Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2014 01 04, 20:06)
Bet gi žinai ką norėjau pasakyti, ane?  nail.gif

Ka, žinojau, žinojau... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 04 sausio 2014 - 19:12
QUOTE(Iks @ 2014 01 04, 19:03)
O aš drąsiai ir šitas, ir bet kurias kitas pajamčiau biggrin.gif Požiūrį reikia keisti ir barjerai išnyks 4u.gif Aš neįsivaizduoju nė vienos foto (Tavo ar bet kurio kt.), kurią gavusi pasijusčiau nelaiminga ar pagalvočiau: o ne, ši foto neverta mano gavimo biggrin.gif Mainų misija visai kita. Gauti yra smagu, suruošti - irgi smile.gif Be to, Tu į savo foto žiūri kaip kokia pamotė - turi TOKIŲ, tik va nesidalini, tuoj pradėsim įtarti, kad gal galvoji, kad mes nevertos gauti rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atnesu vakaro skaitinius. Isimylejau wub.gif

Donata Wenders

2013-uju mano mylimiausios smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Aš gavau mainų foto! Ačiū siuntusiai merginai, nepasirašė, bet jau žinau kas ji! smile.gif

p.s. įkelk pati foto, jei gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2014 01 04, 16:38)
Kad nepamirštų, jog laiptais ne tik aukštyn galima kopti, bet ir nusiristi pasitaiko hihihi.gif Tegu žiūri ir žinosi, jei nesiplėšys, tai ims fotografuoti kaip Pandrė, kaip Iks ar iš viso kaip tas inkilėlis, kuris greitį matuoja biggrin.gif

vardan to laugh.gif

ikyriausiai apsigyveno mano sirdyje sios...kiek daugiau nei 3, bet anom teks pasitenkinti sekanciomis vietomis mano sirdyje laugh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Si paskutine iskepta priespaskutine 2013-uju diena. kagi, sakyciau gal reikia duoti laiko jai paguleti, nurimti, sugulti mintim ir poziuriui I ja, bet jauciu ji man patinka. Jauciu ji mano smile.gif tai renkuosi ja kaip viena metu -iausiu.

Pabaigoje turiu pasakyti, kad visos sios nuotraukos salyginai gime Mokytojos, kuriai mes rodome laiptu kryptys hihihi.gif , deka. Aciu jai mirksiukas.gif

Ir dar pabaigoje. Malonu jausti simpatijas. Nenoriu buti tokia jei tu man, tai ir as tau, bet simpatiju ir as cia keleta turiu lotuliukas.gif

QUOTE(Iks @ 2014 01 04, 19:03)
O aš drąsiai ir šitas, ir bet kurias kitas pajamčiau biggrin.gif Požiūrį reikia keisti ir barjerai išnyks 4u.gif Aš neįsivaizduoju nė vienos foto (Tavo ar bet kurio kt.), kurią gavusi pasijusčiau nelaiminga ar pagalvočiau: o ne, ši foto neverta mano gavimo biggrin.gif Mainų misija visai kita. Gauti yra smagu, suruošti - irgi smile.gif Be to, Tu į savo foto žiūri kaip kokia pamotė - turi TOKIŲ, tik va nesidalini, tuoj pradėsim įtarti, kad gal galvoji, kad mes nevertos gauti rolleyes.gif

As pvz. kai kuriu nenorejau siusti tik todel, kad ten as ar mano vaikai. Tai rinkausi is to kur ju nera, o zinant, kad megstu save ir juos fotografuoti, didele tikimybe, kad kitu nuotrauku tiesiog nebus bais jau kazi kokiu geru.

