Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

PAROLIMPINIS KALENDORIUS

Iki parolimpiados uždarymo liko 20 d.
Namai kvepia klijais wink.gif
Mūzos alsuoja į pakaušį.
Juk taip? wink.gif

---
Hytka, man tinka

---

Ka, klaustuką keisk į šauktuką ir važiuok pas Luckų smile.gif Juolab, kad jisai po polnoj programe SM užduotis atlikęs, rasi ten ir langų, ir vaiduoklių, ir sielos atrakinimų bile kiek (ne bile kokių smile.gif), ir priešpriešų, ir atspindžių, ir kūno, ir rankų, ir auto... Galų gale prasieisi keliais, kuriais kadais vaikščiojo Iks su palyda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 16 gruodžio 2013 - 09:02
Ačiū, saigha smile.gif Šiandien nudžiugino gražūs sveikinimai ir Kalėdinės mainų nuotraukytės:

user posted image

user posted image

Labai smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 12 16, 08:42)
Namai kvepia klijais wink.gif

O heroinu nekvepia?.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Opšra @ 2013 12 16, 09:02)
O heroinu nekvepia?.. biggrin.gif

Visko gali būti. Kai kurie ir mielėmis svaiginasi biggrin.gif
Atsakyti
Dovaneles jau pakuojat? biggrin.gif As vakar dariau Advento Kalendoriui, bet paskui dar vaika nufotografavau, tai kaip kokia peleda... blush2.gif peledziukai graziausi biggrin.gif tai idejau vaiko foto Advento Kalendoriui... bet dar vienas variantas buvo sis.
Laikas jau pradet (ipatingai kai turi 4 vaikus) biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
OT (nematėt, negirdėjot, nenubėgot Ka skųsti):
Say, ar tai susiradau, ko man reikia? ttl?

---

Sea Girl, Tavo pelėdžiukai objektyviai gražūs, net ir kitoms pelėdoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 16 gruodžio 2013 - 09:26
Sveikos (i), seniai tyliai landzioju landzioju smile.gif Isigijau Canon 600D, 18-55, tai bandau mokytis. Siaip tema si butu kaip ir i tema, bet daugumai kaip matau ta pati pradzia praeity biggrin.gif bet vistiek kisiu trigrasi ir prasysiu patarimo, jusu patirties 4u.gif Siandien aktualiausias klausimas man, kaip graziai, kokybiskai nufotografuoti didziuju miestu Kaledines eglutes vakaro tamsoj? Ir tuo paciu, gal pasidalinsite savosiomis eglutemis, nes kad ir kaip butu, manau dauguma jas, prie ju fotografuojasi siuo metu biggrin.gif Butu malonu paganyti akeles i jas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2013 12 15, 15:54)
Trecias namu darbas  4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Gal dar kas savo nuomone pasakysit? smile.gif Aciu Iks ir mamagutei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hytka: 16 gruodžio 2013 - 11:40
QUOTE(Iks @ 2013 12 16, 09:21)
OT (nematėt, negirdėjot, nenubėgot Ka skųsti):
Say, ar tai susiradau, ko man reikia? ttl?

tas tas smile.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 12 16, 10:46)
Sveikos (i), seniai tyliai landzioju landzioju smile.gif Isigijau Canon 600D, 18-55, tai bandau mokytis. Siaip tema si butu kaip ir i tema, bet daugumai kaip matau ta pati pradzia praeity  biggrin.gif  bet vistiek kisiu trigrasi ir prasysiu patarimo, jusu patirties  4u.gif  Siandien aktualiausias klausimas man, kaip graziai, kokybiskai nufotografuoti didziuju miestu Kaledines eglutes vakaro tamsoj? Ir tuo paciu, gal pasidalinsite savosiomis eglutemis, nes kad ir kaip butu, manau dauguma jas, prie ju fotografuojasi siuo metu  biggrin.gif  Butu malonu paganyti akeles i jas 4u.gif

nelabai patarsim, nes temoje tvyro tokia taisyklė: pirma besimokantis padaro namų darbus, išmoksta esmines taisykles, po kurių paprastai visai kitaip pats ima žiūrėti į savo šedevrus, o tada jau naktinių eglių ar motokroso fotografavimai, patarimai, dalinimasis patirtimi ir pan.

p.s. aš asmeniškai gyvenime nesifotkinau prie miesto eglės ir mano vaiko foto su ja irgi nėra smile.gif todėl, sakyčiau, pasiimk seną muilinę su blicu ir tiesiog prisiminimui nufotkink šeimą arba nusifotkink pati ir nesuk galvos dėl gražaus fotografavimo, nes per tiek laiko gražiai jos nufotkinti neišmoksi.
Atsakyti
Sveikos smile.gif uzbegau tik atnesti Kalendoriaus nuotraukele.

Gruodžio 16 diena, iki Šv. Kalėdų liko 8 dienos smile.gif

user posted image

Prisiminimai apie praėjusius metus smile.gifŠią gražią dovanėlę gavau pernai per kalėdinius mainus. Ir žiūrint į šį papuošimą aš prisimenu Jus smile.gif SM merginas smile.gif

Atsakyti
Gal kaunietes gali pasakyt, kada gi veikia ta fotografijos galerija - darbo dienos ir laikas? Visai verta nuvaziuot manyciau
Atsakyti
Keliu ir as savo parolimpini koliaza. Nors nesu 100 proc. savimi patenkinta.
Sbo+............?
user posted image
Atsakyti