Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Opšra @ 2013 12 18, 05:49)
Internetai vėl rašo apie Luckų. Panašu, kad pusę parodos kažkaip praš*kom (pardon my French)...

Parodos man neteks pamatyti, bet nusipirkau ir laukiu knygos...

Nulekiau i pasta- ne mainu nuotrauka biggrin.gif ...bet didelis pluostas fotografiju ir MB vaikystes ir paauglytes, atsiunte jo mama. Tai taip smagiai paziurejom biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Opšra @ 2013 12 18, 05:49)
Internetai vėl rašo apie Luckų. Panašu, kad pusę parodos kažkaip praš*kom (pardon my French)...

Pamačius ketvirtosios dalies užrašą „Suvokti. Žmogus en face“, reikia sukti į dešinę ir baltu tuščiu koridoriumi prieiti tai, kas rūpėjo V. Luckui paskutiniosiomis jo gyvenimo dienomis.

Mus pasitinka fotografo žmonos Tatjanos darytas paties Luckaus portretas, rodomi 12 dienų iki mirties nufilmuoti kadrai, kuriuose jis fotografuoja Kaziuko mugėje. Čia eksponuojamas ir ciklas „Baltame fone“ – paskutinis, neužbaigtas projektas, rodantis, kad fotografas nuolat ieškojo naujų kalbėjimo būdų. Su ta mintimi sukamės atgal ir einame tuo pačiu koridoriumi iki pat galo. Tuomet, pasukę kairėn, atsiduriame V. Luckaus biografijai skirtoje erdvėje.

Biografinėje parodos dalyje chronologiškai rodomos gyvenimo fotografijos. Ankstyvieji vaikystės kadrai, jaunystė, žmona ir draugai, namai, tas pats garsusis liūtukas Simba, kelionės ir paskutinis kadras iš baudžiamosios bylos.

jei pra...kom, tai kaltos darbuotojos - man pasakė, kad 12 ir 5 salės, aš ten ir einu.
iš tikro tai nieko mes nepra...kom, nes kabės iki vasario, bent jau aš ketinu lankytis bet kuriuo atveju dar kartą.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 18, 06:50)
jei pra...kom, tai kaltos darbuotojos - man pasakė, kad 12 ir 5 salės, aš ten ir einu.
iš tikro tai nieko mes nepra...kom, nes kabės iki vasario, bent jau aš ketinu lankytis bet kuriuo atveju dar kartą.

Aš turiu įtarimų, kad kaltos ne darbuotojos - 12 salėj buvo ten kažkoks įtartinas ilgas koridorius, kuriuo mes nėjom, nes į jį žiūrint atrodė, kad ten tai jau tikrai nieko nėra...
Ketinau ar neketinau, bet panašu, kad teks ir man lankytis dar kartą - principai neleidžia dabar nepamatyti ką per žioplumą praleidau biggrin.gif
Atsakyti
Kalta Say rolleyes.gif Juodu ant balto sakiau, kad laikysiuos šalia jos (per saugų atstumą). Dabar vieni nuostoliai biggrin.gif
Man tik fainiau, kad dar liko neatrastų amerikų. Ačiū už info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 18 gruodžio 2013 - 07:56
Advento kalendorius.

Gruodžio 18 diena, iki Šv. Kalėdų liko 6 dienos smile.gif

Metas maišyti pyragus smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 18 gruodžio 2013 - 07:39
QUOTE(o la la la @ 2013 12 18, 07:39)
Advento kalendorius.

Gruodžio 18 diena, iki Šv. Kalėdų liko 6 dienos smile.gif

Metas maišyti pyragus smile.gif

Jusu seimyninis auto? Nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 12 18, 09:42)
Jusu seimyninis auto? Nerealiai wub.gif

Ne mūsų, bet labai graži šeimyna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 18 gruodžio 2013 - 08:00
QUOTE(Opšra @ 2013 12 18, 06:49)
[i]
Pamačius

eina sau... unsure.gif Na turėjo kažkokia nuoroda būt...ar dar kažkas... Kalta aplinka. Arba aš.
Lėkiau priekyje, Say nepabijojau... biggrin.gif
Bet kuriuo atveju vistiek norisi dar paveizėt, panagrinėt, pasigrožėt...
Atsakyti
kalta say. nes gimė biggrin.gif
bet tai visada galima nesunkiai ištaisyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 12 18, 08:12)
eina sau... unsure.gif

console.gif, užtat aplankėme svarbiausius objektus - rūbinę ir kavinę biggrin.gif
et, vėl nušliaužt tai privalu, dar sumanys Say egzaminuoti ir nedraugauti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 12 18, 08:24)

tikiuos, kad jausmo iš H. raidės nepraradai? Praradimą tai taisyčiau. Nedelsiant smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 18 gruodžio 2013 - 08:28
QUOTE(sayonara @ 2013 12 18, 09:24)

manau, kad čia ne šiaip sau atsitiko. Likimo pirštas.
Atsakyti
O aš jaučiuosi taip, lyg būčiau dar vienos dovanos neišvyniojusi smile.gif Ir visai nesikremtu. Gal net atvirkščiai smile.gif
Taigi smagu, kad Luckus ėmė mus ir išdūrė. Atpažįstu jo stilių smile.gif Priimu kaip siurrealistinį žaidimą, man tinka tokios sąlygos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 18 gruodžio 2013 - 08:58