Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vedda @ 2014 01 01, 06:41)
nusipirkau baleto batelius, bet kazkodel soku kaip ir su slepetemis  lotuliukas.gif  doh.gif nesuprantu.., g.gif gulbiu ezeras nedomina, bet net trecios pozicijos nepadarau  g.gif

OMG biggrin.gif taiklus atsakymas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bus malonu, jei kas nepasididžiuos, turės laiko, noro ir prisijungs 01 07 (antradienį) ~12.30 valandą, prie keturių šiauliečių apžiūrint prancūzų klasikų parodą adresu Vilniaus g.2 smile.gif O po to dar kartu šuoliuos kur nors skaniai pavalgyti ir paplepėti. gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2014 01 02, 19:25)
Bus malonu, jei kas nepasididžiuos, turės laiko, noro ir prisijungs 01 07 (antradienį) ~12.30 valandą, prie keturių šiauliečių apžiūrint prancūzų klasikų parodą adresu Vilniaus g.2  smile.gif O po to dar kartu šuoliuos kur nors skaniai pavalgyti ir paplepėti.  gathering.gif

KAUNAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 01 02, 14:28)
Va pagaliau supratau kodel man ND merginos neuzskaite, o gi todel kad toki pat fotika naudojau  lotuliukas.gif

P.S merginos as dar susikaupsiu ir pasirodysiu su ND

Bet žinokit, mergaitės, nėra čia ko baisiai kvatoti... Tikrai sunku su šituo objektyvu išgauti skaidrumą, šviesumą, fono plovimą... O dar tamsiame bute...
Vasarą, lauke, viskas ok, bet ir tai, pasistengus... O kai čia, supermamose prisižiūri tų "aplietų" (kaip draugė vadina lotuliukas.gif ) portretų... tai pasidaro liūdnoka...
Foną šitas objektyvas (kitinis 18-105) tikrai sunkokai plaus... Skirtumą tikrai pajustum su kokiu nors šviesiu fiksu -kaaaip pasikeičia spalvos, kaip pasidaro smagu, kai pagaliau gali padaryti taip, kad sufokusuoti būtų tik pirštų galiukai, o toliau viskas išplauta, kaip smagu pagaliau pamatyti burbuliukus! Daaaug burbuliukų! 4u.gif Ir nors pavargsti bėgioti ir zūminti kojelėmis, ir kartais keiksnoji per siaurą kampą, bet... bent jau aš, nė vieno iš savo fiksų nebekeisčiau į tą kitinuką...

Ir o bet tačiau... Šitas niciukės derinukas tinkamas mokslams ir tikrai smagiai galima fotografuoti. Reikės pasistengti, pasimokyti, kad tamsoje objektus ir subjektus gražiai nufotografuoti sunku, kad visur viskam reikia šviesos, na ir šiaip... M režimas yra geras draugas wink.gif
Sėkmės jai. smile.gif

Atsakyti
Bus malonu, jei kas nepasididžiuos, turės laiko, noro ir prisijungs 01 07 (antradienį) ~12.30 valandą, prie keturių šiauliečių apžiūrint prancūzų klasikų parodą adresu Vilniaus g.2  smile.gif O po to dar kartu šuoliuos kur nors skaniai pavalgyti ir paplepėti.  gathering.gif

Et, kur ten didžiuosies prie girnelių prirakintas biggrin.gif Telegrafuokit apie įspūdžius 4u.gif
Atsakyti

diena prasidėjo geromis žiniomis, tai galėsiu prisijungti prie Jūsų mergikės biggrin.gif
Atsakyti
Galvojau apie tave. Džiugu. bigsmile.gif
Atsakyti
Atejau pasidziaugti, gavau ir as mainu foto! aciu Voveraitei labai!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2014 01 03, 13:18)
Galvojau apie tave. Džiugu.  bigsmile.gif

ir man baisingai
Man labai patiko pernykštė mintis kiekvienai/am įdėti 2013 m. geriausia jūsų nuomone savo nuotrauką, kuri kelia daugiausiai pasitenkinimo. Tuo pačiu priverčia apmastyti ką įdomaus nuveikei, susidėliot į lenktynėles visus praėjusius metus. Ir taip papuošti mūsų apmirusią temą. Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2014 01 03, 13:37)
ir man baisingai
Man labai patiko pernykštė mintis kiekvienai/am įdėti 2013 m. geriausia jūsų nuomone savo nuotrauką, kuri kelia daugiausiai pasitenkinimo. Tuo pačiu priverčia apmastyti ką įdomaus nuveikei, susidėliot į lenktynėles visus praėjusius metus. Ir taip papuošti mūsų apmirusią temą. Ką manot?

Mintis lyg ir įdomi. Bet aš nuo mokyklos laikų sunkiai susiderinu su tais -iausiais smile.gif Kai užduodavo rašinį rašyt ar piešti (pvz.) "Įdomiausia vasaros diena", mane stabas ištikdavo - ką vai ką tuo -iausiu dabar nominuoti smile.gif
Bet prie temos gaivinimo mielai prisidėčiau. Kaži, kodėl ji taip apspango?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 03 sausio 2014 - 14:26
as uz temos pagyvinima metu geriausiais, pernai buvo labai gera vel prisiminti, paziureti, pagirti, pasigrozeti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2014 01 03, 14:25)
Mintis lyg ir įdomi. Bet aš nuo mokyklos laikų sunkiai susiderinu su tais -iausiais smile.gif Kai užduodavo rašinį rašyt ar piešti (pvz.) "Įdomiausia vasaros diena", mane stabas ištikdavo - ką vai ką tuo -iausiu dabar nominuoti smile.gif
Bet prie temos gaivinimo mielai prisidėčiau. Kaži, kodėl ji taip apspango?

tai galima gal palikti iki 3 darbų pvz, jei vieno neina išrinkti smile.gif per daug nebus
Atsakyti