Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2014 01 03, 14:54)
tai galima gal palikti iki 3 darbų pvz, jei vieno neina išrinkti smile.gif per daug nebus

Nekreipk dėmesio, tai buvo tik momentinis supulsavimas 4u.gif . Išsirinkčiau, derlius dar menkas juolab smile.gif
Atsakyti
Užbėgu pasidžiaugti, kad ir aš jau sulaukiau mainų nuotraukos iš R.i.R. (buvo netikėtai malionu sulaukt žinių iš bendraklasės rolleyes.gif ) - ačiū, katukas fantastinis, murrr miau flirt.gif ir už atviruką su Neringos briedžiu širdingai dėkoju aciuks.gif

Tik nuotraukos nerandu tavajam Flickre, gal įkelsi? ax.gif

PS. labai patiko nuoroda į Gregory Colbert darbus, drambliai užbūrė mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakote,kad reikia gyvinti temą smile.gif Tad pradedu savo trejetuku -iausi:
1. Juozas Erlickas "Sena knyga"
user posted image

2. Sapnų svajonė - jūra
user posted image

3. Iki Šv.Kalėdų liko 0 dienų
user posted image

Akims paganyti Giulia Muraglia
Atsakyti
Mano keletas is pernai metai pavykusiu

autoportretas

user posted image

kitas autoportretas

user posted image
Atsakyti
gotte, tavo auto su stiklu buvo ir yra thumbup.gif Tada tikrai sužavėjai su ta nuotrauka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2014 01 03, 16:27)
gotte, tavo auto su stiklu buvo ir yra thumbup.gif Tada tikrai sužavėjai su ta nuotrauka wink.gif

biggrin.gif kaip tik rasiau atsiliepima apie tavo foto, bet tu pirma suspejai... Man su knyga taviskis variantas tiesiog fantastinis, ideja ir igyvendinimas.. vau vau vau bigsmile.gif

Ka idek savo gerius, daug is pernai grozio turejai bigsmile.gif
Atsakyti
trys prizinės vietos smile.gif

mano vasaros pieva

user posted image

...i'm walking on sunshine...

user posted image

kontrastai

user posted image

Atsakyti
O jazau, kol neatsidarau foto, regis galiu išsirinkti trejetuką, bet kuomet atsidarau... Galva susisuka, nes ir ta žavi, ir kita įkritusi giliai širdin, o dar akimirkos, kurias prisimeni žvelgdamas. rolleyes.gif Negaliu išsirinkti, išskirti. biggrin.gif Be proto geri metai buvo, šiais noriu dar daugiau visko nuveikti, dar daugiau fotografijų sukurti. bigsmile.gif Ir jums to linkiu!
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2014 01 01, 18:16)
yra kas antrus metus graužiasi, bet aš reta temos lankytoja laugh.gif

jau nejuokauk tik cool.gif
QUOTE(niciuke @ 2014 01 01, 02:18)
Jetus negi tokius pinigus mokejau,uz tokias nuotraukas...vis dar  tikiuosi,kad is jo galima ispausti daug daugiau ax.gif

doh.gif
QUOTE(Iks @ 2014 01 02, 08:41)
Aha, man irgi būtų įdomu išgirsti, kas slypi už apibūdinimo "gražios" smile.gif
Ar tik Niciuke nebus pasigedusi išganingojo masterpiece mygtuko? wink.gif Žinok, nuoširdžiai, neprigudrausi čia daug, kad ir kaip nagai niežėtų, vis tiek turėsi pereiti karčios teorijos, instrukcijos studijų ir galbūt (rekomenduočiau) SM ND krikštą. Ir į "visokias kompozicijas" neskubėčiau spjauti, tikrai teks gerti vardan to grožio, anksčiau ar vėliau, anksčiau - būtų protingiau smile.gif

hehe, masterpiece mygtukas biggrin.gif

siaip, nespauskim del kompoziciju mirksiukas.gif

as patarciau atlikti namu darbus - tvarkingus, "svarius" (estetika cia itin svarbi, be careful hehe) ir teisingus. tadum, kalbesime toliau rolleyes.gif

graziom nuotraukom reikia zinoti, kad yra F, ISO, visokie tokie reikalai 1/25 - 1/60 - 1/1000 ir pagrindiniai terminai. fotkinti ne ant auto ir BE blykstes.
QUOTE(Iks @ 2014 01 02, 13:29)
Parolimpiada nesibaigia sausio 6 d., nes sulaukiau signalų, kad kai kurie (Vienintele, Tu nesi vienintelė biggrin.gif) parolimpiečiai pritrūko amo, energijos ir dopingo ar patyrė gamybinių traumų smile.gif.
Tad visus šiuos nabagus sveikinu su Naujaisiais metais ir dovanoju 1 mėn. papildymą smile.gif
Prie finišo linijos Jūsų laukiu iki VASARIO 6 d. (p.s. du tūkstančiai keturioliktųjų metų lotuliukas.gif).

omg, kaip gerai, nors vel atsipalaidavau, nes minti turiu, tik vis galvojau - kada isispausti siame savaitgalyje su olimpiada. o dabar - apiat dvatet piat - chill'as hehe. bet matyt atejo tas laikas (kiek praejo - metai..?), kai NORIU ir ZINAU ka fotkinsiu.
ak - ne tik H&M, Zaroj, Mange nuolaidos biggrin.gif kaip dziugu.
QUOTE(Iks @ 2014 01 03, 15:25)
Mintis lyg ir įdomi. Bet aš nuo mokyklos laikų sunkiai susiderinu su tais -iausiais smile.gif Kai užduodavo rašinį rašyt ar piešti (pvz.) "Įdomiausia vasaros diena", mane stabas ištikdavo - ką vai ką tuo -iausiu dabar nominuoti smile.gif

nu ir vel - pritariu. niekada nedalyvauju Kalediniose mainuose, ko gero vien del to, jog nezinau ka siusti - ypac, kai stiliukas toks, eeem, ne visom patinkantis. man baisiai patiko ziuret pernai jusu nuotraukas - geriausias ar "pirmas", pati bandziau dalyvauti ir rinktis tarp daugybes foto, bet taip ir nepavyko. dar vienas minusiukas su -iausiasis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2014 01 03, 18:46)
jau nejuokauk tik  cool.gif

nejuokauju, daugiau nei pusmetį net neatsivertus šitos temos buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2014 01 01, 13:41)

Ačiū už pienę wub.gif

Grožių prikėlę... O man toks apmąstymų metas... Bus matyt ką išmąstysiu...

Įstrigę Gottės visi trys auto - tie du plius lovoje dar vienas... Gottė mano favoritė, tai nieko nuostabaus ax.gif wub.gif blush2.gif

Gerų, kūrybingų, idėjų kupinų metų linkiu mirksiukas.gif

ps aš Suprem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bipren: 03 sausio 2014 - 18:00
Afrė pirmoji su knyga wub.gif
gotte auto su stiklu wub.gif

kaip gera žiūrėti...

Pergalvojau metus ir supratau kad labai save varžau ir savęs bijau, todėl šiemet bandysiu save nugalėt ir nebijot savo matymo smile.gif
dedu ir aš
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 03 sausio 2014 - 18:11