bent jau mano nuomone ND Tu neužskaitinėk, šią teisę, bent jau mano akimis žiūrint, praradai. Atleisk, nelabai tikiu, kad užduoties tada nesupratai. Manau, kad supratai, o dabar išsisukinėji, rangaisi, nes gėda. Kad gėda - gerai, nes pasielgei labai nekaip. Temoje būk, jei nori, skaityk - vieša vieta ir t.t., bet po to ir kitų šposų prie ND nagų nekišk ir nelabai gali tikėtis pasitikėjimo ar visaverčio dalyvavimo.

Nelabai supratau apie ką čia ir kodėl man turėtų būti gėda. Dėl savo darbo? Jei taip tada sorry - buvau pamaniusi, kad patekau į fotografijos pradžiamokslių skyrelį, kuriame ne tik skaityt galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra.vanilla @ 2014 01 09, 11:12)
QUOTE(sayonara @ 2014 01 09, 09:48)

jau žinau, kas Tu.

Nelabai supratau apie ką čia ir kodėl man turėtų būti gėda. Dėl savo darbo? Jei taip tada sorry - buvau pamaniusi, kad patekau į fotografijos pradžiamokslių skyrelį, kuriame ne tik skaityt galima smile.gif

Kažkaip paskutiniu metu visur labai padaugėjo žmonių su teksto suvokimo problemomis... Saulės magnetinės audros matyt... Galėtų jau kaip ir pasibaigti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opšra: 09 sausio 2014 - 11:41
va šiiiiita grožį aš gavau wink.gif

user posted image
Atsakyti

Ne tau buvo taikoma. smile.gif
Atsakyti

Sandra.vanilla, ne Tau juk buvo skirtas tekstas apie gėdą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nusiramink.
Dėl foto darbų čia iš viso nieks neteisia ir akmenimis neužmėto smile.gif Nebent dėl kt. veiklos, kuri garbės nedaro (ir tai, dar kartą kartoju, skirta ne Tau) smile.gif
Tavo pirmasis ND tikrai neblogas. Man asm. gal kiek per daug visokių smulkmenėlių. Bet pakartoju, kad vertinu teigiamai - TAIP

---

Malonu išsiaiškinti, kad Opšra vis tik neišskrido į šiltuosius kraštus ir seka įvykius iš savo urvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 09 sausio 2014 - 11:43
QUOTE(Iks @ 2014 01 09, 11:40)
Malonu išsiaiškinti, kad Opšra vis tik neišskrido į šiltuosius kraštus ir seka įvykius iš savo urvo biggrin.gif

Malonu, kad tamstai tetai malonu smile.gif
Barsux gyvena kažkokioj žieminėj / rudeninėj / pavasarinėj depresijoj (net koks metų laikas nebesuprantu, nors imk ir nusikeik), tai stengiasi per daug nekišti čia savo perkreipto snukio.
Bet seka, kaipgi kitaip? Manęs taip lengvai neatsikratysit biggrin.gif
Atsakyti

ne Tau skirtas buvo tas komentaras, o foils.
Atsakyti