Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sbo @ 2013 12 29, 16:17)
Issiunciau ir as siandien savo mainu nuotraukas ax.gif

eina sau, tik dabar?? nu jei man, tai gausi į kailį biggrin.gif aš jau betoną praminsiu iki pašto dėžės biggrin.gif
Atsakyti
Nu jo, yra juk dar laiko g.gif Ne Tau siunciau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 12 29, 20:46)
Nu jo, yra juk dar laiko g.gif Ne Tau siunciau tongue.gif

juokauju biggrin.gif
Atsakyti
As tai pasakysiu taip - tiek daug laiko duota ne tam, kad laukti iki paskutines beveik minutes. Reikia nepamirsti, kad sventiniu metu pastas uzsivertes siuntiniais, ir yra tikimybe, jog veluos laiskas net tame paciame mieste gyvenanciam zmogui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 12 28, 13:31)
Dinceli, parodytum, ką gavai? rolleyes.gif

Sulaukiau net dviejų vienetų... viena iš jų panaši į šią, tik su saulės žaismais ir bohe rolleyes.gif

user posted image

Beprotiškai noriu sniego, tuoj sapnuoti pradėsiu... šitiek fantazijų nuotraukoms, net roges po egle pirktas dėjausi lotuliukas.gif vaikai jo taip pat laukia...

user posted image
Atsakyti
Jė!!!
Mane šiandien aplankė štai šis mielas, užsisvajojęs pilietis smile.gif

user posted image

TYNKA, ačiū Tau smile.gif Nemoku nusakyti, kaip šventiškai, kaip džiugiai pasijutau.

Atsakyti
Jep Jep! Va kas siandien pas mane atkeliavo, pasibelde! Nuotrauka ir ranku darbo eglutes zaisliukas.

user posted image

Miela, grazu, o jau dovanele kokio grozio! Kaip tik man. Visada akys i tokius sukasi wink.gif Aciu, Mangute, uz sveikinimus ir uz tokias malonias staigmeneles. Smagu, ne kitaip.

p.s. MB tare savo vyrysku balsu: "Grazi nuotrauka, ne taip kaip tavo" ( supraskit mano), kuria issiunciau. Ne i ta puse linsktu, sako laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(foils @ 2013 12 29, 11:38)
Sveikos, trukdo jus ta pati, kuri nežinojo žaidimo taisyklių pratęsimuose..
Visų pirma sveikinu jus su praėjusiomis šventėmis ir artėjančiais Naujaisiais metais. Į 2014 noriu žengti be jokių skolų ir pykčių, tad labai tikiuosi, kad atleisit man, tokiai pusprotei ir leisite tyliai skaityti, bei grožėtis fotografijomis.  4u.gif

Tyliai skaityti ir grožėtis galima ir be spec. leidimo smile.gif Nors prisičiūdinai ne kartą, savotiškas respektas, kad atėjai ir tiesiai šviesiai prisistatei, kas esanti. Tai va, nesičiūdinti ir palinkėčiau, nes galop dėl to pati smarkiausiai ir nukenti. Na, noriu tikėti, kad nelipsi ant to paties grėblio, juk skauda turėtų būti... biggrin.gif

QUOTE(Ka @ 2013 12 29, 14:14)

Ačiū už pasdalinimus, pirmasis nematytas, like abu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2013 12 30, 15:17)
p.s. MB tare savo vyrysku balsu: "Grazi nuotrauka, ne taip kaip tavo"

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 30 gruodžio 2013 - 15:46
QUOTE(pandre @ 2013 12 30, 16:17)
Jep Jep! Va kas siandien pas mane atkeliavo, pasibelde! Nuotrauka ir ranku darbo eglutes zaisliukas.

Miela, grazu, o jau dovanele kokio grozio! Kaip tik man. Visada akys i tokius sukasi wink.gif Aciu, Mangute, uz sveikinimus ir uz tokias malonias staigmeneles. Smagu, ne kitaip.

p.s. MB tare savo vyrysku balsu: "Grazi nuotrauka, ne taip kaip tavo" ( supraskit mano), kuria issiunciau. Ne i ta puse linsktu, sako laugh.gif

Wow koks pateikimas. Pandre, smagu, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 12 30, 08:58)

TYNKA, ačiū Tau smile.gif Nemoku nusakyti, kaip šventiškai, kaip džiugiai pasijutau.

Prašom Tau smile.gif Labai džiaugiuosi, kad tiko smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2013 12 30, 09:17)

OMG biggrin.gif gerulis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 30 gruodžio 2013 - 15:58
aš šiandien irgi gavau nuotrauką, ačiū, Dalyja smile.gif paieškosiu flickre ir įkelsiu, jei rasiu..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 30, 17:14)
aš šiandien irgi gavau nuotrauką, ačiū, Dalyja smile.gif paieškosiu flickre ir įkelsiu, jei rasiu..smile.gif

tikiuosi, patiko blush2.gif flickre ji yra.

Vieninele, dėkui ir tau už nuostabius lubinus bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti