Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sea Girl @ 2013 12 18, 00:55)

O as kaip tik siandien saviske mainu nuotrauka issiunciau...velai siemet, iki Kaledu negaus manoji mergaite, bet tikiuos gal iki Nauju...

As ir tik vakar issiunciau. Tai manoji irgi iki Kaledu jau nebegaus, bet iki terminuotuju Karaliu turetu gauti smile.gif
QUOTE(Opšra @ 2013 12 18, 06:49)

Mus pasitinka fotografo žmonos Tatjanos darytas paties Luckaus portretas,

o as visai nepamatysiu. O jus taip erzinates. Bet niekis
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2013 12 18, 08:57)
As ir tik vakar issiunciau. Tai manoji irgi iki Kaledu jau nebegaus, bet iki terminuotuju Karaliu turetu gauti smile.gif

aš tik šį vakarą iš labo pasiimsiu, bet į terminus, manau, įsipaišysiu drąsiai. Galvą labiau skauda dėl supakavimo. Ir dėl klaustuko, ar tinkamą formatą pasirinkau, neturėdama tam išlavintos akies ar uoslės smile.gif

Say, po galais, nesiprašyk padėkos atviruko už tai, kad gimei smile.gif Nes aš galiu cool.gif Tarp kitko - nuoširdžiai, tik bijau, kad nuo to nuoširdumo burnoje per daug neapsaltų wink.gif

Beje, dėl uoslės. Ar ne ŽVĖRIS turėjo užuosti kvapus koridoriaus gale? Viskas. Kalta Opšra. Į sriubą ją, vietoj frikadelių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 18 gruodžio 2013 - 09:20
QUOTE(Iks @ 2013 12 18, 08:27)
console.gif, užtat aplankėme svarbiausius objektus - rūbinę ir kavinę biggrin.gif
et, vėl nušliaužt tai privalu, dar sumanys Say egzaminuoti ir nedraugauti smile.gif
Papildyta:
tikiuos, kad jausmo iš H. raidės nepraradai? Praradimą tai taisyčiau. Nedelsiant smile.gif

dar nepraradau biggrin.gif deja. nors kartais noriu prarasti ir į viską pažvelgti kitomis akimis biggrin.gif jaučiu, iš siaubo nusikramtyčiau blakstienas.

QUOTE(Iks @ 2013 12 18, 09:08)
aš tik šį vakarą iš labo pasiimsiu, bet į terminus, manau, įsipaišysiu drąsiai. Galvą labiau skauda dėl supakavimo. Ir dėl klaustuko, ar tinkamą formatą pasirinkau, neturėdama tam išlavintos akies ar uoslės smile.gif

Say, po galais, nesiprašyk padėkos atviruko už tai, kad gimei smile.gif Nes aš galiu cool.gif Tarp kitko - nuoširdžiai, tik bijau, kad nuo to nuoširdumo burnoje per daug neapsaltų wink.gif

Beje, dėl uoslės. Ar ne ŽVĖRIS turėjo užuosti kvapus koridoriaus gale? Viskas. Kalta Opšra. Į sriubą ją, vietoj frikadelių biggrin.gif

uf biggrin.gif o kodėl gi ne? kaip smagu būtų būti įvertintai vien dėl gimimo fakto, nu biggrin.gif
Atsakyti
Man va kas labai užkliuvo, tik pamiršau per viduriavimų epidemiją:

QUOTE(Maggie @ 2013 12 16, 18:18)
turesiu patirties, kad po vestuviu REIKIA pasiimti savaite atostogu.

NESUPRATAU, kur šią patirtį žadi pritaikyti biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 12 18, 09:22)
uf biggrin.gif o kodėl gi ne? kaip smagu būtų būti įvertintai vien dėl gimimo fakto, nu biggrin.gif

Prisikalbėjai. Bus. Gal net eilėmis. Gal net hegzametru. Tik už pasekmes ir terminus neatsakau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 18 gruodžio 2013 - 09:35
say atvirukai už gimimo faktą (net ne jos nuopelnas, galiu duoti leteną nurėžt, nežinau nė vieno, kuris pats labai į šitą siaubingą pasaulį veržtųsi), o vargšą žvėrį (dar visai leliūūūką, gyvenimo neragavusį, pusės parodos nepamačiusį, namų darbų neatsiskaičiusį...) į puodą... Niu ką aš žinau...

say, tavo ir dabartinės akys visai gražios, neieškok kitų smile.gif (liaudžiai (man ir Iks) labai ne į naudą būtų...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opšra: 18 gruodžio 2013 - 09:44
QUOTE(Opšra @ 2013 12 18, 09:41)
say, tavo ir dabartinės akys visai gražios (...)

Man regis, mes baigiam Say nesveikai ( wub.gif wub.gif wub.gif ) įsimylėti. Bet kad mes pačios nesveikos stirnos protingomis akimis su nugraužtomis blakstienomis. Užtat mus ir šaudo. Ko nenušovė, tą į puodą. Niu, aš žinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2013 12 17, 22:30)
Dublis trecias  hi.gif Trecias namu darbas  4u.gif

aš nekeičiu kurso, man ir šitas var. tinka smile.gif
Atsakyti

ak...biggrin.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 12 18, 12:24)
aš nekeičiu kurso, man ir šitas var. tinka smile.gif

Aciu tau, Iks, kaip visada. Jauciu daugiau komentaru nebesulauksiu. Gerai butu ir kritikos paskaityti, bet, kad tyla... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2013 12 17, 23:30)
Dublis trecias  hi.gif Trecias namu darbas  4u.gif

viskas kaip ir tvarkinga, tik nežinau ar tokiam fone galima įvertinti jo pokyčius (nes nelabai matyti kaip tas fonas liejasi), matosi tik vis labiau ryškėjantis bokeh (bet gal ir tai galima vertinti kaip besikeičiantį foną g.gif ) nors man atrodo, kad geriau būtų tiesiog dienos šviesoj pasirinkt margą foną smile.gif
Atsakyti
Pirmojoje foto toks įspūdis, kad toji žvakė užvirs ant žiūrovo. smile.gif Vienok gal ir gerai, kad sukelia kažkokį įspūdį namų darbas, bet iš kitos pusės gal ir ne visai gerai kuomet daiktai virsta iš kadro. O čia dar deganti žvakė, baisu, jog nudegins, ar liepsna, ar vašku. biggrin.gif
Atsakyti
Sutinku su Ka dėl foto Nr.1. Tik man tasai balansavimas ant krašto šįkart išsitenka priimtinumo ribose. Manau, kad fonas gali būti ir bokeh, bent jau niekur neparašyta, kad griežtai draudžiama. Juolab, kad žmogus juk praktikavosi ir dienos šviesoje, tik vieno balo pritrūko...
Atsakyti