Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2014 01 07, 14:47)
dėkui, ji paskutinė ir buvo smile.gif dar turiu ir autoportretą, bet nedrįstu rodytis smile.gif

dėl į flickerį wink.gif
Atsakyti
VALIO VALIO VALIO - aš jau gavau mainų foto!!!
tik pasiguodžiau vakar, o šiandien jau dėžutė pilna wub.gif wub.gif wub.gif

KOKS GROŽIS!!!
Ačiū Sea Girl!!!
Foto mano favoritės, o dar kaip atspausdintos! bigsmile.gif
neturiu namie gražios vietos tokiems grožiams - reik greičiau kraustytis arba remonto... kol kas džiaugsiuos darbe, nes ten praleidžiu didžiąją dalį laiko!!!
verta buvo tiek laukt!
NEREALIAI gražu, miela, ypatinga! AČIŪ! Tūkstantįkart AČIŪ!!!

štai mano stebuklai!!! (jie atspausdinti ant kieto pagrindo - dvi atskiros foto!!!) NEREALU!!! kokia aš laiminga!!!ir dar atvirukas! wub.gif
kadangi nesikelia foto, arba nemoku, tai dedu nuorodą...grožis nuo Sea Girl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miraval: 07 sausio 2014 - 15:50
Sveikos

GAVAU mainu foto wub.gif
Is pradziu visai is galvos isgaravo,kad dar negavau mainu foto.Todel nesupratau,kas cia man ka siuncia biggrin.gif Paskui tik toptelejo...

O jeckau,Peonyblossom,labai dekoju uz 3 foto,tikrai begalo mielos.o dar staigmenele... is vis mane nuginklavo biggrin.gif wub.gif

It made my day 4u.gif
Atsakyti
rasau, kad ir as radau siandien lapeli del siuntinuko is panevezio 4u.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif
QUOTE(lunameja @ 2014 01 07, 17:15)
O jeckau,Peonyblossom,labai dekoju uz 3 foto,tikrai begalo mielos.o dar staigmenele... is vis mane nuginklavo  biggrin.gif  wub.gif

It made my day  4u.gif

Kaip smagu, kad patiko! Sedziu ir sypsausi dabar nuo ausies iki ausies bigsmile.gif wub.gif

Lunamejai siunciau sias:
user posted image
user posted image
Na ir atvirute, nesikartosiu, nes jau keliau ja kaip viena is savo megstamiausiu 2013 darbu smile.gif
Atsakyti
kaip faina visgi tie mainai...

QUOTE(Afrė @ 2014 01 07, 14:33)
Sveikos smile.gif

Kaip matau šiaulietės su kaunietėmis kultūrinasi, skaniai sushius valgo  biggrin.gif

Metų foto matau tikrai kaip visos ištobulėjusios 4u.gif
mangute, tavo foto metinė būtų favoritė česnakai 4u.gif

hm... kažin ar kaunietės daugiskaita tinkama smile.gif aš buvau vienintelė Jų atstovė, pagal nika turbut taip ir turėjo būt biggrin.gif
Man buvo labai smagu gyvai pamatyt, papliupt, paroda aplankyt ir prasiblaškyti nuo kasdienių darbų, tikiuosi jausmas abipusis, ir jeigu dar kam nors atrodo kad aš esu piktas žmogeliukas kvieskit kavos abejonės bus išsklaidytos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2014 01 07, 20:30)
kaip faina visgi tie mainai...
hm... kažin ar kaunietės daugiskaita tinkama smile.gif aš buvau vienintelė Jų atstovė, pagal nika turbut taip ir turėjo būt biggrin.gif
Man buvo labai smagu gyvai pamatyt, papliupt, paroda aplankyt ir prasiblaškyti nuo kasdienių darbų, tikiuosi jausmas abipusis, ir jeigu dar kam nors atrodo kad aš esu piktas žmogeliukas kvieskit kavos abejonės bus išsklaidytos mirksiukas.gif

