Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(mamagute @ 2013 12 11, 12:34)
aš ruošiuos eit bigsmile.gif

tai o jei šeštadienį? mini meetukas be įsipareigojimų gautųsi..smile.gif Iks, nenusigąstum ir į kaimą savo noru neišdumtum? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 11, 14:01)
tai o jei šeštadienį? mini meetukas be įsipareigojimų gautųsi..smile.gif Iks, nenusigąstum ir į kaimą savo noru neišdumtum? smile.gif

tai man kitaip ir neišeitų, nebent šeštadienį (jei niekas nepasikeis) smile.gif Iks, laukiam ir prašom kolkas gražiuoju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 12 11, 13:07)
tai man kitaip ir neišeitų, nebent šeštadienį (jei niekas nepasikeis) smile.gif  Iks, laukiam ir prašom kolkas gražiuoju  cool.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 11, 13:01)
tai o jei šeštadienį? mini meetukas be įsipareigojimų gautųsi. .smile.gif Iks, nenusigąstum ir į kaimą savo noru neišdumtum? smile.gif

Hmm, man regis, aš JAU kaime biggrin.gif
Turiu nujautimą, kad ir Opšra tuoj atliuoksės iš savo brūzgynų biggrin.gif

QUOTE(mamagute @ 2013 12 11, 13:07)
Iks, laukiam ir prašom kolkas gražiuoju  cool.gif

biggrin.gif

(ale drebas jau dabar jama, o aš tik parodą norėjau pasižiūrėti, žmonės gerieji biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 11 gruodžio 2013 - 14:33
QUOTE(Iks @ 2013 12 11, 15:12)
*Hmm, man regis, aš JAU kaime biggrin.gif
**Turiu nujautimą, kad ir Opšra tuoj atliuoksės iš savo brūzgynų biggrin.gif
biggrin.gif

***(ale drebas jau dabar jama, o aš tik parodą norėjau pasižiūrėti, žmonės gerieji biggrin.gif)

* lotuliukas.gif
** biggrin.gif

***paroda, tai paroda, bet gi mus GYVAI pamatysi biggrin.gif Mes ne į Tave, o fotonuotraukas žiūrėsim cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 11 gruodžio 2013 - 15:14
Visai ne kalėdiškai.. wink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 11, 09:37)
tikiuosi, MAN biggrin.gif

mastau.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 12 11, 09:55)

Štai šitą perskaičius aš ir nusprendžiau, kad garbės reikalas būtų ten apsilankyti biggrin.gif

QUOTE(Iks @ 2013 12 11, 11:18)
(tik nepažadu, kad tikrai labai labai greitai, nes nerealiai gražūs nesimėto)

Jeigu rasi kur nerealiai gražių, tai išduok tą puikią vietą, nes aš, kiek besistengiau, būtent tokių tai niekur neradau. Teko pasitenkinti bent nebaisiais, prisimenant, kad turiu lengvą atsiprašymą - aš (dar) neturiu skonio biggrin.gif

QUOTE(Iks @ 2013 12 11, 14:12)
Hmm, man regis, aš JAU kaime biggrin.gif
Turiu nujautimą, kad ir Opšra tuoj atliuoksės iš savo brūzgynų biggrin.gif
biggrin.gif

Tu čia kaimu šitą inteligentišką rimtų pokalbių vietą pavadinai? Ir kaip tau pirštai virš klaviatūros pakibo?..
Eikit šeštadienį į parodą, eikit... Jei manęs suvisam nepaguldys į lovą šitas siaubingas peršalimas, ateisiu ir aš, medžių šakom apsikaišius, slapta nužvelgsiu... lens.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Opšra @ 2013 12 11, 15:19)
Eikit šeštadienį į parodą, eikit... Jei manęs suvisam nepaguldys į lovą šitas siaubingas peršalimas, ateisiu ir aš, medžių šakom apsikaišius, slapta nužvelgsiu... lens.gif biggrin.gif

sveikatos, kimba aplink daug kam
Atsakyti
QUOTE(Opšra @ 2013 12 11, 15:19)
*Štai šitą perskaičius aš ir nusprendžiau, kad garbės reikalas būtų ten apsilankyti biggrin.gif
**Jeigu rasi kur nerealiai gražių, tai išduok tą puikią vietą, nes aš, kiek besistengiau, būtent tokių tai niekur neradau. Teko pasitenkinti bent nebaisiais, prisimenant, kad turiu lengvą atsiprašymą - aš (dar) neturiu skonio biggrin.gif

