QUOTE(Iks @ 2014 01 04, 16:38)
Kad nepamirštų, jog laiptais ne tik aukštyn galima kopti, bet ir nusiristi pasitaiko
Tegu žiūri ir žinosi, jei nesiplėšys, tai ims fotografuoti kaip Pandrė, kaip Iks ar iš viso kaip tas inkilėlis, kuris greitį matuoja
vardan to
ikyriausiai apsigyveno mano sirdyje sios...kiek daugiau nei 3, bet anom teks pasitenkinti sekanciomis vietomis mano sirdyje
Si paskutine iskepta priespaskutine 2013-uju diena. kagi, sakyciau gal reikia duoti laiko jai paguleti, nurimti, sugulti mintim ir poziuriui I ja, bet jauciu ji man patinka. Jauciu ji mano
tai renkuosi ja kaip viena metu -iausiu.
Pabaigoje turiu pasakyti, kad visos sios nuotraukos salyginai gime Mokytojos, kuriai mes rodome laiptu kryptys
, deka. Aciu jai
Ir dar pabaigoje. Malonu jausti simpatijas. Nenoriu buti tokia jei tu man, tai ir as tau, bet simpatiju ir as cia keleta turiu
QUOTE(Iks @ 2014 01 04, 19:03)
O aš
drąsiai ir šitas, ir bet kurias kitas pajamčiau
Požiūrį reikia keisti ir barjerai išnyks
Aš neįsivaizduoju nė vienos foto (Tavo ar bet kurio kt.), kurią gavusi pasijusčiau nelaiminga ar pagalvočiau: o ne, ši foto neverta mano gavimo
Mainų misija visai kita. Gauti yra smagu, suruošti - irgi
Be to, Tu į savo foto žiūri kaip kokia pamotė - turi TOKIŲ, tik va nesidalini, tuoj pradėsim įtarti, kad gal galvoji, kad mes nevertos gauti
As pvz. kai kuriu nenorejau siusti tik todel, kad ten as ar mano vaikai. Tai rinkausi is to kur ju nera, o zinant, kad megstu save ir juos fotografuoti, didele tikimybe, kad kitu nuotrauku tiesiog nebus bais jau kazi kokiu geru.
QUOTE(Ka @ 2014 01 04, 19:21)
O Iks tai sakyčiau, kad imliausia naujokė.
Ne tik imliausia, bet viena is kurybingiausiu ir ypac iskalbingiausiu. Ir is vis jai apdovanojima turetume duoti uz temos gyvinima, kelima, tokius komentarus ir brangaus laiko skyrima mums. Tai yra didziulis indelis musu temai. Say irgi uz temos tempima aukstyn, uz ziurinius, uz nuorodas i parodas, uz atvirukus. Ne tik uz ta prakeikta pypke, kuri mums sluosto nosytes del prizu siurpryzu
Sios dvi moterys yra vertybe, ne kitaip. Cia kalbu ne as, paprastai nesu tokia gera ir komplimentais nesisvaistau, turbot metu pradzia cia kalta