Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Opšra @ 2013 12 11, 16:00)
Jei jau pieši, tai davai iškart du - tokio nematyto ir aš noriu biggrin.gif Tik dar nesugalvojau, už kokius nuopelnus... tai gal ir to, kad aš šiaip labai faina užteks biggrin.gif

biggrin.gif

ok, raityk AŽ su adresu. Kol aš nupiešiu (jei prisiruošiu), žiū - ir Tavo nuopelnai patrigubės. Vien už užsiundymą ant Luckaus nusipelnei, beje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 11 gruodžio 2013 - 16:08
Imu jausti kažkokius itin didelius lūkesčius ir spaudimą juos patenkinti, darosi lengvai baisu...
Bet adresą mielai suraitysiu biggrin.gif
Atsakyti
atnesu ir as parolipiadai koliaza. Su kuryba ir fotografija esu jau seniai susipykusi. Fotoaparatas jau ne tik su dulkemis neatskiriamai susizadejes, bet ir visai jau sluoksniuotis nuo ju pradejo. Gavusi nuotrauka pamaciau du variantus, vienas atkrito del...gal kico (nepabandziau, tai nedrasu taip ir zodziais metytis) o kitas liko neigyvendintas del begalines laiko stokos ir uzgriuvusios reikalu vitrines. Jei ( skamba pazadukiskai jei jei jei) per atostogas paimsiu fotoaparata i rankas, pabandysiu ta viena vizijose matyta variant. Bet apsidraudimui (kas tikrai nera spyris sau kupron) ikeliu si greituka.

pandre + ...

user posted image
Atsakyti
Sulaukiau Kalėdinio maino

user posted image

user posted image

user posted image

Ačiū, Ich smile.gif
Atsakyti
Jėj! Prasidėjo. user posted image wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 12 11, 19:29)
Jėj! Prasidėjo. user posted image  wub.gif

Kurgi ne tongue.gif Erikamaja jau praeitoje temoje gyrėsi irgi mirksiukas.gif

Saigha, ale gavom vienodai thumbup.gif
Atsakyti
Kažkaip nebuvo aiškiai parašyta, tai maniau, kad ten apie kažką kitą kalba. biggrin.gif

Šitie mainai kitokie, net dvi poros apsimainys nuotraukomis. bigsmile.gif

P.s. prašom pasidžiaugimais dalintis ir čia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 11 gruodžio 2013 - 20:04
QUOTE(pandre @ 2013 12 11, 17:18)
atnesu ir as parolipiadai koliaza. Su kuryba ir fotografija esu jau seniai susipykusi. Fotoaparatas jau ne tik su dulkemis neatskiriamai susizadejes, bet ir visai jau sluoksniuotis nuo ju pradejo. Gavusi nuotrauka pamaciau du variantus, vienas atkrito del...gal kico (nepabandziau, tai nedrasu taip ir zodziais metytis) o kitas liko neigyvendintas del begalines laiko stokos ir uzgriuvusios reikalu vitrines. Jei ( skamba pazadukiskai jei jei jei) per atostogas paimsiu fotoaparata i rankas, pabandysiu ta viena vizijose matyta variant. Bet apsidraudimui (kas tikrai nera spyris sau kupron) ikeliu si greituka.
pandre  +  ...
http://farm4.staticf...8403b614f_z.jpg

Jeigu Iks nieko nesumaišė (o ji galėjo!, nes grįžo iš darbo barškančia galva) - tai porininkė Idda smile.gif
Įdomiai susiejai formą/-as, absol netikėtai, bet taikliai.
O dėl minties/idėjos kyla daug klaustukų... Ir kai kurios (mano asmeninės) interpretacijos visai patinka, o kai kurios truputį pagaugais nueina per kūną rolleyes.gif Nors... pagaugai nėra uždraustas ... nežinau kas doh.gif , tebūnie - vaisius smile.gif
Nekreipk labai dėmesio į tokį nerišlų tekstą, nes, dievaž, jaučiuos kaip koks jingle bells biggrin.gif (kenksmingos darbo sąlygos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 11 gruodžio 2013 - 20:16
Ateinu ir as pasigirti - gavau laukneseli nuo Ka thumbup.gif Nuostabi foto ir labai dailus ranku darbo atvirukas bigsmile.gif Aciuuuuu! 4u.gif

Stai sia foto gavau - tik maniske kontrastingesne, ir del to dar geriau ziurisi ant juodo fono. Isvis, Ka, labai patinka man tavo paskutinieji darbai, vis ka nors idomaus ir netiketo parodai.

user posted image

Sivakar jau ir savo foto issiunciau, tikiuosi, pasieks adresata iki Kaledu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 11 gruodžio 2013 - 21:30
Jurzole, koookie paukščiai Tave aplanke - leidžiu sau truputį baltai pavydėti smile.gif
---
90+keli procentai, kad kaimas laimės. Pati neorganizuoju, nevairuoju, mane organizuoja ir veža, tad priešinkis nesipriešinęs (bet aš noriu ir į kaimą, tiesą pasakius rolleyes.gif). Tiksliau iki šeštadienio, matyt, ir pati nežinosiu. Bet dabar jau pačiai gaila, jei ne, nes pradėjau labiau norėti nei bijoti. O ir su tomis baimėmis toli nenuvažiuosi, tai ketinu bandyti mesti jas per tvorą, kam man jos? biggrin.gif Na, žiūrėsim, kaip ten bus galop. Džiugina, kad ne tik Sayonaras junior veržiasi ar kryptingai veržiamas hihihi.gif į tą parodą. Maniškė irgi užsimanė. Ir dar vakar kažkaip baisiai nudžiugino pasakiusi, kad jai labai labai tasai Požerskio atvirukas patinka, ir kad Monikai (draugei) irgi labai labai patiko. Gal gerontologėju, bet man va kažkaip vos ne padėkot norėjos dėl to patikimo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 12 gruodžio 2013 - 09:58
QUOTE(Iks @ 2013 12 12, 10:55)

Maniškė irgi užsimanė.

tai tegu Jūsiškė jungias prie einančių šeštadienį smile.gif

P.S. Aš tik trečiuos metuos nuėjau į gyvą susitikimą (t.y. pernai pavasarį) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 12 11, 21:23)
Ateinu ir as pasigirti - gavau laukneseli nuo Ka  thumbup.gif Nuostabi foto ir labai dailus ranku darbo atvirukas  bigsmile.gif Aciuuuuu!  4u.gif

Stai sia foto gavau - tik maniske kontrastingesne, ir del to dar geriau ziurisi ant juodo fono. Isvis, Ka, labai patinka man tavo paskutinieji darbai, vis ka nors idomaus ir netiketo parodai.

http://farm4.staticf..._3a37a989d9.jpg

Sivakar jau ir savo foto issiunciau, tikiuosi, pasieks adresata iki Kaledu  ax.gif

Yahoo! yahoo.gif yu.gif Žinant, kad tuoj pradėsi kelionę, pačiu laiku pasiekė. Džiaugiuosi, jog patiko. Ale supakavau kaip beprotė. Kad tik saugiai pasiektų. wacko.gif laugh.gif

Mamagute, t.y., šiais metais pavasarį. tongue.gif

Apie V. Luckų yra straipsnis naujausiame žurnale "Moteris". Mačiau Say dalinosi internetiniu variantu fb. smile.gif
Bet aš ir nustebau radusi tokiame žurnale tokį straipsnį. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 12 gruodžio 2013 - 10:27