Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kaip tema pagyvejo bigsmile.gif Ir kiek groziu wub.gif
Gottes auto negaliu atsiziuret, Say mergina su pypke irgi wub.gif Alabamos auto ir visu kitu nuotraukos tikrai nuostabios wub.gif
Rodausi ir as, mano manymu, geriausias savo 2013 metu nuotraukas:

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
As labai tikiuosi, kad mano mainu nuotrauka adresata pasieks pirmadieni arba antradieni...
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2014 01 04, 12:27)
Aš jau minėjau, kad viskas priklausys nuo aplinkybių.  smile.gif

Cia kaip suprantu i mane taikoma, nes as "pasigyriau" siusdama mainu foto svenciu metu biggrin.gif tongue.gif Na ka darysi, busiu nubausta ax.gif
As irgi dar negavau, bet tikrai nepykstu, viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Pirštais tikrai nebadau ir nebadysiu. smile.gif
Atsakyti
Laba koleges, visas sveikinu su Naujais metais, te buna sekmingi ir turtingi visomis prasmemis metai 4u.gif
Ateinu pasidziaugti ir pirstais pasibadyti. Pirmiau pasidziaugsiu, kad vakar gavau Kalediniu mainu nuotrauka, tiksliau tariant visas dvi nuotraukas nuo Giniatte's wub.gif O gavau stai sias:
user posted image
user posted image

Nuosirdziai aciu, labai pradziugino wub.gif 4u.gif

O dabar pasibadysiu ir teks nusibaust sekanciame Kalediniu mainu dalyvavime. Issiunciau tik vakar.... Buvo siokios tokios aplinkybes, bet nenoriu net teisintis, nes laiko buvo apstu, reikejo man paciai organizuotesnei but ir numatyt visokius dalykus... Taigi kaltas, as labai kaltas...naiviai tikiuosi, kad adresata pasieks pirmadieni...na veliausiai manau turetu gaut treciadieni... Is anksto atsiprasau gavejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2014 01 04, 12:23)
Giniatte

Delicious

-Tynka-

Ilgokas kaip šią dieną.  unsure.gif

Giniatte mačiau flickro kalėdinių mainų temoje sakėsi gavusi prieš Kalėdas, bet kieno - nenurodė; cituoju: "Aš taip pat gavau jau savo mainų nuotraukėles, ačiūūū, nudžiugino prieš pat Kalėdas wink.gif "
Tynka pasidžiaugė gavusi nuo Pandrės per pačius NM smile.gif
Delicious lyg vakar gyrėsi gavusi wink.gif

PATRUMPINAU SĄRAŠĄ 3 punktais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 04 sausio 2014 - 14:27
Metu geriausios... Hmm, sunku issirinkti, nes daug turiu megiamu. Patiko praejusiais metais save isbandyti kudikeliu fotografavime. Labai dziaugiausi angelo fotosesija, kad nepabijojo modeliukas salcio ir sutiko igyvendinti mano ideja... Noreciau ir daugiau tokiu is 'fantastikos srities' fotosesiju...krebzda mintys, nagai niezti, bet siuo metu dienotvarke per daug itemta, o drasiu modeliu nekazka teturiu savo aplinkoj..... unsure.gif Liudna, kad vasara prateriojau viena kortele, kurioje buvo nemazai nuotrauku ir svarbiausia iamzinti pirmieji mano sode isauginti bijunu ziedai doh.gif

