Ne nu, išspirkit kas mane pro duris, neišsiruošiu
aš, nors ir dviračio pervažiuota, jaučiu kažkokį palengvėjimą po šios diskusijos, to paties tyro oro gurkšnį gavusi (kad ir kaip savo minčių tėkmę Say būtų įvardinusi ). Ir. Nesmerkiu aš ir tų oponentų (linkėjimai, jei jie mane kartais skaito ), nes jei smerkt, tai tada viską iš eilės: ir Romeo su Džiuljeta, ir Vienuolio Veroniką, ir Biliūną už kliudžiau, ir Raskolnikovą su jo sene (o kam, po galais, ji prašėsi ). Bet Iks smerkiu, nes jei ji ir toliau suksis it apatinė girnapusė, pabučiuos spyną tiek labe, tiek pašte, tiek ir prie rojaus vartų
QUOTE(Iks @ 2013 12 17, 15:51)
eikite piešti atvirukų Kalėdoms
Grįžau kiek patempusi lūpą. Vajė vajė, kokioj kreivų veidrodžių karalystėj, pasirodo, sukausi. Įtariau, bet nesitikėjau tokio masto. Pamačiau savo foto visai naujomis akimis, normaliame monitoriuje. Et, pasaka, ne foto, - monitorius. Kitais metais ir aš Kalėdų seneliui laišką rašysiu kaip didutė
Gruodžio 17 diena. Iki Šv.Kalėdų liko 7 dienos...
Ta da dam, viena pora išaiškėjo kalėdiniuose mainuose. Juržolė gavo nuo manęs, o aš nuo jos foto.
Juržole, ačiū labai! Abi fantastiškos. Ir už laiškutį ačiū, ir už linkėjimus!
Pavydėkit man Nepalo.
Ir šio romantiško kanalo.
Pavydėkit man Nepalo.
QUOTE(Ka @ 2013 12 17, 18:51)
Ta da dam, viena pora išaiškėjo kalėdiniuose mainuose. Juržolė gavo nuo manęs, o aš nuo jos foto.
Pavydėkit man Nepalo.
http://farm9.staticf...eb80273f5_z.jpg
http://farm6.staticf...647f1b973_z.jpg
Pavydėkit man Nepalo.
http://farm9.staticf...eb80273f5_z.jpg
http://farm6.staticf...647f1b973_z.jpg
Vis tik koks gėris tie mainai, malonu išgirsti/pamatyti pasidžiaugimą, net jei ne pats tai gavai O foto, kurias gavote ir kuriomis norite prieš kitus pasipuikuoti, pasiimate iš autoriaus flickro aplankėlio, taip?
Taaaaip.
Ka ir [B]Jurzole, kaip faina kai taip nutinka [/B]
Panasu, kad ir as siandien gavau nuotrauka... Migdziau vaiki pietu(turiu guleti su juo kol uzmiega ) ir isgirdau skambuti i duris, paskui nuejau ir radau lapeli uzkista, raso jog didziulis vokas...tai itariu kad gal mainu foto nes jeigu anyta tokiu metu atsiuncia, tai buna dezute ne vokas Vaziuosiu i pasta vakarop...
O as kaip tik siandien saviske mainu nuotrauka issiunciau...velai siemet, iki Kaledu negaus manoji mergaite, bet tikiuos gal iki Nauju...
Panasu, kad ir as siandien gavau nuotrauka... Migdziau vaiki pietu(turiu guleti su juo kol uzmiega ) ir isgirdau skambuti i duris, paskui nuejau ir radau lapeli uzkista, raso jog didziulis vokas...tai itariu kad gal mainu foto nes jeigu anyta tokiu metu atsiuncia, tai buna dezute ne vokas Vaziuosiu i pasta vakarop...
O as kaip tik siandien saviske mainu nuotrauka issiunciau...velai siemet, iki Kaledu negaus manoji mergaite, bet tikiuos gal iki Nauju...
Tikrai taip. Kazkas tokio kai susidaro pora. Kiek organizavau traukimus, tai sie pirmieji tokie. Bus dar viena pora. Tyliai kikenu delnan.
Eina sau kok suspense
Internetai vėl rašo apie Luckų. Panašu, kad pusę parodos kažkaip praš*kom (pardon my French)...
Pamačius ketvirtosios dalies užrašą Suvokti. Žmogus en face, reikia sukti į dešinę ir baltu tuščiu koridoriumi prieiti tai, kas rūpėjo V. Luckui paskutiniosiomis jo gyvenimo dienomis.
Mus pasitinka fotografo žmonos Tatjanos darytas paties Luckaus portretas, rodomi 12 dienų iki mirties nufilmuoti kadrai, kuriuose jis fotografuoja Kaziuko mugėje. Čia eksponuojamas ir ciklas Baltame fone paskutinis, neužbaigtas projektas, rodantis, kad fotografas nuolat ieškojo naujų kalbėjimo būdų. Su ta mintimi sukamės atgal ir einame tuo pačiu koridoriumi iki pat galo. Tuomet, pasukę kairėn, atsiduriame V. Luckaus biografijai skirtoje erdvėje.
Biografinėje parodos dalyje chronologiškai rodomos gyvenimo fotografijos. Ankstyvieji vaikystės kadrai, jaunystė, žmona ir draugai, namai, tas pats garsusis liūtukas Simba, kelionės ir paskutinis kadras iš baudžiamosios bylos.
Pamačius ketvirtosios dalies užrašą Suvokti. Žmogus en face, reikia sukti į dešinę ir baltu tuščiu koridoriumi prieiti tai, kas rūpėjo V. Luckui paskutiniosiomis jo gyvenimo dienomis.
Mus pasitinka fotografo žmonos Tatjanos darytas paties Luckaus portretas, rodomi 12 dienų iki mirties nufilmuoti kadrai, kuriuose jis fotografuoja Kaziuko mugėje. Čia eksponuojamas ir ciklas Baltame fone paskutinis, neužbaigtas projektas, rodantis, kad fotografas nuolat ieškojo naujų kalbėjimo būdų. Su ta mintimi sukamės atgal ir einame tuo pačiu koridoriumi iki pat galo. Tuomet, pasukę kairėn, atsiduriame V. Luckaus biografijai skirtoje erdvėje.
Biografinėje parodos dalyje chronologiškai rodomos gyvenimo fotografijos. Ankstyvieji vaikystės kadrai, jaunystė, žmona ir draugai, namai, tas pats garsusis liūtukas Simba, kelionės ir paskutinis kadras iš baudžiamosios bylos.