Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vedda @ 2013 12 28, 13:22)
su paraolimpiada man  doh.gif  cool.gif

vis tik tikiuosi, kad NIEKAM parolimpiada nepasibaigs... krūmuose biggrin.gif
A?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 28 gruodžio 2013 - 14:16
Negaliu apsakyti,kaip džiaugiuosi.Šiandien užsisakiau NIKON D5100 18-105.Gausiu už keliu dieneliu,tikiuosi nenuvils.Kaina tai pat gan gera pasirodė(1829lt) nors gal kažką geresnio galėjau susirast už tokią kainą,na nežinau nelabai nusimanau šituose reikaluose. ax.gif Tai mano pirmas veidrodukas bus tad jungsiuosi prie jūsų,tikiuosi priimsit 4u.gif Visų darbai tikrai labai gražūs man dar tikriausiai ilgai pasistengti reikės,kad bent kažką panašaus pasiekčiau.Laukiu nesulaukiu kol gausiu,jau kelis metus svajojau apie veidrodinuka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niciuke: 28 gruodžio 2013 - 16:59
Aš mainų foto išsiunčiau pirmoj gruodžio pusėj.. gruodžio 10, rodos. šiemet kažkaip lėtai eina.. kalėdinis siuntinys į lt irgi dar nenuėjo verysad.gif
Atsakyti
aš gi gavau lapuką iš pašto, tai pirmadienį lėksiu patikrint, mažu foto atėjo smile.gif

maniškė jau per ilgai keliauja.. g.gif arba ponička neina į paštą (temoje jos nesimato..), arba paštas neina pas poničką..smile.gif
Atsakyti
Iks ačiū už priminimą, kiek jau nedaug laiko liko....
mano mainų nuotrauka iki kalėdų nukeliavo, bet pagal nykštukų pėdsakus matau kad nerastas adresastas namuose
Atsakyti
aš nesulaukiu jau ;/
Atsakyti
Kantrybėėėės! smile.gif
Atsakyti
Iki kada buvo nutarta, kad gautu foto? sausio 6d? tai dar daugiau nei savaite liko, todel nereikia dar taip pergyventi. As negavau, laukiu ir tikiuosi po sbenciu sulauksiu rolleyes.gif
Atsakyti
Taip. Iki sausio 6. smile.gif
Atsakyti
Žiūriu, kad maniškė jau netoooooli gavėjos smile.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Šiemet Kalėdų Senelis buvo labai dosnus ir išpildė vieną iš mano svajonių blush2.gif Po eglute radau veidrodinį fotoaparatą Pentax K-50. Fotografuoju dabar viską kas juda ir nejuda ir visos nuotraukos atrodo tokios gražios lotuliukas.gif Na, o dabar išnagrinėjus informacinę knygutę ir pasiskaičius temeles, noriu prisijungti prie jūsų kompanijos ir mokytis įamžinti akimirkas kuo įdomiau bei estetiškiau.

Radau savo pirmą bandymą - ND ir laukiu komentarų!
user posted image
Atsakyti
Roksi, man atrodo tamsokos foto
Atsakyti