Taigi rodausi tris atrinktas:
Atvirukas. Pirmasis mano blynas ir dziaugiausi, kad toks visai pavykes buvo bigsmile.gif
user posted image
Angel in love:
user posted image
Na ir mano mano pats brangiausias ir ko gero labiausiai uzsispyres modeliukas, siuo metu menesio sviezumo wub.gif
user posted image
Atsakyti
Vienintele, bet vis tik kaip laiku Tu prisiminei -iausių idėją. Akių nuo temos atplėšti neįmanoma.
Žinokit, aš visų pasirodymus sušlamščiau kaip saldainius ir kiekvienai linkiu, kad 2014-tieji nuneštų Jus dar toliau, dar svaigiau smile.gif
Atskirai nebevardinsiu, juolab, kad ne apie vieną foto kadais vos ne eilėmis esu išsiliejusi smile.gif Pastebėsiu tik, kad Alabamos Anną esu iki ausų įsimylėjusi smile.gif Pasidžiaugsiu, kad je t'aime paklusniai ir gana operatyviai sumokėjo "baudos kvitą" biggrin.gif ir tikėsiuos, kad ji ims čia dažniau vaidentis smile.gif Ka seserystę turbūt atmintinai jau moku - ji, nors šviežia, jau pretenduoja į klasiką smile.gif Say tai jokiu būdu neleisčiau nesiplėšyti hihihi.gif, nes kai jai leidi, tai ji ir nesiplėšo, trinkteli kartą per metus mums pypke per galvą, o kas žino, gal per gulėjimą ant krosnies dar kelis ar keliolika tokių trinktelėjimų ima ir pramiega be jokios sąžinės biggrin.gif
Pandrei, kurios darbams ir jai pačiai labai simpatizuoju, norėčiau nusukti ausį biggrin.gif Aha, kaipgi ne "as jau savuju nebetrauksiu gal i viesuma po tokiu Say (...) pasirodymu" (atsiprašau, cituoju kaip parankiau tongue.gif). Jei turėtume suprasti, kad Say & Co užsiropštusios ant kažkokio aukštesnio laiptelio ir sutvisko taip, kad visa kita nublanko, tai juo labiau privalome rodytis! Kad nepamirštų, jog laiptais ne tik aukštyn galima kopti, bet ir nusiristi pasitaiko hihihi.gif Tegu žiūri ir žinosi, jei nesiplėšys, tai ims fotografuoti kaip Pandrė, kaip Iks ar iš viso kaip tas inkilėlis, kuris greitį matuoja biggrin.gif Lai persekioja jas tasai košmaras cool.gif Juokai juokais, bet, PANDRE, asmeniškai ir (pasiskolinu iš mamagutes) kol kad gražiuoju prašau: rodykis ax.gif Kaip ir visos kitos, kurios dar nespėjo pasirodyti (su Iks in corpore smile.gif).
Mano flickr'as kažko neužsikrauna, bet bus. O kol kas noriu pasidžiaugti, kad per tuos lemtinguosius 2013-uosius, kai atsibeldžiau į šią temą, tikrai jaučiuosi keliais centimetrais ūgtelėjusi ir vieną kitą ameriką atradusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 04 sausio 2014 - 15:47
QUOTE(Iks @ 2014 01 04, 14:18)
Giniatte mačiau flickro kalėdinių mainų temoje sakėsi gavusi prieš Kalėdas, bet kieno - nenurodė; cituoju: "Aš taip pat gavau jau savo mainų nuotraukėles, ačiūūū, nudžiugino prieš pat Kalėdas wink.gif "
Tynka pasidžiaugė gavusi nuo Pandrės per pačius NM  smile.gif
Delicious lyg vakar gyrėsi gavusi wink.gif

PATRUMPINAU SĄRAŠĄ 3 punktais biggrin.gif

O! Tai ačiū, kad parašei. Mano dešinioji ranka. bigsmile.gif

P.s., o niekas nesakė, kad sausio 7 dieną prasidėtų raganų medžioklė. tongue.gif
P.p.s. sutrumpėjęs sąrašas:
Kristalines
RiR
Sea girl
Mangute
viktorija09
Miraval
Zirze
Lunameja
Sbo
Rittule
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 04 sausio 2014 - 16:18
Dešinioji ranka praneša, kad ir Peonyblossom ką tik pasidžiaugė gavusi smile.gif

O kada prasideda raganų medžioklė? bigsmile.gif Aš užsiimu vietą pirmojoje eilėje hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 04 sausio 2014 - 16:39
QUOTE(Iks @ 2014 01 04, 15:14)
Dešinioji ranka praneša, kad ir Peonyblossom ką tik pasidžiaugė gavusi smile.gif

Mano postai cia dazniausiai buna nematomi, tai nenuostabu, kad nepamate (nepiktai as cia jeigu ka) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2014 01 04, 16:14)

O kada prasideda raganų medžioklė? bigsmile.gif Aš užsiimu vietą pirmojoje eilėje hihihi.gif

biggrin.gif Skraidau kažkur. doh.gif Paredaguok citatą. 4u.gif PBP, nepyk. biggrin.gif
Kada medžioklė prasidės nežinau, šiandien man gera nuotaika. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 04 sausio 2014 - 16:20
Na štai, atsikilnojo flickr'o varteliai smile.gif

• "Česnako" temos improvizacija "Kambarėlis"

user posted image

• 100 m. vienatvės (rėmas dabar pačią erzina smile.gif)

user posted image

susipainiojau dėl trečios, pradėjau 2013-iems jau gerokai įsivažiavus, tad iš manęs užteks ir 2 smile.gif Nežinau kodėl, bet savaip mėgstu šitą bulvinę, nors ji visai kukliai ten manajam flickr'e tupi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 04 sausio 2014 - 16:51