tu pikta??? nuo kada biggrin.gif
Ogo, ne aktyvios visiškai kaunietė feee... nedraugiškai priimat svečius, išskyrus vienintelę smile.gif labai jau gerai susigrojo wink.gif
Norėjau ir aš baisingai,bet diedas nepasirašė mano išvykai,o jam dirbt ir su dviem būti. Sako pakaks ir savaitgalinės išvykos vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2014 01 07, 21:01)
tu pikta??? nuo kada biggrin.gif
Ogo, ne aktyvios visiškai kaunietė feee... nedraugiškai priimat svečius, išskyrus vienintelę smile.gif labai jau gerai susigrojo wink.gif
Norėjau ir aš baisingai,bet diedas nepasirašė mano išvykai,o jam dirbt ir su dviem būti. Sako pakaks ir savaitgalinės išvykos vacation4.gif

na aš savęs tai tokia niekad nelaikiau, bet šiandien plepant prisiminiau kad daugeliui mano komentarai piktoki atrodydavo, tai tiek, aš taigi švelnus lengvas pūkelis
Atsakyti
Va, dabar aš ir skaitau tokiu švelniu tavo balsu. Daugiau šį kartą jo girdėjau. bigsmile.gif Ech, kaip smagu buvo! Vaizdinis, mažas įrodymas rytoj, kuris buvo padarytas vogčiomis. lotuliukas.gif
Užbėgau trumpam, labai padėkoti už nuostabią dieną! Ech... wub.gif
---
Ir ką, dabar sostinėje reikia organizuotis parodos apžiūrą būriu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 07 sausio 2014 - 21:39
QUOTE(Miraval @ 2014 01 07, 15:49)
VALIO VALIO VALIO - aš jau gavau mainų foto!!!
tik pasiguodžiau vakar, o šiandien jau dėžutė pilna wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kaip as dziaugiuosi, kad Tu taaaip dziaugiesi wub.gif thumbup.gif Pagaliau...nukrito akmuo nuo krutines biggrin.gif O "favorites" flickre isgelbetojas tikras, lengviau zmogui nusiust kazka kas tikrai patinka. Man fotografuojanciai beveik TIK vaikus truputi sunkoka mainai, bet labai apsidziaugiau uzejus i Tavo favoritus ir radus si savo derinuka biggrin.gif Smagu wub.gif

As vis dar laukiuuu... kantriai, bet labai laukiu rolleyes.gif Ka, o man bent jau issiusta, a? Gal zinai situacija? blush2.gif

Oi tiesa, Ka, tikiuos as nepapuolu i ta bausmes lenta tongue.gif tik viena diena po Karaliu pavelavo...o keliavo is laaabai toli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2014 01 07, 22:33)
Va, dabar aš ir skaitau tokiu švelniu tavo balsu. Daugiau šį kartą jo girdėjau.  bigsmile.gif Ech, kaip smagu buvo! Vaizdinis, mažas įrodymas rytoj, kuris buvo padarytas vogčiomis.  lotuliukas.gif
Užbėgau trumpam, labai padėkoti už nuostabią dieną! Ech...  wub.gif
---
Ir ką, dabar sostinėje reikia organizuotis parodos apžiūrą būriu.  ax.gif

o gal žinai kas man siuntė nuotruakytę? g.gif aš ją gavau, tik nežinau nuo ko ;/
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2014 01 07, 20:30)

heheheh, pati ta piktoji biggrin.gif

kitos kaunietės, siūlau iš karto pasisakyti, buvot parodoj ar nebuvot?! smile.gif

jei rimtai, neturiu jokios teisės moralizuoti, bet tikriausiai visi pastebėjote, kad temoje skatinamas išlindimas iš tunelio ("noriu gražiai fotografuoti šeimą") ir savišvieta. todėl spardžiausi ir spardysiuos ateityje, ragindama kaip įmanoma daugiau lankyti parodas Lietuvoje, ypač kai kabo tokios kaip Luckus arba prancūzai Kaune, nors ir lietuviškų parodų būna visai padorių. Nebūtina žvalgytis tik į užsienius, pradžiai pakaks pasilavinti ir vietinėje terpėje, ugdant poreikį. Kas išlenda dar plačiau - maladiec.

QUOTE(Ka @ 2014 01 07, 21:33)

Ir ką, dabar sostinėje reikia organizuotis parodos apžiūrą būriu.  ax.gif

nagi nagi, Luckus ilgokai kabės Vilniuje, lauksim..smile.gif
Atsakyti