Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

oi, aš gi visai be galvos doh.gif neparodžiau, kurią foto gavau mainams iš Dalyjos:

user posted image

ačiū dar kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2014 01 08, 07:51)
heheheh, pati ta piktoji biggrin.gif

tai ir sakau nesamonė smile.gif

Beje apie parodą, gėda prisipažinti jei ne merginos nebūčiau nuėjusi, bet nuėjus vieną kartą tikrai norisi dažniau. Ne visi darbai man patiko, nevisuose mačiau ką norėta paskyti ir kodėl jos ten kabo, reikia dar ugtelt, bet kelios ilgam įstrigs galvoje, žodžiu jausma liko labai geras, o dar kai kompanija pasakiška, ačiū merginos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 08 sausio 2014 - 09:26
Tikiuosi dar nebūsit užmiršusios manęs smile.gif Trečias ND smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikcia: 08 sausio 2014 - 09:40
QUOTE(Sea Girl @ 2014 01 07, 23:56)
As vis dar laukiuuu... kantriai, bet labai laukiu  rolleyes.gif  Ka, o man bent jau issiusta, a? Gal zinai situacija? blush2.gif
Oi tiesa, Ka, tikiuos as nepapuolu i ta bausmes lenta  tongue.gif tik viena diena po Karaliu pavelavo...o keliavo is laaabai toli biggrin.gif

Jei tie baisūs orai jūsų žemyne nesutrukdė, tai visai kažkur netoli turėtų būti. smile.gif
Nepapuoli. biggrin.gif

QUOTE(Mangute @ 2014 01 08, 01:21)
o gal žinai kas man siuntė nuotruakytę?  g.gif aš ją gavau, tik nežinau nuo ko ;/

Nesuprantu kodėl šitą būtent žinutę pacitavai? Galėjo būti klausimas be citatos. biggrin.gif
Nuo Suprem gavai. mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2014 01 08, 07:51)
arba prancūzai Kaune

nagi nagi, Luckus ilgokai kabės Vilniuje, lauksim..smile.gif

Tuo labiau, kad įėjimas į šią parodą nieko nekainuoja. O iškeliauji koks praturtėjęs. Dievaži, nooooooooooriu atgal. rolleyes.gif

Atrodo ilgai, bet netruks atkeliauti ta vasario 16 diena.

Mažas įrodymas, pasimaivymas. Sužavėjo mane šis darbas. Kaip ir dauguma kitų.
Edouard Boubat.
user posted image
Neapsakomas jausmas pamatyti gyvai žymųjį Robert Doisneau "Bučinį prie miesto rotušės". wub.gif
Ir simboliška kaip, juk toji galerija Kauno rotušės pašonėje. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 08 sausio 2014 - 12:41
QUOTE(Ka @ 2014 01 08, 12:32)
Tuo labiau, kad įėjimas į šią parodą nieko nekainuoja. O iškeliauji koks praturtėjęs. Dievaži, nooooooooooriu atgal.  rolleyes.gif
Atrodo ilgai, bet netruks atkeliauti ta vasario 16 diena.
Mažas įrodymas, pasimaivymas. Sužavėjo mane šis darbas. Kaip ir dauguma kitų.
Edouard Boubat.
Ir simboliška kaip, juk toji galerija Kauno rotušės pašonėje.  bigsmile.gif

jo, aš irgi prie šios stovėjau, ir ten pavadinimas parašytas kažkokia ten mergina (vardas Ella, Anna ar dar koks, nepamenu) Paryžiuje. Galvojau galvojau, prie ko čia tas Paryžius..smile.gif nėra ten jokio Paryžiaus. O paskui radau smile.gif hehehe tik neprašykit parodyti, nes nesugebėsiu smile.gif
Atsakyti
Lella. mirksiukas.gif Šiandien paskendau jo darbuose. Turi ir žavesnių, mano akimis, Lellos nuotraukų. wub.gif
Atsakyti
Pavakario žiūriniai: Gordon Parks
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2014 01 08, 08:51)

nagi nagi, Luckus ilgokai kabės Vilniuje, lauksim..smile.gif

aš irgi prisidėčiau GAL, jeigu savaitgalį, ypač šeštadienį, eitumėt Luckaus žiūrėt ir vaikų kaip aš nebijot biggrin.gif nes ieškau su kuo nueit, niekas su manim nenori arba jau buvę mastau.gif
Atsakyti
Tai gaaaal sausio 25 dieną apžiūrim parodą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2014 01 08, 15:15)
aš irgi prisidėčiau GAL, jeigu savaitgalį, ypač šeštadienį, eitumėt Luckaus žiūrėt ir vaikų kaip aš nebijot biggrin.gif nes ieškau su kuo nueit, niekas su manim nenori arba jau buvę mastau.gif

QUOTE(Ka @ 2014 01 08, 15:19)
Tai gaaaal sausio 25 dieną apžiūrim parodą?  ax.gif

man 25 d. dienos metu gal visai tiktų smile.gif
Atsakyti
ir man tikriausiai tiktų, tik aš iki pirmos užsiėmusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2014 01 08, 15:47)
Pavakario žiūriniai: Gordon Parks

bet kokios juodos jo fotografijos..
Atsakyti