Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dalyja @ 2013 12 30, 18:26)
Vieninele, dėkui ir tau už nuostabius lubinus bigsmile.gif  4u.gif

Smagu jei patiko wink.gif, atkeliavo nenukentejusi?
Atsakyti
Vienaip, kitaip dėliojau gautąją nuotrauką
Išsišfravau, kieno nuotraukos knygoje
Apie Ilją Fišerį ką radau internete perskaičiau
Bet vis tiek mačiau škicą, eskizą - daugiau techniškai įgyvendinamį idėjų neišspaudžiau

user posted image

... + saigha

kol mokaisi fotografuot, dar gali piešt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 12 30, 21:05)
... + saigha

VEDDA smile.gif
Atsakyti
Jei man kas nors ką nors siuntėt ir nerimaujat, tai ne be reikalo, nes nieko negavau dar smile.gif))) bet kantriai laukiu ir sulauksiu, nepanikuoju smile.gif

Sveikos. Su praėjusiom ir su artėjančiais jus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 12 30, 21:28)
Smagu jei patiko wink.gif, atkeliavo nenukentejusi?

Atėjo viskas puikiame stovyje mirksiukas.gif

Štai tie lubinai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 12 30, 21:05)
Vienaip, kitaip dėliojau gautąją nuotrauką
Išsišfravau, kieno nuotraukos knygoje
Apie Ilją Fišerį ką radau internete perskaičiau
Bet vis tiek mačiau škicą, eskizą - daugiau techniškai įgyvendinamį idėjų neišspaudžiau

user posted image

... + saigha

kol mokaisi fotografuot, dar gali piešt biggrin.gif

ei nu bet zmones neeiliniu gabumu blink.gif Saigha puikiai thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Dalyja @ 2013 12 30, 22:35)
Atėjo viskas puikiame stovyje  mirksiukas.gif

Štai tie lubinai

user posted image

kaip grazuu wub.gif

As negavau dar nieko....Ir manoji dar nenukleiavo kaip suprantu, bet nesijaudinu mat as savaite veliau issiunciau nei Tynka ir jos jau atkeliavo i LT, tai ir mano atkeliaus... plius as ne rytinej JAV pakrantej, o dar toliau, tai dametu dar keleta dienu... Tikiuosi kad atkeliaus iki 3 karaliu.
Va del ko pergyvenu, tai kad gruodzio pradzioje issiustas priziukas koretei laimejus Autoportreto konkursa dar nepasieke jos... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 30 gruodžio 2013 - 23:03
Gavau naujametinį sveikinimą šiandien bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Ačiū, Pandre!!!

Čia pati skanavau, tai gal kažkiek atspalvis kitoks smile.gif rėmėlis vienoj pusėj vos vos palenktas, bet nieko labai baisaus smile.gif

user posted image
Atsakyti
Gavau siandien Nikon 5100,18-105vr.Na isbandziau ir baisu,nes visiskai nesuprantu kodel man nesigauna grazios nuotraukos doh.gif .Na aisku jos ryskios bet toki efekta su muiline isgauti galima.Atrodo jau viska isspaudinejau,visokius rezimus isbandziau bet nk grazaus man nesigauna schmoll.gif g.gif Kaunietes, gal kuri buvot kazkokiuose kursuose ,kad ismokintu naudotis fotoaparatu,supazindintu su techninem galimybem? 4u.gif Visokios kompozicijos kolkas nedomina.Jetus negi tokius pinigus mokejau,uz tokias nuotraukas...vis dar tikiuosi,kad is jo galima ispausti daug daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niciuke @ 2014 01 01, 02:18)
Gavau siandien Nikon 5100,18-105vr.

Labas:)
na pirmiausia su fotoaparato instrukcija reiktų susipažint smile.gif Persiskaityt, bandyt suprast, bandant suprast bandyt fotografuot. smile.gif O Tu- "šiandien gavau...niekas nesigauna..." Sėkmės

Sveikos Naujuose metuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niciuke @ 2014 01 01, 01:18)
Gavau siandien Nikon 5100,18-105vr.Na isbandziau ir baisu,nes visiskai nesuprantu kodel man nesigauna grazios nuotraukos doh.gif .

nusipirkau baleto batelius, bet kazkodel soku kaip ir su slepetemis lotuliukas.gif doh.gif nesuprantu.., g.gif gulbiu ezeras nedomina, bet net trecios pozicijos nepadarau g.gif

sveikos Naujuose 4u.gif

shaiga,super bigsmile.gif good.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Sveikos visos ir visi smile.gif

Su Naujais metais 4u.gif

Oj prajuokino Veddos postas biggrin.gif

Sedziu ir mastau, kokia kvaisa, kad nedalyvavau Kaledu mainuose...zodz... pavydas ... ir saves keiksnojimas vyksta.
Atsakyti