Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2014 01 01, 14:48)
Sedziu ir mastau, kokia kvaisa, kad nedalyvavau Kaledu mainuose...zodz... pavydas ... ir saves keiksnojimas vyksta.

nieko ateis greit pavasariniai mainai mirksiukas.gif

Su naujaisisiais!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2014 01 01, 14:48)

Sedziu ir mastau, kokia kvaisa, kad nedalyvavau Kaledu mainuose...zodz... pavydas ... ir saves keiksnojimas vyksta.

yra kas antrus metus graužiasi, bet aš reta temos lankytoja laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2014 01 01, 12:41)
nusipirkau baleto batelius, bet kazkodel soku kaip ir su slepetemis  lotuliukas.gif  doh.gif nesuprantu.., g.gif gulbiu ezeras nedomina, bet net trecios pozicijos nepadarau  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Su Naujais mergaites ir beniukai 4u.gif
Atsakyti
Su Naujais jus visas!

QUOTE(niciuke @ 2014 01 01, 02:18)
Gavau siandien Nikon 5100,18-105vr.Na isbandziau ir baisu,nes visiskai nesuprantu kodel man nesigauna grazios nuotraukos doh.gif .Na aisku jos ryskios bet toki efekta su muiline isgauti galima.Atrodo jau viska isspaudinejau,visokius rezimus isbandziau bet nk grazaus man nesigauna schmoll.gif  g.gif  Kaunietes, gal kuri buvot kazkokiuose kursuose ,kad ismokintu naudotis fotoaparatu,supazindintu su techninem galimybem? 4u.gif Visokios kompozicijos kolkas nedomina.Jetus negi tokius pinigus mokejau,uz tokias nuotraukas...vis dar  tikiuosi,kad is jo galima ispausti daug daugiau ax.gif

problema reiktu pradeti spresti nuo apibrezimo kas tau yra tos "grazios" nuotraukos.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2014 01 01, 20:01)
Su Naujais jus visas!
problema reiktu pradeti spresti nuo apibrezimo kas tau yra tos "grazios" nuotraukos.

Aha, man irgi būtų įdomu išgirsti, kas slypi už apibūdinimo "gražios" smile.gif
Ar tik Niciuke nebus pasigedusi išganingojo masterpiece mygtuko? wink.gif Žinok, nuoširdžiai, neprigudrausi čia daug, kad ir kaip nagai niežėtų, vis tiek turėsi pereiti karčios teorijos, instrukcijos studijų ir galbūt (rekomenduočiau) SM ND krikštą. Ir į "visokias kompozicijas" neskubėčiau spjauti, tikrai teks gerti vardan to grožio, anksčiau ar vėliau, anksčiau - būtų protingiau smile.gif Finansinės investicijos kur kas paprastesnės, nors gal ir skaudesnės kišenei, dabar turi investuoti į save, nepatingėk ir džiaugsies, ir būsi sumokėjusi pinigus už KITOKIAS nuotraukas biggrin.gif

Visus su juodbėriais 2014 smile.gif

Saigha, ten tikras eskizas ar panaudotas fotoefektas? (parolimpiadoje)?

Iki parolimpiados uždarymo liko... 5 d. blink.gif (aūūūūūūūū, neišklydot iš trasos? smile.gif; papildomo kėlinio neprašysit?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 02 sausio 2014 - 08:21
Su naujais atėjusiais!
Dalinuosi fotografu, kurio darbus vertėtų pamatyti.

Gregory Colbert
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amaya.: 02 sausio 2014 - 10:55
QUOTE(Iks @ 2014 01 02, 07:41)
Iki parolimpiados uždarymo liko... 5 d. blink.gif (aūūūūūūūū, neišklydot iš trasos? smile.gif; papildomo kėlinio neprašysit?)

Su naujais, bijau kad prašysiu blush2.gif g.gif ax.gif nors dar liko kelios dienos
Atsakyti
Su Naujais! 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2014 01 02, 11:03)
Su naujais, bijau kad prašysiu  blush2.gif  g.gif  ax.gif nors dar liko kelios dienos

smile.gif NAUJAMETINĖS PAROLIMPIADINĖS NUOLAIDOS smile.gif

Parolimpiada nesibaigia sausio 6 d., nes sulaukiau signalų, kad kai kurie (Vienintele, Tu nesi vienintelė biggrin.gif) parolimpiečiai pritrūko amo, energijos ir dopingo ar patyrė gamybinių traumų smile.gif.
Tad visus šiuos nabagus sveikinu su Naujaisiais metais ir dovanoju 1 mėn. papildymą smile.gif
Prie finišo linijos Jūsų laukiu iki VASARIO 6 d. (p.s. du tūkstančiai keturioliktųjų metų lotuliukas.gif).

P.S.² sprendimas galutinis ir neskundžiamas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 02 sausio 2014 - 13:03
notworthy.gif ...bet aš jau šią savaitę turėčiau pasirodyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niciuke @ 2014 01 01, 02:18)
Gavau siandien Nikon 5100,18-105vr.Na isbandziau ir baisu,nes visiskai nesuprantu kodel man nesigauna grazios nuotraukos doh.gif

Va pagaliau supratau kodel man ND merginos neuzskaite, o gi todel kad toki pat fotika naudojau lotuliukas.gif

P.S merginos as dar susikaupsiu ir pasirodysiu su ND
Atsakyti
Gražūs tie nauji (širdyje) blush2.gif užsilipus ant arklių lėkit į tolius, lai vėjas kūribiniuose labirintuose būna palankus...
Atsakyti