Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2013 12 18, 14:13)
Tai is kadro virsta ta zvake ar ant ziurovo?
O tai ka reiskia "fonas liejasi"? Ar "bokeh" yra tik tie ryskus burbuliukai?

nesupratau, ko nesupratai...?

QUOTE(robobebras @ 2013 12 19, 22:52)
Nu nieko blatno. Kartais, kai kas nors uzknisa, ateinu cia pas mergas ka nors burbtelt biggrin.gif

manau, čia jau atsakei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(korete @ 2013 12 19, 23:18)
nesupratau, ko nesupratai...?
manau, čia jau atsakei  smile.gif

as ten nesupratau i kuria puse zvake griuvo, nes vienai ant ziurovo, kitai uz krasto biggrin.gif
na ir "bokeh" yra viskas, kas yra "out of focus", t.y. bokeh = "fonas liejasi".
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 12 19, 19:15)
man irgi. idomu kas tai> zaisliukas? ar tieisog siaip?
beje, man zvake tiko ir as uzskaitau.

Zaislas, is dukros zaisliniu balduku. Kazkada uztikau vienoje naudotu daiku parduotuveje kelis medinius baldukus leliu namui, negalejau nenupirkti, nes jau tokie jie man faini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 12 19, 19:15)
biggrin.gif
kas gero, bob?

O tai tu kaip gyveni?
Atsakyti
Kada tas photoshop bus įdiegtas tiesiai į gyvenimą, kai ką norėtųsi nuklonuoti, retušuoti arba peradresuoti į recycle bin smile.gif O dar geriau paspausti undo undo undo smile.gif Na, bet.

Tuo ir geri, matyt, buvo Hytkos ND, kad atsirado tiek atskaitos taškų, skirtingų haliucinacijų ir versijų wink.gif

Mangute, ir aš negavau, bet sekdama Vienintelės pavyzdžiu beveik noriu paguosti siuntėją, kad gausiu smile.gif

Gal pamiršau ką svarbaus, nebesurankioju. Labai suraizgyta diena, bet įdomi ir su siurprizais.

Parolimpkoliažininkai, švenčių maratonu nepasiteisinsit wink.gif Laiko dar turite, bet jis tirpte tirpsta.

Robobebrai, Tu ne prie puodų? Bet, ai, vis tiek nesakysiu, ką iš tiesų aš apie bokeh galvojau iki 2013-12-19 22:53 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 19 gruodžio 2013 - 23:53
QUOTE(vienintelė @ 2013 12 19, 16:52)
giriuosi garsiai, gavau jau kalėdų nuotrauką, ačiū ir už angeliuką, tik vaikai pamatę ji pasiskolino smile.gif))
Saviškę išsiusiu ryt, tai bus matyt kaip paštas darbuosis ir kada atkeliaus

Na va kaip gerai - dabar jau ramu! smile.gif
tegul skolinas vaikai, kad tik patinka smile.gif turbūt kvapas vaikus vilioja, nes jos bitininko rankų darbo - iš tikro bičių vaško smile.gif

o aš vis dar laukiu... smile.gif gera kasdien tikrint dėžutę, nes žinau, kad kažką tikrai vieną dieną rasiu smile.gif))
Atsakyti
Jungiuosi prie laukianciu...Labai laukiu, bet zinau kad toli esu, kitame pasaulio kraste todel nesitikiu taip jau greitai...bet labai laukiuu rolleyes.gif
Atsakyti
kas gaus manąją, lai nepakraupsta labai dėl gariūninio įpakavimo hihihi.gif - maskavau savadarbės pakuotės broką, truputį persistengiau, bet kelio atgal jau neradau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 12 20, 08:55)
Na va kaip gerai - dabar jau ramu! smile.gif
tegul skolinas vaikai, kad tik patinka smile.gif  turbūt kvapas vaikus vilioja, nes jos bitininko rankų darbo - iš tikro bičių vaško  smile.gif

o aš vis dar laukiu... smile.gif  gera kasdien tikrint dėžutę, nes žinau, kad kažką tikrai vieną dieną rasiu smile.gif))

rodausi ka gavau user posted image dar kart ačiū

P.S mano nykštukai pažadėjo kad iki kalėdų nukeliaus mano lauknešėlis, tikiuosi nenuvils
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 12 20, 13:57)
rodausi ka gavau
dar kart ačiū

Atsiimu vakarykštę repliką (nors ji, žinoma, buvo be dantų ir visai nepikta wink.gif). Smagiai pasirodei, oho, kokie vyrai mūrai ąžuolai smile.gif Liuks.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 12 20, 14:07)
Atsiimu vakarykštę repliką (nors ji, žinoma, buvo be dantų ir visai nepikta wink.gif). Smagiai pasirodei, oho, kokie vyrai mūrai ąžuolai smile.gif Liuks.

šiaip labai gera tavo replika buvo, daug smagiau kai žmonės pasirodo ka gavao o dar fainiau kai nufotkina patys, visai kitaip atrodo kai matosi kakokios fainaos nuotraukos gaunasi. Šį kart niekaip be vaikų neisgavo, namie sėdi abu, sakė mama mes laikysim, labai gražus angeliukas jo nepaledžia iš rankų, turiu įtarimu tokiais tempasi gali net ištirpti biggrin.gif
Atsakyti
Aaaa! Liko 4 dienos iki Kalėdų! Lengvas pamišimas, galvos sukimasis. .. fear.gif nail.gif biggrin.gif
user posted image

P.s. aš vos nepamiršau, jog šiandien mano diena. blush-anim-cl.gif
Atsakyti