Užskaičiusi, kad Iks už ilgą liežuvį gavo atviruką iš žmogaus, kuris tuo pat pasiėmė ir mano adresą, nusprendžiau šįvakar patikrinti tą užmirštą griozdą, pašto dėžute vadinamą. Vidury nakties. Tik su chalatu. Dar ir kaimyną laiptinėj sutikau, net nepasisveikinau iš to pasimetimo.
Afre, ačiūūū! Kad ir kaip nelaukčiau ir nenorėčiau Kalėdų, vis tiek labai miela gauti tokią gražią staigmeną
Sėdžiu ir galvoju sau, na tikrai kažkokios kolektyvinės pasąmonės ir "ką duodi - tas grįžta" ar dar kažkokie velniai egzistuoja, kaip tik šiandien pati į geltoną dėžutę atviruką įmečiau...
QUOTE(Iks @ 2013 12 10, 16:49)
Beje, prieš dingdama viešai pareiškė, kad nieko man negali atsakyti. Tai tą ir daro, neatsako, ko beklausčiau
Perkopėm į 50-ąjį puslapį. Bet negirdėti, kad kas žvangintų raktais. Neramu
Perkopėm į 50-ąjį puslapį. Bet negirdėti, kad kas žvangintų raktais. Neramu
labas
primink, ko neatsakiau. neprisimenu.
esu voverė, galima sakyti, net vovka, kurios pūsta uodega pateko į girnapusę, todėl nenorėdama jos nusitraukti turiu labai kruopščiai lėkti
Vito Luckaus parodos tai nedrįskite praleisti. Čia toks šansas, lyg Bressoną į LT būtų atvežę kažkuriais čia metais (ot ir buvau, ot ir buvau ). Sekmadienį per lakstymus praš... NDG darbo laiką, darbo dienomis neturiu laiko nuvaryti, tai bent skaitau apie parodą ir jį patį gana nemažai, tad jei ką domins, porą smagių publikacijų radau, galėsiu įmesti.
va, visos, kurios nenueis į šią nerealią parodą, turės man išsiųsti po nerealiai gražų atviruką.
Opšra, nepalikau. neturiu laiko absoliučiai. man gruodis visada labai labai užimtas.
Papildyta:
QUOTE(Opšra @ 2013 12 11, 00:36)
Sėdžiu ir galvoju sau, na tikrai kažkokios kolektyvinės pasąmonės ir "ką duodi - tas grįžta" ar dar kažkokie velniai egzistuoja, kaip tik šiandien pati į geltoną dėžutę atviruką įmečiau...
tikiuosi, MAN
QUOTE(sayonara @ 2013 12 11, 09:37)
labas
* primink, ko neatsakiau. neprisimenu.
** tad jei ką domins, porą smagių publikacijų radau, galėsiu įmesti.
* primink, ko neatsakiau. neprisimenu.
** tad jei ką domins, porą smagių publikacijų radau, galėsiu įmesti.
* Atsakei šia žinute
** Mane domins, įmesk, ačiū
QUOTE(sayonara @ 2013 12 11, 09:55)
Dabar jau aišku. Tikrai neatsiųsiu Tau nerealiai gražaus atviruko , nes eisiu į parodą per speigą ar gruodą, ar lūžtantį ledą.
Negaliu atsitokėti po tos ledų porcijos.
sveikos tetulės
QUOTE(Iks @ 2013 12 11, 10:19)
Dabar jau aišku. Tikrai neatsiųsiu Tau nerealiai gražaus atviruko , nes eisiu į parodą per speigą ar gruodą, ar lūžtantį ledą.
einam kartu? nes aš planuoju į tą parodą lyg pati per laidotuves ledą laižyčiau, kampe kam nors stebint. aš šeštadienį pirmoje dienos pusėje laisva, su sūnum atlėkčiau. NDG atidaroma, rodos, vidurdienį.
mano galva, jis yra vienas iš nedaugelio Lietuvos fotograifjos genijų, pačių stipriausių, aistringiausių fotografų, Kūrėjas.
man net saldu pasidaro pagalvojus, kad pamatysiu foto ne vaizduoklio ekrane, o gyvas. dėl tokio fotografo kaip jis skrisčiau specialiai į parodą į Pompidou, Tate'ą ar Mumok'ą ir pan. Och, kokia jėga jame glūdi.
KLAUSIMAS: o kas MAN atsiųs atvirukų už parodų lankymą, a?
QUOTE(sayonara @ 2013 12 11, 10:29)
einam kartu? nes aš planuoju į tą parodą lyg pati per laidotuves ledą laižyčiau, kampe kam nors stebint. aš šeštadienį pirmoje dienos pusėje laisva, su sūnum atlėkčiau. NDG atidaroma, rodos, vidurdienį.
mano galva, jis yra vienas iš nedaugelio Lietuvos fotograifjos genijų, pačių stipriausių, aistringiausių fotografų, Kūrėjas.
man net saldu pasidaro pagalvojus, kad pamatysiu foto ne vaizduoklio ekrane, o gyvas. dėl tokio fotografo kaip jis skrisčiau specialiai į parodą į Pompidou, Tate'ą ar Mumok'ą ir pan. Och, kokia jėga jame glūdi.
Aš kol kas dar nieko nežinau apie savo šeštadienį
Man gėda - aš tikrai iki vakar dienos apie Luckų sugebėjau nieko nežinoti
Bet kažkokią labai panašią plėšrią aistrą pajutau pasidomėjusi...
Milijoną kartų (ok, tikslinant - 2) siūliausi atsiųsti atviruką, bet nesulaukiau reakcijos, pamaniau, kad užatvirukinta gal iki amžiaus pabaigos
QUOTE(Iks @ 2013 12 11, 10:44)
Aš kol kas dar nieko nežinau apie savo šeštadienį
Milijoną kartų (ok, tikslinant - 2) siūliausi atsiųsti atviruką, bet nesulaukiau reakcijos, pamaniau, kad užatvirukinta gal iki amžiaus pabaigos
tai jei nebaisu susitikti, tai parašyk penktadienį, susitarsim, jei einam kartu.
*****, atsimenu tik Opšros pasiūlymą dėl atviruko.. nori adreso?
QUOTE(sayonara @ 2013 12 11, 11:03)
tai jei nebaisu susitikti, tai parašyk penktadienį, susitarsim, jei einam kartu.
- aišku, kad baisu ir baisiau net retai kada būna Bet jei pasidarys maža adrenalino ir niekas nepuls gabenti manęs į kaimą, tai būtinai pranešiu penktadienį
- noriu! (tik nepažadu, kad tikrai labai labai greitai, nes nerealiai gražūs nesimėto)
QUOTE(PBP @ 2013 12 11, 00:14)
Ar jau Taviškis? Pasakok
QUOTE(sayonara @ 2013 12 11, 11:29)
aš ruošiuos eit