* Man tai rimtai iš galvos toji ledų porcija neišeina. Jau seniai kas mane buvo šitaip sukratę...

** Nežinau, kokių Tu ieškai. Aš va tikiuos su fotografija susijusių. Ir Vln įsivaizduoju 3 vietas, kur galbūt.., o gal ir ne... Prospekto galerija: tiesa, Say dievagojosi karts nuo karto ją nusiaubianti, bet va kaip tik ji neturi laiko, gal ką naujo užvežė, o jos rankos kojos laikinai supančiotos, prie girnelių prirakintos, tad gal ir nenučiupo to GAL KO biggrin.gif Humanitas: bet buvau jame prieš mūsų erą, nežinau, ar nepagedo. Knygynėlis kažkur prie Rūdininkų g., kažkada kažką įdomaus ten radau gabenimui už sienos, bet irgi ne vakar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 11 gruodžio 2013 - 15:48
QUOTE(Iks @ 2013 12 11, 15:43)
* Man tai rimtai iš galvos toji ledų porcija neišeina. Jau seniai kas mane buvo šitaip sukratęs...

** Nežinau, kokių Tu ieškai. Aš va tikiuos su fotografija susijusių. Ir Vln įsivaizduoju 3 vietas, kur galbūt.., o gal ir ne... Prospekto galerija: tiesa, Say dievagojosi karts nuo karto ją nusiaubianti, bet va kaip tik ji neturi laiko, gal ką naujo užvežė, o jos rankos kojos laikinai supančiotos, prie girnelių prirakintos, tad gal ir nenučiupo to GAL KO biggrin.gif Humanitas: bet buvau jame prieš mūsų erą, nežinau, ar nepagedo. Knygynėlis kažkur prie Rūdininkų g., kažkada kažką įdomaus ten radau gabenimui už sienos, bet irgi ne vakar.

Prospekto galerijoj yra gražių, yra ir nelabai. mano žiniomis, nieko man naujo jie neturi biggrin.gif
Pegaso knygynas prie pranc. ambasados - ten yra Nouvelles images spausdintų prancūziškų fotografinių jb atvirukų, tokių pačių ir dar šiokių tokių labai gražių pieštų turi Humanitas. Rūdininkuose irgi keli nieko yra.
Nieko rimto leidyklos piešti ativrukai kai kurie labai gražūs ir mažai matyti. Dar Lietuvoje viena kita elektroninė atvirukų pard. yra.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 11, 15:46)
Nieko rimto leidyklos piešti ativrukai kai kurie labai gražūs ir mažai matyti.

O ką - mintis. Pati nupiešiu. Gražus (jau nekalbant apie labai) nebus nė pro kur, bet kad nematytas, tai jau galvą atiduodu kirsti biggrin.gif
Ačiū už info. Ir dar tokią išsamią smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 11 gruodžio 2013 - 15:58
QUOTE(Iks @ 2013 12 11, 15:56)
O ką - mintis. Pati nupiešiu. Gražus (jau nekalbant apie labai) nebus nė pro kur, bet nematytas tai jau galvą atiduodu kirsti  biggrin.gif
Ačiū už info. Ir dar tokią išsamią smile.gif

Jei jau pieši, tai davai iškart du - tokio nematyto ir aš noriu biggrin.gif Tik dar nesugalvojau, už kokius nuopelnus... tai gal ir to, kad aš šiaip labai faina užteks biggrin.gif
Atsakyti