Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos,
Retokai beužsuku, bet jei jau pasivijau, ko nepasidžiaugus 2013 kadrais:)
Man tai buvo juostos atradimo metai, mieliausios gal šios:

user posted image

user posted image

user posted image

Smagu pasidairyti/ prisiminti ir Jūsų -iausius!
Atsakyti
Rittule, nuotabu wub.gif
As juostai skaneri nusipirkau, tai pasizadu sau siais metais i juosta daugiau fotografuoti, nes anksciau smaugdavo skanavimas kazkur...

pandre, as myliu Tavo darbus, tiesiog myliu wub.gif

Mano 2013-ieji... fotografuoju daug, bet tik vaikus, tai kadrai mamiski ir tiek.... bet jie jiems bus svarbiausi kazkada blush2.gif

Daugiausia zvaigzduciu flickr'e surinko (virs 200...) si
user posted image

kitos siaip man mielos

user posted image

user posted image
Atsakyti
labas rytas smile.gif

Ryto žiūriniai: Sabine Weiss Viena iš šiame psl. esančių foto šiuo metu kabo ir dar savaitę kabės Kauno fotografijos galerijoje bigsmile.gif

štai ši:
user posted image

taigi, dar turite savaitę nusigauti smile.gif galerija dirba ir šiandien iki 17 val. smile.gif paroda kabės iki sausio 12 d.

darbai gana įvairūs. pagalvota juos kabinant. smagiausia dalis ta, kad tai - originalai, dažnai pasirašyti pačių autorių. Beje, vienas ten kabantis fotografas Izis - Marijampolėje gimęs litvakas smile.gif Jo foto ten viena ar dvi, bet vis tiek smile.gif

nežinau, kaip kaunietės sau atleistų, jei ją praleistų biggrin.gif naudokitės proga, ne kasmet tokias parodas atveža į mūsų kultūrinį užkampį.

šiaip tai jei būčiau despotė, tai jos aplankymas Lietuvoje gyvenančioms būtų privalomas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2014 01 05, 11:09)
šiaip tai jei būčiau despotė, tai jos aplankymas Lietuvoje gyvenančioms būtų privalomas  lotuliukas.gif

Gal ir gerai būtų, jei būtum biggrin.gif Nes (sprendžiu pagal asmeninį pavyzdį) LT gyvenančios tikisi, kad kalnas eis pas Mahometą (o kalnas net nesiruošia smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 05 sausio 2014 - 12:37
Sveiki, su Naujais metais, kad ateje metai butu dar labiau kuyribingesni ir sekmingesni. Kokiu groziu pridejot, saunuoles, lenkiugalva zemai smile.gif Dingusi as jau kuris laikas ,bet fotografijos nepamirsau smile.gif Uzsikasusi darbais. Sekmes...
Atsakyti
Sveikos ir sveiki, su Naujais metais .
Puiku, kokia graži tema 2013 metų geriausiomis pasispuošusi, gražu žiūrėti.

Koliažams. Laikas jau kaip ir visai iškapsėjo, nešu ką turiu, sunkiai sklio, bet geriau jau nebus, nebeturiu mūzų tam kartui:)

user posted image

P.S nežinau kieno pirmoji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 06 sausio 2014 - 00:08
Erikamaja,
Pirmoji - Veronikos~ smile.gif
Man - atrodo - labai patiko koliažas... Atrodo, nes pamačiau atsitiktinai, jau merkdama akį ir kompą smile.gif Nekantrauju apžiūrėti ryt smile.gif
Koliažai pratęsti, bet Tau tikrai nebuvo reikalo laukti. Kvepia medaliu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 06 sausio 2014 - 00:25
QUOTE(Sea Girl @ 2014 01 05, 09:11)
As juostai skaneri nusipirkau, tai pasizadu sau siais metais i juosta daugiau fotografuoti, nes anksciau smaugdavo skanavimas kazkur...

labai lauksiu Tavųjų juostinių kadrų! jaučiu, kad aikčiosiu:)
Atsakyti
labas rytas smile.gif

ryto žiūriniai: Edith Gerin, dar viena fotografė, kurios kelias foto galite pamatyti Kauno fotograifjos galerijoje dar savaitę smile.gif

pvz., ši foto ten kabo:
user posted image
Atsakyti
Puikūs jūsų visų 2013-tieji buvo, smagu stebėti, kokia aiškiai matoma "naujokių" pažanga smile.gif o "senikių" darbai matyti, puikiai pažįstami ir ištyrinėti smile.gif)

Mano 2013 - tieji:

Turbūt mano mylimiausia ši (ir daugumos puikiai įvertinta) smile.gif :

user posted image

Dar miela šita man pačiai labai, nors nebuvo labai pastebėta smile.gif)

user posted image

Ir šita gal, nes kitokia, savo dukters čia pati nepažinčiau biggrin.gif

user posted image

Šiaip daug tų kadrų, kurie mieliausi, sunku atrinkti, bet 2013tieji buvo kitokie, ir fotografavimas jau kitoks... smile.gif iš 2014tų tikiuosi dar daugiau, ir jums to linkiu bigsmile.gif
Atsakyti
Visu jusu darbai padaryti per 2013 nuostabus ir istabus. clap_1.gif
Atsakyti
Pazaiskime ax.gif

Tema placiai duoda sansa kiekvienai - kad ir tai ilgai dirbanciai mamai/ne mamai, kuri grish is darbo ir pafotkins tokiom nedekingom sviesos salygom (juk ziema ane?).

Flash ON tongue.gif - kas kazkiek nusimano apie blykstes - gali pafantazuoti su islaikymais ir pan., o kas nenusimano (pvz as) tas fotografuoja tiesiog su blykste. BET. nefotografuojam zaislus ir visokius ausu krapstukus ar nenaudojam neprotingai ijungus blykste labai dienos metu kai daug saules (nu taip taip, jos nebeik nera, bet supratot minti) - bandom kazka idomiau. o ka? uzleidziu vieta Jusu fantazijai.

stai kas man pirmas atejo i galva, tai Terry Richardson --> http://www.flickr.co...erry richardson lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu kaip as nemoku ieskoti flickr, tik kelis pvz radau (o sugaisau..), tokius NE studijinius, daugumazh naminius:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12