Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2014 01 04, 15:19)
* PBP, nepyk.  biggrin.gif
** Kada medžioklė prasidės nežinau, šiandien man gera nuotaika.  biggrin.gif

* Nepykstu irnesakyk.gif
** Pasiduodu is karto biggrin.gif 000189.gif
QUOTE(Iks @ 2014 01 04, 15:38)
• "Česnako" temos improvizacija "Kambarėlis"

Nuostabus wub.gif Galeciau pas save ant sienos kabint rolleyes.gif
Atsakyti
oi, tai ir aš traukiu savo trijulę 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

P.S. mainuos vis dar nedalyvauju, nes neturiu tokios, kokią galėčiau drąsiai kitam žmogui padovanot 4u.gif Na gal jau kitais metais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 04 sausio 2014 - 17:43
QUOTE(mamagute @ 2014 01 04, 17:35)
P.S. mainuos vis dar nedalyvauju, nes neturiu tokios, kokią galėčiau drąsiai kitam žmogui padovanot 4u.gif Na gal jau kitais metais...

O aš drąsiai ir šitas, ir bet kurias kitas pajamčiau biggrin.gif Požiūrį reikia keisti ir barjerai išnyks 4u.gif Aš neįsivaizduoju nė vienos foto (Tavo ar bet kurio kt.), kurią gavusi pasijusčiau nelaiminga ar pagalvočiau: o ne, ši foto neverta mano gavimo biggrin.gif Mainų misija visai kita. Gauti yra smagu, suruošti - irgi smile.gif Be to, Tu į savo foto žiūri kaip kokia pamotė - turi TOKIŲ, tik va nesidalini, tuoj pradėsim įtarti, kad gal galvoji, kad mes nevertos gauti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 04 sausio 2014 - 18:04
Ateinu pagaliau ir aš pasidžiaugti, vakar iš pašto pasiėmiau ir nebeprisėdau prie kompo.. ax.gif
AČIŪ Sayonara!!!!
Foto atkeliavo saugiai smile.gif , o kai pamačiau voką... labai nuotaiką pakėlė, taip grėsmingai didelėm raidėm atn abiejų voko pusių užrašyta "Nelankstyti, nuotrauka.." lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ačiū tau labai, nuotrauka ant popieriaus daug gražiau atrodo ir žiūrisi nei kompe ax.gif
O gavau šią:
user posted image
Dar kartą AČIŪ!!!! Super!!!!
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2014 01 04, 19:03)
turi TOKIŲ, tik va nesidalini

nu ačiū už padrąsinimą, žiū- kitais metais ir aš paštan lėksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2014 01 04, 18:08)
nu ačiū už padrąsinimą, žiū- kitais metais ir aš paštan lėksiu biggrin.gif

o, kita šneka 4u.gif (nelėksi - priversim biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 04 sausio 2014 - 18:10
Ne kitais metais, o pavasarį. tongue.gif
Mano akimis, Mamagute, 2013 labai susipindėjai. Toks šuolis buvo aukštyn. bigsmile.gif
O Iks tai sakyčiau, kad imliausia naujokė. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2014 01 04, 18:21)
* Ne kitais metais, o pavasarį.  tongue.gif
** Mano akimis, Mamagute, 2013 labai susipindėjai. Toks šuolis buvo aukštyn.  bigsmile.gif
*** O Iks tai sakyčiau, kad imliausia naujokė.  rolleyes.gif

*ai, jo drinks_cheers.gif : kai po žiemos ateina ruduo, kažkaip jau nebesitiki to pavasario hihihi.gif
** drinks_cheers.gif
*** user posted image

Beje, dar kartą siūlau ir kitomis priemonėmis gaivinti temą. Sužaisti kokį smagų žaidimą..? Pamenu, vasaros pabaigoje apie kažkokį projektą buvo užėjusi kalba, perkėlėm šaltesniam metui, o dabar ir pati nepamenu, koks jis ten buvo. Dar man visai patiko/sudomino (iš archyvų) pratęsimo (ne koliažinio) žaidimas, kai kabiniesi tik už kažkokio daikto ar pan., esančio kt. autoriaus nuotraukoje ir atneši kokią visai netikėtą savo nuotrauką, perleisdamas estafetę kitam. Bet gal Jūs jau tokiu persisotinę, nes, jei teisingai supratau, žaidėt jau ne kartą. Gal dar ką būtų galima sugalvoti? Idėjos sunkiai lenda į galvą, kaip tyčia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 04 sausio 2014 - 18:54
QUOTE(Ka @ 2014 01 04, 19:21)

* labai  susipindėjai. 

* hihihi.gif , bet aš teisingai perskaičiau. Paglostei, Ka, širdį, paglostei... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2014 01 04, 18:58)
hihihi.gif , bet aš teisingai perskaičiau.

lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiesa, šiandien, antrųkart V.Luckaus parodoj buvau, kad su Chiquitka susitikt. Nors trumpam. Dar spėjau žvilgtert į praeitą kartą praleistą dalį. Bet gali būt, kad keliausiu ir trečiąkart. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2014 01 04, 18:58)
hihihi.gif , bet aš teisingai perskaičiau. Paglostei, Ka, širdį, paglostei... smile.gif

O siaube! Kas man šiandien? wacko.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet gi žinai ką norėjau pasakyti, ane? nail.gif
Atsakyti