Matau, kad ikvepe levap namu darbai, kurie kaidaise kabejo kaip pavyzdiniai. Bet sie, oi, kaip toli nuo anu. Bardakelis. Tamsoka. Jei jau dedam zvaigzdini anyzi, tai dekim grazu, nesutrupejusi. As net prie dovanu dedu tik grazu, o cia foto. Zodziu, laukiam antro dublio, estetisko.
QUOTE(Vedda @ 2013 12 28, 13:22)
Su praejusiomis ir su artejanciais
Aciu Viktorijai09, vakar jau dziaugiausi
Aciu Viktorijai09, vakar jau dziaugiausi
Oi kaip smagu, kad taip greitai nukeliavo
Ar tvarkingos atkeliavo? Taip stengiausi saugiai supakuoti
Su parolimpinėm ir man bet kaip nors reiks įveikti
Ir mainų foto kantriai laukiu per dieną po kelis kartus pašto dėžę tikrinu
Papildyta:
QUOTE(Roksi @ 2013 12 28, 22:37)
Sveikos!
Man taip pat per tamsu ir fokusas neryškus , manau, reiktų perdaryti
Sveikos, trukdo jus ta pati, kuri nežinojo žaidimo taisyklių pratęsimuose..
Visų pirma sveikinu jus su praėjusiomis šventėmis ir artėjančiais Naujaisiais metais. Į 2014 noriu žengti be jokių skolų ir pykčių, tad labai tikiuosi, kad atleisit man, tokiai pusprotei ir leisite tyliai skaityti, bei grožėtis fotografijomis.
Visų pirma sveikinu jus su praėjusiomis šventėmis ir artėjančiais Naujaisiais metais. Į 2014 noriu žengti be jokių skolų ir pykčių, tad labai tikiuosi, kad atleisit man, tokiai pusprotei ir leisite tyliai skaityti, bei grožėtis fotografijomis.
Ačiū už komentarus eisiu bandyti iš naujo
QUOTE(foils @ 2013 12 29, 12:38)
Sveikos, trukdo jus ta pati, kuri nežinojo žaidimo taisyklių pratęsimuose..
Eik tu sau tu čia ta pati, kur trijose asmenybėse?
Sveikutės, turiu ir aš pranešimą iš pašto. Tai laukiu rytdienos nekantraudama
Visas sveikinu su praėjusiomis ir linkiu nuostabių ateinančių!!!
Visas sveikinu su praėjusiomis ir linkiu nuostabių ateinančių!!!
QUOTE(Mangute @ 2013 12 29, 12:29)
Eik tu sau tu čia ta pati, kur trijose asmenybėse?
Aš sakiau, kad sugrįš!..
Ir dar vienas atradimas - Tina Kazakhishvili. Įkritau į jos darbus. ..
Issiunciau ir as siandien savo mainu nuotraukas
Na va, antras bandymas