Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

SBO, su Ka žaidei šią šachmatų partiją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 16 gruodžio 2013 - 15:11
QUOTE(BN @ 2013 12 16, 14:53)
Gal kaunietes gali pasakyt, kada gi veikia ta fotografijos galerija - darbo dienos ir laikas? Visai verta nuvaziuot manyciau

Tel/faksas (8 37) 321789
Darbo laikas:
II-V - 11-18 val.
VI-VII - 11-17 val.
Atsakyti
Savaites tema: Lele.

Tai gali buti reali lele - porcelianine, medziagine, barbe, monster high (jomis ikvepta susigalvojo si tema); sulauzyta, apkandziota, su plaukais-be plauku ir t.t. Bet tai gali buti zmogus-lele - vaizuotei darbo visada duodam lotuliukas.gif

grizhau. jau istekejus. jausmas geras ax.gif

einu skaityt kaip gyvenat. kaip matau skaitiniu nemazai, kazkiap atgijot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 12 16, 15:07)
Keliu ir as savo parolimpini koliaza. Nors nesu 100 proc. savimi patenkinta.
Sbo+............?
http://farm4.staticf...6ceaa2959_z.jpg

Su manimi žaidei šachmatais. biggrin.gif Hmmm... savotiškas kovos pratęsimas. Tik keistai žiūrisi sulipdymas, kad ne šone, o viršuje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 13, 10:02)
Tarkim, šiuo metu Paryžiuje Frida Kahlo su savo Diegu eksponuojasi, Londone vėl visokio gėrio pilna, et, gyvenimėli..smile.gif

A-a-a-a-a!!!! wub.gif wub.gif
Atsakyti
Maggie, mums geras jausmas, kad grįžai ir kad Tau geras jausmas wink.gif
Atsakyti
Iks, buvau pagalvojus, kad cia Ka sachmatai smile.gif

Ka, kadangi nuotrauka horizontali, todel sugalvojau koliaza sulipdyti vertikaliai ax.gif

Ech, nelengva uzduotis man pasirode smile.gif

Maggie, sveikinimai wub.gif Sveika sugrizusi 4u.gif

P.S.Gerai, kad pasitikrinau advento kalendoriaus laiska siandien, kazkodel buvau susvaigus, kad as turiu atnesti nuotrauka gruodzio 23 d. O pasirodo, jau rytoj doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 16 gruodžio 2013 - 17:28
QUOTE(Iks @ 2013 12 15, 18:04)

p.s¹.  ačiū už tokią sekmadienio popietę, mielai pakartočiau, kad ir užsirekomendavot kaip nenormalios (biggrin.gif) - man Stokholmo efektas wink.gif

papasakok neismanelei apie si efekta-sindroma biggrin.gif

ogi ziuriu linxmai gyvenot smile.gif saunuoles. laikot fronta ;]
QUOTE(Iks @ 2013 12 14, 17:05)
Aš turiu big big problem su miegu.

as turiu problem su smegenim biggrin.gif Nes man gaila laiko - uzmight uzmiegu ir miegot galiu parom (taip taip..). Tik va baime apima, kad visgi neuzilgo atsilieps miegojimas daugel metu po 4-5val. juk ne 16 lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(sayonara @ 2013 12 16, 12:42)
tas tas smile.gif
nelabai patarsim, nes temoje tvyro tokia taisyklė: pirma besimokantis padaro namų darbus, išmoksta esmines taisykles, po kurių paprastai visai kitaip pats ima žiūrėti į savo šedevrus, o tada jau naktinių eglių ar motokroso fotografavimai, patarimai, dalinimasis patirtimi ir pan.

p.s. aš asmeniškai gyvenime nesifotkinau prie miesto eglės ir mano vaiko foto su ja irgi nėra smile.gif todėl, sakyčiau, pasiimk seną muilinę su blicu ir tiesiog prisiminimui nufotkink šeimą arba nusifotkink pati ir nesuk galvos dėl gražaus fotografavimo, nes per tiek laiko gražiai jos nufotkinti neišmoksi.

nu bet cia Tu rolleyes.gif o Ji noretu prie eglutes mirksiukas.gif

pradziai patarciau nueiti dienos metu prie egles ir nusifotografuoti tiesiog nustacius fotika be blico. o jau kitais metais - zinosi kaip, jei busi temoje. gal tada noresi nusifotografuoti savo eglutes fone - o ir ramiai viska paruosiant (statyva, taimeri ar pulteli, seima susodint, ir t.t.) smile.gif
QUOTE(Iks @ 2013 12 16, 18:13)
Maggie, mums geras jausmas, kad grįžai ir kad Tau geras jausmas wink.gif

4u.gif
bet as tokia isbalansuota, turesiu patirties, kad po vestuviu REIKIA padiimti savaite atostogu. nieko nesuprantu kas darosi, siandien jau more or less, bet praeita sav buvo sunkoka. turesiu ir jums keleta kadreliu, kai tik nuskenuosiu juostas (buvo keli vienkartiniai fotikai hehe).

