Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Afrė @ 2013 12 23, 10:27)
(...)Flicker vėl stumdo  doh.gif neduoda man įkelti foto tiesiogiai čia,tad keliu per  nuorodą (...)

O kas negerai? Pabandžiau ant durniaus įkelti pirmą pasitaikiusią foto iš flickr - pavyko. Gal erikamaja papildomom spynom užsirakinusi? Grožį gavai, bet iš po kokio prekystalio autorė žiemos atsiriekė - nežinau, ir aš noriu biggrin.gif

...jau nedrįstu klausti, kiek liko. Vėl Ka sakys, kad vežimas skubina arklį rolleyes.gif

Maggie, Tu sav. temos nepramiegojai kartais? Ar išleidai mus kalėdinių atostogų?

Opšra, Tu su mumis ar su mielėmis? wink.gif

Atsakyti
Šį kartą turbūt žmogus užsimiršo (šiuo metu ne dyvai biggrin.gif) atnešti foto į temą, bet ji yra flickr grupėje. smile.gif Mano budri akis viską stebi. bigsmile.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 12 23, 10:26)
Tadadadam!
(...)

papild.: norėjau įdėti visas 3, prie kurių radau Tavo *. Bet nutiko tai, ko ir bijojau: akis neatmušta, pasirinkau visai lievus formatus, nesižiūrėjo absoliučiai. Reikia praktikos net ir tokiuose dalykuose, matyt. Na bet užtat posmai va savaip unikalūs rolleyes.gif , vieni iš 2 ar 3, išspaustų per jau nugyventą iksinį gyvenimą biggrin.gif

QUOTE(Ka @ 2013 12 23, 21:49)
Šį kartą turbūt žmogus užsimiršo (šiuo metu ne dyvai biggrin.gif) atnešti foto į temą, bet ji yra flickr grupėje.  smile.gif Mano budri akis viską stebi.  bigsmile.gif  nail.gif

Čia toji su arkliuku? smile.gif Ir tuo ratas pasibaigia, ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 23 gruodžio 2013 - 23:18
Taip, toji. smile.gif Ryt dar bus ir tada ratas uzsidarys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 12 24, 00:04)
Taip, toji. smile.gif Ryt dar bus ir tada ratas uzsidarys. smile.gif

Tada jau atsimerks mano akis budrioji. Parolimpinė lens.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ei, nebėkim ir nebesislėpkim - šventės vis tiek mus pagavo!
Šiandien Kūčios, o rytoj - Kalėdos! 000059.gif

user posted image

Tegu šventės būna tokios, kokių labiausiai norisi smile.gif

Liūdintiems - džiaugsmingos, nuobodžiaujantiems - įdomios ir įsimintinos; skubantiems ir besiverčiantiems per galvą - ramios ir jaukios...

...o man - bent trupučiuką baltos 4u.gif

Atsakyti
O dar vienos, paskutinės foto nebebus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 12 24, 23:07)
O dar vienos, paskutinės foto nebebus?  ax.gif

Buvo nutarta, kad užteks ir vienos nuotraukėlės... blush2.gif Ar gerai? 4u.gif
Atsakyti
Gerai jau gerai įkeliu ir aš savąją, paskutiniają foto, nors ir pavėluotai smile.gif kad neatrodytų, jog gėdingai pasitraukiu... biggrin.gif Nors Voveraitė taip šauniai užbaigė kalendorių, kad rodos nėra ką daugiau ir pridurt... nebent...

Su Šv. Kalėdom! Lai šią stebuklingą naktį sužibusi Betliejaus žvaigždė, sužimba mūsų širdyse ir širdutėse pripildydama jas meilės, gėrio, grožio... smile.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
su atostogAIs ir kalEkutais smile.gif

mano mainų foto negauna. nors jau lyg ir turėtų, bet, matyt, šventinis krūvis užlaikė..smile.gif
Atsakyti
Ateinu su parolimpiniu žadintuvu smile.gif, kurio rodyklės jau sukasi lyg išprotėjusios.

Ir, paprašyta, atnešu keliauninkės Jurzoles koliažą. Autorė nėra itin patenkinta rezultatu, bet per lagaminines nuotaikas bandyti dar kartą jai jau buvo per keblu.

JURZOLE + Miraval

user posted image

Labai laisvai cituojant autorę, ji manė, kad bus kur kas lengviau susišaukti per linijas, o riešutėlis vis tik daug kietesnis jai pasirodė wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 26 gruodžio 2013 - 14:27