Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2014 01 03, 19:15)
Atidaviau cd diske. Pasiuliau suredaguoti dar keleta foto bet tik minimaliai. Tai vos tik kontrasto ir matiskumo uzdejau, bet sako, jog visvien noretu originaliu foto. Galbut as per daug maloni. Gal tureciau buti daugiau uzsispyrusi ir isvis nesileisti i jokias kalbas del perretusavimo ar originaliu atidavimo. Nezinau!!!  unsure.gif

Na as originaliu neatiduodu, manes daznai praso. Yra buve atveju, kad sako - pati pasiredaguosiu, tai as visad sakau, kad geriau jums dovanu padarysiu keleta foto daugiau, bet originaliu neatiduodu...dazniausiai zmones sutinka, nes ju tikslas buna gauti kuo daugiau nuotrauku (nei ju kokybe nei niekas kitas jiems nera taip svarbu) yra buve, kad zmones atsauke vestuviu uzsakyma tik del to, kad nesutikau be retusuotu nuotrauku atiduoti ir visas kitas neretusuotas, na niekaip nesusitarem.

Siaip logiskai mastant is tiesu zmones juk rinkosi tave pagal tavo darbus ir keista, kad po to praso visai ko kito, nors zinojo, ka gaus. Vienintelis dalykas su kuriuo galbut sutikciau - tai pasvelninti spalvas, dar karta perziureti tas foto, kur berniuko plaukai jiems atrodo ryzi, gal kazka minimaliai pretusuociau (bet tu jau ta darei kaip supratau). Arba pasiulyti tarkime keliais kadrais daugiau is fotosesijos, tai butu kaip sioks toks kompromisas, tarsi mini dovanele.

Sunkiausias man paciai fotografijoje ir yra tas, kad iskilus tokioms situacijoms norisi jas kuo "svelniau" isspresti tiek savo, tiek kliento naudai. Gal pagal zmogu reikia ziureti, nes "kbinejimos" priezastis kartais gali buti visai ne ta, kad nepatinka spalvos, gal tokiu budu nori daugiau nuotrauku ispesti ir pan g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2014 01 03, 19:37)
aš originalų niekad neduodu, šiaip labai nesmagi situacija, tavo nuotraukos turi savo stiliu ir rinkosi matydama ka rinkosi. Aš tai nežinau kaip pasiegčiau dėl perretušavimo, labai priklausytu kaip ji pati bendrauja ax.gif4u.gif kad nosies nenukabintum

Alabama wub.gif

As ta pati Kristinai parasiau.Ai, buna visokiu unsure.gif

wub.gif
Atsakyti
Alabama, man ta su pienu wub.gif ich - kudikelis wub.gif vienintele, auto tau gerai pavyksta, su vaikuciu man jaukus labai, bet ir kiti aki traukia 4u.gif
Atsakyti
Sugalvojau bausmę toms, kurių mainų foto vėluos, smarkokai (aišku dar pasiaiškinus kas ir kaip) - gaus praleisti vienerius mainus. tease.gif dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2014 01 03, 19:47)
Sugalvojau bausmę toms, kurių mainų foto vėluos, smarkokai (aišku dar pasiaiškinus kas ir kaip) - gaus praleisti vienerius mainus.  tease.gif  dirol.gif

ne bausmes galvok o foto dėk smile.gif matai kiek ištroškusių laukia
gotte ačiū
Atsakyti
Gal ryt. Iks sakė, nevalia perdozuoti gražumų. liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 03 sausio 2014 - 20:00
QUOTE(Iks @ 2014 01 03, 20:16)
dabar (vietoj baudos smile.gif ) tiesiog privalai pasirodyti su savaisiais 2013 m. kūdikiais smile.gif

auto
user posted image

auto ranka biggrin.gif
user posted image

numb serija
user posted image
jau galiu specializuotis kaip rankų fotografė laugh.gif laugh.gif o šiaip šiemet mano juostiniai kadrai sakyčiau stipresni mastau.gif o dar o dar tai jaučiu kažkokį stovėjimą vietoje. baisi man apatija sad.gif fotoaparato į rankas beveik nepaimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 03 sausio 2014 - 20:27
QUOTE(kristukass @ 2014 01 03, 20:15)
Atidaviau cd diske. Pasiuliau suredaguoti dar keleta foto bet tik minimaliai. Tai vos tik kontrasto ir matiskumo uzdejau, bet sako, jog visvien noretu originaliu foto. Galbut as per daug maloni. Gal tureciau buti daugiau uzsispyrusi ir isvis nesileisti i jokias kalbas del perretusavimo ar originaliu atidavimo. Nezinau!!!  unsure.gif

aš neduočiau originalų, prieš renkantis fotografą jie turėjo apžvelgti tavo nuotraukas, todėl turėjo susidaryti vaizdą kokios jos. galbūt tikrai jų kompas piešia visai kitokias spalvas, bet čia ne tavo reikalaus jau. nusiųsčiau jiems nebent tokį kaip koliažą ir tai vieną foto, be korekcijų ir su, kad matytųsi vaizdas.
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2014 01 03, 20:47)
Sugalvojau bausmę toms, kurių mainų foto vėluos, smarkokai (aišku dar pasiaiškinus kas ir kaip) - gaus praleisti vienerius mainus.  tease.gif  dirol.gif

aš negavau dar sad.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2014 01 03, 19:33)
help!
gavau trumpam pažaisti zenitą ( pavadinimas parašytas zenit C )
gal kas gali  instrukciją ar nuorodą į ją ? Afrė pasufleravo, kad čia ji buvo sušmėžavus
tinka rusų ir anglų kalbom

Zenitas

ir dar zenitas

zenit c
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 03 sausio 2014 - 20:29
QUOTE(vienintelė @ 2014 01 03, 13:37)
ir man baisingai
Man labai patiko pernykštė mintis kiekvienai/am įdėti 2013 m. geriausia jūsų nuomone savo nuotrauką, kuri kelia daugiausiai pasitenkinimo. Tuo pačiu priverčia apmastyti ką įdomaus nuveikei, susidėliot į lenktynėles visus praėjusius metus. Ir taip papuošti mūsų apmirusią temą. Ką manot?

smagi mintis, pavaikštinėsiu po savo menkus derlius smile.gif

QUOTE(Ka @ 2014 01 03, 19:47)

what??? aš turiu įrodymą, kad foto išsiųsta laiku, bet negauta arba nepasiimta arba neparodyta sad.gif

mano 2013 m. trejetas:

user posted image

user posted image

user posted image

ne kažką... nei daug fotkinau, nei ką itin baisiai didžiai gero turiu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 sausio 2014 - 20:47
QUOTE(sayonara @ 2014 01 03, 21:43)

ne kažką... nei daug fotkinau, nei ką itin baisiai didžiai gero turiu sad.gif

o kam plėšytis? pirmoji visus metus atperka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2014 01 03, 20:53)