Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Atkeliavo jau ir mano mainų foto Trijų karalių proga smile.gif pasidalinau flickre, kurias gavau. Ačiū gizzy25, gera gauti tokius grožius!:)
Atsakyti
Haha, neturiu blykstės. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2014 01 06, 20:44)
Haha, neturiu blykstės.  lotuliukas.gif

o kaip įmontuota? laugh.gif aš savosios lyg ir nenaudojau niekad biggrin.gif
Papildyta:
ai pala, pas tave fulfreimas biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

oi kokie grožiai čia... gal ir aš ryt prisėsiu įkelt savo tris geriausias 2013, vis tik tai pirmieji fotografavimo metai... smile.gif
dėl baudų sutinku - va aš tai dar negavau mainų foto...takelis iki dėžutės išmintas... biggrin.gif tikiuos, kad jau išsiųsta...lapelio eit į paštą negavau, tai jei kartais kas jau senokai man išsiuntėt, tai gal man verta tiesiog šiaip nueit į paštą paklaust? gal lapelis pasimetė kur... rolleyes.gif
svarbiausia, kad mano mergaitė gavo foto ir dar taip gražiai pasidžiaugė... wub.gif
Atsakyti
Ir as dar negavau mainu foto... O su bausmemis nesutinku cool.gif nebent bausti tik tas kurios tik dabar issiunte, arba isvis dar neissiunte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 01 06, 21:22)
Ir as dar negavau mainu foto... O su bausmemis nesutinku cool.gif nebent bausti tik tas kurios tik dabar issiunte, arba isvis dar neissiunte ax.gif

juokauju dėl bausmių mirksiukas.gif
iš tikro tai dar smagiau bus gaut vėliau - labiau išlaukta smile.gif
Atsakyti
sveikos,

aš gavau gavau gavau clap.gif Prisipažinkit kas siuntėt? 4u.gif Nuotrauka nuostabi, o dar dovanėlė, nesitikėjau wub.gif
Papildyta:
Mano 2013 - ųjų nuotraukos

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 06 sausio 2014 - 23:18
...neturiu kompiuterio, bet vargais negalais peržiūrėjau išklotinę...labai gaila,bet adresatas nerastas namuose,dabar telieka pasitikrinti pašto dėžutę ir pėdinti su lapeliu į paštą! 4u.gif
Atsakyti
matau,kad mano siuntinukas jau nuejes, galbut ir gavo jau smile.gif idomu, kada pati sulauksiu
Atsakyti
Sveikos, man mociute siandien paskambino, kad gavau voka, tai va, gal ryt uzsuksiu pas ja pasiimt savo nuotrauka, aciu siuntejai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Kaip matau šiaulietės su kaunietėmis kultūrinasi, skaniai sushius valgo biggrin.gif

Metų foto matau tikrai kaip visos ištobulėjusios 4u.gif
mangute, tavo foto metinė būtų favoritė česnakai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 07 sausio 2014 - 14:34
QUOTE(Afrė @ 2014 01 07, 15:33)
Sveikos smile.gif

Kaip matau šiaulietės su kaunietėmis kultūrinasi, skaniai sushius valgo  biggrin.gif

Metų foto matau tikrai kaip visos ištobulėjusios 4u.gif
mangute, tavo foto metinė būtų favoritė česnakai 4u.gif

dėkui, ji paskutinė ir buvo smile.gif dar turiu ir autoportretą, bet nedrįstu rodytis smile.gif
Atsakyti