Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(BN @ 2013 12 18, 17:05)
Liudna gyvenimo realybe  4u.gif wink.gif  as cia ND neuzskaitau, tai palauk  ax.gif

Tikrai liudna realybe biggrin.gif
O gal pianina ar zvake pakomentuotum?
Atsakyti
Hytka - aš tai visur sakau Tau TAIP 4u.gif
labiausiai man patiko pianinas - na jis pats kaip toks objektas, jau toooks fainutis smile.gif
tikrai gražūs, tvarkingi namų darbai, o ir šiaip...sakau - TAIP smile.gif
Atsakyti
Kalėdos pramušė Miraval ant gerumo smile.gif

aš irgi Taip už pianiną
nes žvakės man pairodė ne visiškai sufokusuotos, o "namams" trūksta erdvės, paskutinėje foto net vienos raidės nusutalpinai į kadrą, apkandžiojai šonukus smile.gif
Atsakyti
Aciu, saigha smile.gif Aciu, Miraval smile.gif
Su pianinu turiu jau 4 Taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2013 12 18, 19:07)
Aciu, saigha smile.gif Aciu, Miraval smile.gif
Su pianinu turiu jau 4 Taip  thumbup.gif

Hytka, ar susikūrei Flicker acountą? LAUKIU 4u.gif Norim Tave pakviesti pas Yvette mokytis fotorgafijos, gauname ten užduotis ir jas darome, komentuojame, plepam šiaip niekalus, dalinamės atvirukais ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 12 18, 23:00)
Hytka, ar susikūrei Flicker acountą? LAUKIU 4u.gif Norim Tave pakviesti pas Yvette mokytis fotorgafijos, gauname ten užduotis ir jas darome, komentuojame, plepam šiaip niekalus, dalinamės atvirukais ir t.t. ax.gif

thumbup.gif
Turiu accounta, bet kaip juo prie jusu jungtis? Esu Hytka pasivadinus...
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2013 12 18, 22:02)
thumbup.gif
Turiu accounta, bet kaip juo prie jusu jungtis? Esu Hytka pasivadinus...

Following mane: http://www.flickr.co...otos/afre-ieva/
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 12 18, 23:12)

Done smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2013 12 18, 22:18)

thumbup.gif sukelk į flickerį užskaitytus ND wink.gif kad matytumėme wink.gif Mokytoja pažiūrės ir jei jai įtiksi, pakvies Tave į grupę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 12 18, 23:22)
thumbup.gif sukelk į flickerį užskaitytus ND wink.gif kad matytumėme wink.gif Mokytoja pažiūrės ir jei jai įtiksi, pakvies Tave į grupę wink.gif

Gerai, keliu smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Uzsukau padekoti Delicious uz mainu nuotrauka! wub.gif Taip pat labai labai aciu uz atvirukus ir uz laiskuti wub.gif Tik nuotraukos is flickr neina ikelt arba jau nebemoku, bet lyg darau viska kaip visada... doh.gif
Atsakyti
Uzbegu ir as padekoti Ola la la uz mainu nuotraukele. Nuotrauka nuostabi, vyras pamates sake, reikia kabinti ant sienos:) Ir uz grazius sveikinimus ACIU!

p.s. Tau vis sekasi mane isrinkti smile.gif
Atsakyti