Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na, tiek tos, duodu TAIP, įpareigodama atliekant ketvirtą namų darbą atsižvelgti į visas pastabas. smile.gif
P.s. blikiukai man tikrai nemaišo. ax.gif
Atsakyti
Tai is kadro virsta ta zvake ar ant ziurovo?

QUOTE(korete @ 2013 12 18, 13:25)
viskas kaip ir tvarkinga, tik nežinau ar tokiam fone galima įvertinti jo pokyčius (nes nelabai matyti kaip tas fonas liejasi), matosi tik vis labiau ryškėjantis bokeh (bet gal ir tai galima vertinti kaip besikeičiantį foną g.gif ) nors man atrodo, kad geriau būtų tiesiog dienos šviesoj pasirinkt margą foną  smile.gif

O tai ka reiskia "fonas liejasi"? Ar "bokeh" yra tik tie ryskus burbuliukai?

Atsakyti
Parolimpiniai koliazai smile.gif
Dincelis + Virdzzinija
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 18 gruodžio 2013 - 14:28
QUOTE(virdzzinija @ 2013 12 18, 14:05)
Parolimpiniai koliazai  smile.gif
??? + Virdzzinija
http://farm6.staticf..._e17908329c.jpg

Virdzzinija, tik neseniai patikrinau paštą, nemačiau, kad klausei. Gal dar spėsi vietoj klaustukų įrašyti DINCELĮ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 18 gruodžio 2013 - 14:23
QUOTE(Ka @ 2013 12 18, 13:45)
Na, tiek tos, duodu TAIP, įpareigodama atliekant ketvirtą namų darbą atsižvelgti į visas pastabas.  smile.gif
P.s. blikiukai man tikrai nemaišo.  ax.gif

Aciu 4u.gif

Tik pasitikslinimui, kaip sita Taip suprasti? Kaip trecia Taip prie trecio namu darbo, ar kaip antra Taip prie nuotrauku su zvake?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hytka: 18 gruodžio 2013 - 14:26
QUOTE(Hytka @ 2013 12 18, 14:25)
Aciu  4u.gif

Tik pasitikslinimui, kaip sita Taip suprasti? Kaip trecia Taip prie trecio namu darbo, ar kaip antra Taip prie nuotrauku su zvake?

Aš ne Ka, bet spėju, kad gavai antrąjį taip už žvakes, nes ano dublio lyg nieks ir nekomentavo, jei nepraleidau pro ausis smile.gif
Atsakyti
Atspėjai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 12 18, 15:33)
Aš ne Ka, bet spėju, kad gavai antrąjį taip už žvakes, nes ano dublio lyg nieks ir nekomentavo, jei nepraleidau pro ausis smile.gif

Niekas, viska gerai uzfiksavai smile.gif
Atsakyti
Dar vienas is bandymu prie trecio namu darbo:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 12 16, 22:45)
¹ Man gresia baisi diskvalifikacija už besaikius OT, girdžiu, kad Ka jau ateina su poėmio aktu ir antrankiais blink.gif
Bet ar galiu atsakyti jaunamartei? rolleyes.gif Stokholmo sindromas - kažkas iš kriminalinės psichologijos, kai auka (įkaitas) netikėtai ima tapatintis su budeliu (pagrobėju), pradeda jausti jam pakankamai šiltus jausmus, paklūsta, stengiasi padėti, įtikti, netgi pajunta sunkiai suvokiamą simpatiją, panašią į įsimylėjimą wink.gif Pavadinimas sietinas su banko apiplėšimu Stokholme.

Stokholmo sindromas

Hytka, nenori truputi daugiau erdves palikti? neuzspausti visko taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 18 gruodžio 2013 - 15:29
QUOTE(BN @ 2013 12 18, 16:26)
Hytka, nenori truputi daugiau erdves palikti? neuzspausti visko taip?

Hm, bandziau, bet sitos raides gana didokos, tai fono neuztenka, pradeda listi namu kampai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hytka: 18 gruodžio 2013 - 15:46
QUOTE(Hytka @ 2013 12 18, 16:39)
Hm, bandziau, bet sitos raides gana didokos, tai fono neuztenka, pradeda listi namu kampai  doh.gif

Liudna gyvenimo realybe 4u.gif wink.gif as cia ND neuzskaitau, tai palauk ax.gif
Atsakyti