Atkeliavo jau ir mano mainų foto Trijų karalių proga pasidalinau flickre, kurias gavau. Ačiū gizzy25, gera gauti tokius grožius!
Haha, neturiu blykstės.
QUOTE(Ka @ 2014 01 06, 20:44)
Haha, neturiu blykstės.
o kaip įmontuota? aš savosios lyg ir nenaudojau niekad
Papildyta:
ai pala, pas tave fulfreimas
Laba,
oi kokie grožiai čia... gal ir aš ryt prisėsiu įkelt savo tris geriausias 2013, vis tik tai pirmieji fotografavimo metai...
dėl baudų sutinku - va aš tai dar negavau mainų foto...takelis iki dėžutės išmintas... tikiuos, kad jau išsiųsta...lapelio eit į paštą negavau, tai jei kartais kas jau senokai man išsiuntėt, tai gal man verta tiesiog šiaip nueit į paštą paklaust? gal lapelis pasimetė kur...
svarbiausia, kad mano mergaitė gavo foto ir dar taip gražiai pasidžiaugė...
oi kokie grožiai čia... gal ir aš ryt prisėsiu įkelt savo tris geriausias 2013, vis tik tai pirmieji fotografavimo metai...
dėl baudų sutinku - va aš tai dar negavau mainų foto...takelis iki dėžutės išmintas... tikiuos, kad jau išsiųsta...lapelio eit į paštą negavau, tai jei kartais kas jau senokai man išsiuntėt, tai gal man verta tiesiog šiaip nueit į paštą paklaust? gal lapelis pasimetė kur...
svarbiausia, kad mano mergaitė gavo foto ir dar taip gražiai pasidžiaugė...
Ir as dar negavau mainu foto... O su bausmemis nesutinku nebent bausti tik tas kurios tik dabar issiunte, arba isvis dar neissiunte
QUOTE(Sea Girl @ 2014 01 06, 21:22)
Ir as dar negavau mainu foto... O su bausmemis nesutinku nebent bausti tik tas kurios tik dabar issiunte, arba isvis dar neissiunte
juokauju dėl bausmių
iš tikro tai dar smagiau bus gaut vėliau - labiau išlaukta
sveikos,
aš gavau gavau gavau Prisipažinkit kas siuntėt? Nuotrauka nuostabi, o dar dovanėlė, nesitikėjau
Papildyta:
Mano 2013 - ųjų nuotraukos
aš gavau gavau gavau Prisipažinkit kas siuntėt? Nuotrauka nuostabi, o dar dovanėlė, nesitikėjau
Papildyta:
Mano 2013 - ųjų nuotraukos
...neturiu kompiuterio, bet vargais negalais peržiūrėjau išklotinę...labai gaila,bet adresatas nerastas namuose,dabar telieka pasitikrinti pašto dėžutę ir pėdinti su lapeliu į paštą!
matau,kad mano siuntinukas jau nuejes, galbut ir gavo jau idomu, kada pati sulauksiu
Sveikos, man mociute siandien paskambino, kad gavau voka, tai va, gal ryt uzsuksiu pas ja pasiimt savo nuotrauka, aciu siuntejai
Sveikos
Kaip matau šiaulietės su kaunietėmis kultūrinasi, skaniai sushius valgo
Metų foto matau tikrai kaip visos ištobulėjusios
mangute, tavo foto metinė būtų favoritė česnakai
QUOTE(Afrė @ 2014 01 07, 15:33)
Sveikos