Hytka - aš tai visur sakau Tau TAIP labiausiai man patiko pianinas - na jis pats kaip toks objektas, jau toooks fainutis tikrai gražūs, tvarkingi namų darbai, o ir šiaip...sakau - TAIP
aš irgi Taip už pianiną nes žvakės man pairodė ne visiškai sufokusuotos, o "namams" trūksta erdvės, paskutinėje foto net vienos raidės nusutalpinai į kadrą, apkandžiojai šonukus
Hytka, ar susikūrei Flicker acountą? LAUKIU Norim Tave pakviesti pas Yvette mokytis fotorgafijos, gauname ten užduotis ir jas darome, komentuojame, plepam šiaip niekalus, dalinamės atvirukais ir t.t.
Hytka, ar susikūrei Flicker acountą? LAUKIU Norim Tave pakviesti pas Yvette mokytis fotorgafijos, gauname ten užduotis ir jas darome, komentuojame, plepam šiaip niekalus, dalinamės atvirukais ir t.t.
Sveikos Uzsukau padekoti Delicious uz mainu nuotrauka! Taip pat labai labai aciu uz atvirukus ir uz laiskuti Tik nuotraukos is flickr neina ikelt arba jau nebemoku, bet lyg darau viska kaip visada...
Uzbegu ir as padekoti Ola la la uz mainu nuotraukele. Nuotrauka nuostabi, vyras pamates sake, reikia kabinti ant sienos:) Ir uz grazius sveikinimus ACIU!