Vienintele, bet vis tik kaip laiku Tu prisiminei -iausių idėją. Akių nuo temos atplėšti neįmanoma.
Žinokit, aš visų pasirodymus sušlamščiau kaip saldainius ir kiekvienai linkiu, kad 2014-tieji nuneštų Jus dar toliau, dar svaigiau
Atskirai nebevardinsiu, juolab, kad ne apie vieną foto kadais vos ne eilėmis esu išsiliejusi

Pastebėsiu tik, kad
Alabamos Anną esu iki ausų įsimylėjusi

Pasidžiaugsiu, kad
je t'aime paklusniai ir gana operatyviai sumokėjo "baudos kvitą"

ir tikėsiuos, kad ji ims čia dažniau vaidentis
Ka seserystę turbūt atmintinai jau moku - ji, nors šviežia, jau pretenduoja į klasiką
Say tai jokiu būdu neleisčiau nesiplėšyti

, nes kai jai leidi, tai ji ir nesiplėšo, trinkteli kartą per metus mums pypke per galvą, o kas žino, gal per gulėjimą ant krosnies dar kelis ar keliolika tokių trinktelėjimų ima ir pramiega be jokios sąžinės
Pandrei, kurios darbams ir jai pačiai labai simpatizuoju, norėčiau nusukti ausį

Aha, kaipgi ne "as jau savuju nebetrauksiu gal i viesuma po tokiu Say (...) pasirodymu" (atsiprašau, cituoju kaip parankiau

). Jei turėtume suprasti, kad Say & Co užsiropštusios ant kažkokio aukštesnio laiptelio ir sutvisko taip, kad visa kita nublanko, tai juo labiau privalome rodytis! Kad nepamirštų, jog laiptais ne tik aukštyn galima kopti, bet ir nusiristi pasitaiko

Tegu žiūri ir žinosi, jei nesiplėšys, tai ims fotografuoti kaip Pandrė, kaip Iks ar iš viso kaip tas inkilėlis, kuris greitį matuoja

Lai persekioja jas tasai košmaras

Juokai juokais, bet,
PANDRE, asmeniškai ir (pasiskolinu iš mamagutes) kol kad gražiuoju prašau: rodykis

Kaip ir visos kitos, kurios dar nespėjo pasirodyti (su Iks in corpore

).
Mano flickr'as kažko neužsikrauna, bet bus. O kol kas noriu pasidžiaugti, kad per tuos lemtinguosius 2013-uosius, kai atsibeldžiau į šią temą, tikrai jaučiuosi keliais centimetrais ūgtelėjusi ir vieną kitą ameriką atradusi