Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2014 01 08, 16:30)
bet kokios juodos jo fotografijos..

jo, jis fotografavo ne macarons'ais apdėliotą gyvenimą, todėl jis ne baltas ir ne rožinis..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2014 01 08, 17:35)
jo, jis fotografavo ne macarons'ais apdėliotą gyvenimą, todėl jis ne baltas ir ne rožinis..

jo, kitą kartą nuo to rožinio gyvenimo bet koktu daros..
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2014 01 08, 12:32)
Jei tie baisūs orai jūsų žemyne nesutrukdė, tai visai kažkur netoli turėtų būti.  smile.gif

Pas mus ramu vakarinej JAV oakrantej, 10C silumos musu mieste, bet kas ten zino kaip tas pastas keliauja is Europos i musu puse, jei sustoja rytinej pakrantej tai gal ir uzsilaiko kazkiek del oru...
Laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2014 01 08, 16:30)
bet kokios juodos jo fotografijos..

susimasciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 08 sausio 2014 - 20:15
QUOTE(sayonara @ 2014 01 08, 14:08)
Galvojau galvojau, prie ko čia tas Paryžius..smile.gif nėra ten jokio Paryžiaus. O paskui radau smile.gif hehehe tik neprašykit parodyti, nes nesugebėsiu smile.gif

Say, Tu gal ir ne despotė, tik šiaip beširdė biggrin.gif Na ar gražu palikt akivaizdų kabliuką tokiems patikliems karpiams kaip Iks? smile.gif Taigi dabar ieškosiu to Paryžiaus, kol nerasiu. Gal tam teks paaukot net ir visą gyvenimą unsure.gif

QUOTE(sayonara @ 2014 01 08, 15:39)
man 25 d. dienos metu gal visai tiktų smile.gif

aš tai dar pasilaužysiu hihihi.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2014 01 08, 19:28)
(...) jei sustoja rytinej pakrantej tai gal ir uzsilaiko kazkiek del oru...
Laukiu bigsmile.gif

bet ir ten jau rimsta, ruošk savo kiemą šventei smile.gif

------

- Skanūs pavakariai. Šitą -

user posted image

įsimylėjau be atsako rolleyes.gif Atrodo, siužetas pats banaliausias, bet ten tiek visko pamačiau... , gali ir Tu, Say, paieškoti manojo visko wink.gif, kol aš ieškosiu Paryžiaus biggrin.gif

- taip visos gražiai suokiat apie Kauną, kad dabar draskausi iki kraujų tarp nooooriu ir negaliu smile.gif

Vienintele, niekad Tavęs piktos neįsivaizdavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 08 sausio 2014 - 20:30
QUOTE(vienintelė @ 2014 01 07, 22:24)
na aš savęs tai tokia niekad nelaikiau, bet šiandien plepant prisiminiau kad daugeliui mano komentarai piktoki atrodydavo, tai tiek, aš taigi švelnus lengvas pūkelis

Pūkelis pūkelis tamsta rolleyes.gif

QUOTE(Mangute @ 2014 01 08, 02:21)
o gal žinai kas man siuntė nuotruakytę?  g.gif aš ją gavau, tik nežinau nuo ko ;/

Aš siunčiau, maniau, kad kitoje pusėje užrašiau g.gif
Atsakyti
Siandien atsiemiau mainu nuotrauka, aciu labai Zirze, labai grazu, ir uz miela atviruka aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų būrio, taigi iš karto ateinu su pirmuoju namų darbu. Lauksiu komentarų smile.gif

1.
user posted image

2.
user posted image

3.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bipren @ 2014 01 08, 21:35)
Pūkelis pūkelis tamsta  rolleyes.gif
Aš siunčiau, maniau, kad kitoje pusėje užrašiau  g.gif

Ačiū, čia kaip suprantu Suprem biggrin.gif už dovanėlė, už foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2014 01 08, 09:40)
Tikiuosi dar nebūsit užmiršusios manęs smile.gif Trečias ND smile.gif

Hmm, tiesiog nežinau. Užduotį, atrodo, supratai. Bet užstringa kažkur tasai vach vach vach taip smile.gif Teta Maggie biggrin.gif siūlė mažiau kabinėtis prie kompozicijos. O man norisi smile.gif Per daug visko tose nuotraukose: eglė su įv. formų ir spalvų žaislais, kėdė "su charakteriu", dovanėlė su kaspinu (šiaip gal ir ne per marga, bet kontekste - užsimanau daugiau santūrumo). Kėdės norisi bent viename kadre visos įtalpintos. Arba, jei ne, traukčiau ją iš kadro ir ieškočiau kito pjedestalo dovanėlei... Taip man nelabai =i8risi. Susilaikau. Gal kitos bus labiau sukalbamos ir apsisprendusios smile.gif

QUOTE(Bipren @ 2014 01 08, 20:35)
Aš siunčiau, maniau, kad kitoje pusėje užrašiau  g.gif

Bent vieną pusę parodytumėt, a? smile.gif

QUOTE(sbo @ 2014 01 08, 21:19)
Siandien atsiemiau mainu nuotrauka, aciu labai Zirze, labai grazu, ir uz miela atviruka aciu 4u.gif

o kur įrodymai, kad gavai? lens.gif biggrin.gif

QUOTE(sandra.vanilla @ 2014 01 08, 21:46)
Sveikos,
Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų būrio, taigi iš karto ateinu su pirmuoju namų darbu. Lauksiu komentarų smile.gif

sveika, TAIP smile.gif
Atsakyti
Ketvirtas namu darbas:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
sandra.vanilla, taip 4u.gif
Atsakyti