QUOTE(je t'aime @ 2014 01 01, 18:16)
yra kas antrus metus graužiasi, bet aš reta temos lankytoja
jau nejuokauk tik
QUOTE(niciuke @ 2014 01 01, 02:18)
Jetus negi tokius pinigus mokejau,uz tokias nuotraukas...vis dar tikiuosi,kad is jo galima ispausti daug daugiau
QUOTE(Iks @ 2014 01 02, 08:41)
Aha, man irgi būtų įdomu išgirsti, kas slypi už apibūdinimo "gražios"
Ar tik Niciuke nebus pasigedusi išganingojo
masterpiece mygtuko?
Žinok, nuoširdžiai, neprigudrausi čia daug, kad ir kaip nagai niežėtų, vis tiek turėsi pereiti karčios teorijos, instrukcijos studijų ir galbūt (rekomenduočiau) SM ND krikštą. Ir į "visokias kompozicijas" neskubėčiau spjauti, tikrai teks gerti vardan to grožio, anksčiau ar vėliau, anksčiau - būtų protingiau
hehe, masterpiece mygtukas
siaip, nespauskim del kompoziciju
as patarciau atlikti namu darbus - tvarkingus, "svarius" (estetika cia itin svarbi, be careful hehe) ir teisingus. tadum, kalbesime toliau
graziom nuotraukom reikia zinoti, kad yra F, ISO, visokie tokie reikalai 1/25 - 1/60 - 1/1000 ir pagrindiniai terminai. fotkinti ne ant auto ir BE blykstes.
QUOTE(Iks @ 2014 01 02, 13:29)
Parolimpiada nesibaigia sausio 6 d., nes sulaukiau signalų, kad kai kurie (Vienintele, Tu nesi vienintelė
) parolimpiečiai pritrūko amo, energijos ir dopingo ar patyrė gamybinių traumų
.
Tad visus šiuos nabagus sveikinu su Naujaisiais metais ir dovanoju 1 mėn. papildymą
Prie finišo linijos Jūsų laukiu iki VASARIO 6 d. (p.s. du tūkstančiai keturioliktųjų metų
).
omg, kaip gerai, nors vel atsipalaidavau, nes minti turiu, tik vis galvojau - kada isispausti siame savaitgalyje su olimpiada. o dabar - apiat dvatet piat - chill'as hehe. bet matyt atejo tas laikas (kiek praejo - metai..?), kai NORIU ir ZINAU ka fotkinsiu.
ak - ne tik H&M, Zaroj, Mange nuolaidos
kaip dziugu.
QUOTE(Iks @ 2014 01 03, 15:25)
Mintis lyg ir įdomi. Bet aš nuo mokyklos laikų sunkiai susiderinu su tais -iausiais
Kai užduodavo rašinį rašyt ar piešti (pvz.) "Įdomiausia vasaros diena", mane stabas ištikdavo - ką vai ką tuo -iausiu dabar nominuoti
nu ir vel - pritariu. niekada nedalyvauju Kalediniose mainuose, ko gero vien del to, jog nezinau ka siusti - ypac, kai stiliukas toks, eeem, ne visom patinkantis. man baisiai patiko ziuret pernai jusu nuotraukas - geriausias ar "pirmas", pati bandziau dalyvauti ir rinktis tarp daugybes foto, bet taip ir nepavyko. dar vienas minusiukas su -iausiasis