Dar ir merginoms cia nepadekojau uz atvirukus bei sveikinbimus! tiek groziu gavau. sunku buvo nesusigraudinti - as pasto necheckinu daznai, viena karta i menesi, priesh saskaitas, todel atsidarius dezute ir pradejus is jos byreti atvirukams, as vos nenukritau wub.gif tik gaila, kad moterytes nickais nepasirasinejo tongue.gif zaidziu Sherlocka Holmsa kuri laika, bet sunkiai man sekasi lotuliukas.gif prasta detektyve hehe. dar karta ACIU Jums uz sias staigmenas.
Atsakyti
Maggie, sveikinimai. Puikiai, nuotaikingai ir visaip kitaip fainiai atrodėte wub.gif 4u.gif

Merginos, o juk sausio 7 yra darbo diena sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 12 16, 18:18)
papasakok neismanelei apie si efekta-sindroma biggrin.gif

4u.gif
bet as tokia isbalansuota, turesiu patirties, kad po vestuviu REIKIA padiimti savaite atostogu. nieko nesuprantu kas darosi, siandien jau more or less, bet praeita sav buvo sunkoka. turesiu ir jums keleta kadreliu, kai tik nuskenuosiu juostas (buvo keli vienkartiniai fotikai hehe).

Dar ir merginoms cia nepadekojau uz atvirukus bei sveikinbimus! tiek groziu gavau. sunku buvo nesusigraudinti - as pasto necheckinu daznai, viena karta i menesi, priesh saskaitas, todel atsidarius dezute ir pradejus is jos byreti atvirukams, as vos nenukritau  wub.gif tik gaila, kad moterytes nickais nepasirasinejo tongue.gif zaidziu Sherlocka Holmsa kuri laika, bet sunkiai man sekasi  lotuliukas.gif prasta detektyve hehe. dar karta ACIU Jums uz sias staigmenas.

¹ Man gresia baisi diskvalifikacija už besaikius OT, girdžiu, kad Ka jau ateina su poėmio aktu ir antrankiais blink.gif
Bet ar galiu atsakyti jaunamartei? rolleyes.gif Stokholmo sindromas - kažkas iš kriminalinės psichologijos, kai auka (įkaitas) netikėtai ima tapatintis su budeliu (pagrobėju), pradeda jausti jam pakankamai šiltus jausmus, paklūsta, stengiasi padėti, įtikti, netgi pajunta sunkiai suvokiamą simpatiją, panašią į įsimylėjimą wink.gif Pavadinimas sietinas su banko apiplėšimu Stokholme.

² Nešk, patikrinsim, ar gerai ten viskas sukomponuota, ar ND įgūdžiai pritaikyti, ar necentruota, o gal susirgta "vaikiška kairumo liga". Gali ir šakočio kokį ragą atlaužti, jei ką biggrin.gif

³ Man gėda, bet nesusipratau bent elektroninio išsiųsti, nes tik tokį adresą teturiu. Bet džiaugiuos su Jumis ir dėl Jūsų tikrai labai smile.gif

P.S. paskaičiusi savaitės temą iš karto prisiminiau vieną Tavo nuotrauką smile.gif
Atsakyti
Maggie, man tik db priplauke, ko is tiesu tu apie ta stokholma klausei. Ok, ritualiskai pasidauzau galva I siena wink.gif ir atsidedu aviu skaiciavimui :-)
Atsakyti
100kartų skaičiau apie tai, bet vis tiek neįsidėjau tvarkingai į galvą sad.gif, ir dabar niekaip negaliu protingai suformuluoti ruošdamasi į labą. Prašau, priminkit man, ko turėčiau prašyti, jei norėčiau, kad man atspaustų, tarkim, kvadratą be baltų ruožų šonuose? Ir ar su programa uždėtus rėmelius geriau pašalinti prieš kelionę į labą? Ech, jaučiuos visiška profanė tuose reikaluose... Ačiū.

Vakar su vienais tokiais norėjau pasidalinti įspūdžiais apie sekmadienio parodą. Bet neradau kaip įsiterpti į aršius svarstymus, kokiomis ligomis sirgo velionis, kaip su juo turėjo būti sunku gyventi, ar aš galėčiau bent prileisti mintį, kad mano dukra lakstytų iš namų vien dėl kažkokio, pamanyk tik, laisvės ilgesio, galų gale - kuo jis baigė!!! (vieno tokio nedrąsią pastabą, kad negalim smerkti, bet... pertraukė kito tokio kategoriškas aš tai labai smerkiu!). Nežinau, pasijutau lyg iš kitos planetos. Taip, biografijos detalės kitados papildo autoriaus portretą, gali duoti dar vieną raktą į - pasiskolinsiu - atrakinimus (ko vertas užrašas ant vainiko toje pačioje ledų porcijoje!), taip, netgi sukelti tam tikras emocijas dėl (šiuo atveju) pikanterijos, tragizmo, bet... Man vis tik viskas kur kas sudėtingiau atrodo, ne kažkokia byla Nr. ... su plikais faktais. Galop, manau, kad kūriniai nėra pirštų antspaudai, nėra nei įkaltis, nei alibi, nei švelninančios, nei sunkinančios aplinkybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 17 gruodžio 2013 - 10:43