oi, aš gi visai be galvos neparodžiau, kurią foto gavau mainams iš Dalyjos:
ačiū dar kartą
QUOTE(sayonara @ 2014 01 08, 07:51)
heheheh, pati ta piktoji
tai ir sakau nesamonė
Beje apie parodą, gėda prisipažinti jei ne merginos nebūčiau nuėjusi, bet nuėjus vieną kartą tikrai norisi dažniau. Ne visi darbai man patiko, nevisuose mačiau ką norėta paskyti ir kodėl jos ten kabo, reikia dar ugtelt, bet kelios ilgam įstrigs galvoje, žodžiu jausma liko labai geras, o dar kai kompanija pasakiška, ačiū merginos
Tikiuosi dar nebūsit užmiršusios manęs Trečias ND
QUOTE(Sea Girl @ 2014 01 07, 23:56)
As vis dar laukiuuu... kantriai, bet labai laukiu Ka, o man bent jau issiusta, a? Gal zinai situacija?
Oi tiesa, Ka, tikiuos as nepapuolu i ta bausmes lenta tik viena diena po Karaliu pavelavo...o keliavo is laaabai toli
Oi tiesa, Ka, tikiuos as nepapuolu i ta bausmes lenta tik viena diena po Karaliu pavelavo...o keliavo is laaabai toli
Jei tie baisūs orai jūsų žemyne nesutrukdė, tai visai kažkur netoli turėtų būti.
Nepapuoli.
QUOTE(Mangute @ 2014 01 08, 01:21)
o gal žinai kas man siuntė nuotruakytę? aš ją gavau, tik nežinau nuo ko ;/
Nesuprantu kodėl šitą būtent žinutę pacitavai? Galėjo būti klausimas be citatos.
Nuo Suprem gavai.
QUOTE(sayonara @ 2014 01 08, 07:51)
Tuo labiau, kad įėjimas į šią parodą nieko nekainuoja. O iškeliauji koks praturtėjęs. Dievaži, nooooooooooriu atgal.
Atrodo ilgai, bet netruks atkeliauti ta vasario 16 diena.
Mažas įrodymas, pasimaivymas. Sužavėjo mane šis darbas. Kaip ir dauguma kitų.
Edouard Boubat.
Neapsakomas jausmas pamatyti gyvai žymųjį Robert Doisneau "Bučinį prie miesto rotušės".
Ir simboliška kaip, juk toji galerija Kauno rotušės pašonėje.
QUOTE(Ka @ 2014 01 08, 12:32)
Tuo labiau, kad įėjimas į šią parodą nieko nekainuoja. O iškeliauji koks praturtėjęs. Dievaži, nooooooooooriu atgal.
Edouard Boubat.
Edouard Boubat.
jo, aš irgi prie šios stovėjau, ir ten pavadinimas parašytas kažkokia ten mergina (vardas Ella, Anna ar dar koks, nepamenu) Paryžiuje. Galvojau galvojau, prie ko čia tas Paryžius.. nėra ten jokio Paryžiaus. O paskui radau hehehe tik neprašykit parodyti, nes nesugebėsiu
Lella. Šiandien paskendau jo darbuose. Turi ir žavesnių, mano akimis, Lellos nuotraukų.
Pavakario žiūriniai: Gordon Parks
QUOTE(sayonara @ 2014 01 08, 08:51)
aš irgi prisidėčiau GAL, jeigu savaitgalį, ypač šeštadienį, eitumėt Luckaus žiūrėt ir vaikų kaip aš nebijot nes ieškau su kuo nueit, niekas su manim nenori arba jau buvę
Tai gaaaal sausio 25 dieną apžiūrim parodą?
QUOTE(je t'aime @ 2014 01 08, 15:15)
aš irgi prisidėčiau GAL, jeigu savaitgalį, ypač šeštadienį, eitumėt Luckaus žiūrėt ir vaikų kaip aš nebijot nes ieškau su kuo nueit, niekas su manim nenori arba jau buvę
QUOTE(Ka @ 2014 01 08, 15:19)
Tai gaaaal sausio 25 dieną apžiūrim parodą?
man 25 d. dienos metu gal visai tiktų
QUOTE(sayonara @ 2014 01 08, 15:47)
bet kokios juodos jo fotografijos..