QUOTE(Ka @ 2014 01 04, 19:21)
O Iks tai sakyčiau, kad imliausia naujokė.  rolleyes.gif

Ne tik imliausia, bet viena is kurybingiausiu ir ypac iskalbingiausiu. Ir is vis jai apdovanojima turetume duoti uz temos gyvinima, kelima, tokius komentarus ir brangaus laiko skyrima mums. Tai yra didziulis indelis musu temai. Say irgi uz temos tempima aukstyn, uz ziurinius, uz nuorodas i parodas, uz atvirukus. Ne tik uz ta prakeikta pypke, kuri mums sluosto nosytes del prizu siurpryzu biggrin.gif Sios dvi moterys yra vertybe, ne kitaip. Cia kalbu ne as, paprastai nesu tokia gera ir komplimentais nesisvaistau, turbot metu pradzia cia kalta laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2014 01 04, 22:43)

Sios dvi moterys yra vertybe, ne kitaip.

aleliuja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2014 01 04, 22:42)
Aš gavau mainų foto! Ačiū siuntusiai merginai, nepasirašė, bet jau žinau kas ji! smile.gif

p.s. įkelk pati foto, jei gali smile.gif

Dziaugiuosi, kad atejo laiku smile.gif
O siunciau sias:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Iks aciu kad esi oritariu pandre thumb_yello.gif friends.gif

mano trejetukas smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2014 01 04, 21:43)
vardan to laugh.gif

ikyriausiai apsigyveno mano sirdyje  sios...kiek daugiau nei 3, bet anom teks pasitenkinti  sekanciomis vietomis mano sirdyje laugh.gif

Pabaigoje turiu pasakyti, kad visos sios nuotraukos salyginai gime Mokytojos, kuriai mes rodome laiptu kryptys  hihihi.gif  , deka. Aciu jai  mirksiukas.gif

jau norėjau sakyti, kad pasirinkai tris foto, kurios buvo atliktos gavus užduotis, smagu smile.gif šauniai darbuojiesi.

ir ačiū už gerą žodį smile.gif
Papildyta:
o aš, o aš Kaune buvau, prancūzų humanistų parodoje. Pavydėkit, kas dar nebuvot smile.gif Nesusitikau su niekuo, nes gavau pusvalandį iš šeimos, paskui į svečius keliavom smile.gif

įrodymas telefonu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Dovanoju fotografijos knygas, albumus. Vilnius. Nesiunčiu.
Stasys Krasauskas 1988
Dali robert deschares
Revue fotografie 86
Pavlovsk Le Palais et lr Parc 1976
Vitaly Butyrin Fotomontage Fotografik 1987
Dieter Demme, Wolfgang Schneider ERFURT 1987
M. Baranauskas dainavos kraštas 1979
R. Požerskis, R. Rakauskas "Žalgirio vyrai" 1987
Almanax Foto'89
Draugystės vainikas 1978
Fotos in der Werbung 1972
Tarybų Lietuva 1976
A. Kunčius, Susitikimai 1984
Urania Tierreich, 1966
A. Kunčius Senojo Vilniuas vaizdai 1969
Lietuvos fotografija 1978
Dar keturios rusiškos, bet neturiu rusiško šrifto smile.gif

(tik kelių trūksta iš šio sąrašo).
Atsakyti
Sunku tris išrinkti, bet su šiandienos nuotaika tebūnie 2013 metų trejetuke šios:

user posted image

user posted image

user posted image

Geri šitie metai buvo su jumis, mergaitės.
Apskritai, kaip gera su bendramintėmis (-inčiais) ir tarp jų.
Atrodo, atradau, kaip pradžiuginti save, o jei kartais pradžiuginu ir kitus... Fantastika, ką? bigsmile.gif
Tie paveiksliukai toks keistas dalykas. Paprastai nepaprastas...

Ačiū už jums visoms, už komentarus, kritiką, akiračio plėtimą, už skirtą laiką ir dėmesį. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Tiek daug gražių žodžių per vieną vakarą kitą kartą išgirsiu nebent išleidžiama į pensiją biggrin.gif Ačiū ax.gif

---

Say, labai pavydžiu, tikiuos, patikėsi be įrodymų telefonu biggrin.gif

---

Lunameja, patiko vakariniai skaitiniai smile.gif

---

Neatsidžiaugiu nuotraukomis, šaunus 2013-ųjų epilogas. Įkvėpia tokie pasirodymai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 05 sausio 2014 - 02:28