PAROLIMPINIS KALENDORIUS
Iki parolimpiados uždarymo liko 20 d.
Namai kvepia klijais
Mūzos alsuoja į pakaušį.
Juk taip?
---
Hytka, man tinka
---
Ka, klaustuką keisk į šauktuką ir važiuok pas Luckų Juolab, kad jisai po polnoj programe SM užduotis atlikęs, rasi ten ir langų, ir vaiduoklių, ir sielos atrakinimų bile kiek (ne bile kokių ), ir priešpriešų, ir atspindžių, ir kūno, ir rankų, ir auto... Galų gale prasieisi keliais, kuriais kadais vaikščiojo Iks su palyda
Ačiū, saigha Šiandien nudžiugino gražūs sveikinimai ir Kalėdinės mainų nuotraukytės:
Labai smagu
Labai smagu
QUOTE(Opšra @ 2013 12 16, 09:02)
O heroinu nekvepia?..
Visko gali būti. Kai kurie ir mielėmis svaiginasi
Dovaneles jau pakuojat? As vakar dariau Advento Kalendoriui, bet paskui dar vaika nufotografavau, tai kaip kokia peleda... peledziukai graziausi tai idejau vaiko foto Advento Kalendoriui... bet dar vienas variantas buvo sis.
Laikas jau pradet (ipatingai kai turi 4 vaikus)
Laikas jau pradet (ipatingai kai turi 4 vaikus)
Sveikos (i), seniai tyliai landzioju landzioju Isigijau Canon 600D, 18-55, tai bandau mokytis. Siaip tema si butu kaip ir i tema, bet daugumai kaip matau ta pati pradzia praeity bet vistiek kisiu trigrasi ir prasysiu patarimo, jusu patirties Siandien aktualiausias klausimas man, kaip graziai, kokybiskai nufotografuoti didziuju miestu Kaledines eglutes vakaro tamsoj? Ir tuo paciu, gal pasidalinsite savosiomis eglutemis, nes kad ir kaip butu, manau dauguma jas, prie ju fotografuojasi siuo metu Butu malonu paganyti akeles i jas
QUOTE(Hytka @ 2013 12 15, 15:54)
Gal dar kas savo nuomone pasakysit? Aciu Iks ir mamagutei
QUOTE(Iks @ 2013 12 16, 09:21)
tas tas
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 12 16, 10:46)
Sveikos (i), seniai tyliai landzioju landzioju Isigijau Canon 600D, 18-55, tai bandau mokytis. Siaip tema si butu kaip ir i tema, bet daugumai kaip matau ta pati pradzia praeity bet vistiek kisiu trigrasi ir prasysiu patarimo, jusu patirties Siandien aktualiausias klausimas man, kaip graziai, kokybiskai nufotografuoti didziuju miestu Kaledines eglutes vakaro tamsoj? Ir tuo paciu, gal pasidalinsite savosiomis eglutemis, nes kad ir kaip butu, manau dauguma jas, prie ju fotografuojasi siuo metu Butu malonu paganyti akeles i jas
nelabai patarsim, nes temoje tvyro tokia taisyklė: pirma besimokantis padaro namų darbus, išmoksta esmines taisykles, po kurių paprastai visai kitaip pats ima žiūrėti į savo šedevrus, o tada jau naktinių eglių ar motokroso fotografavimai, patarimai, dalinimasis patirtimi ir pan.
p.s. aš asmeniškai gyvenime nesifotkinau prie miesto eglės ir mano vaiko foto su ja irgi nėra todėl, sakyčiau, pasiimk seną muilinę su blicu ir tiesiog prisiminimui nufotkink šeimą arba nusifotkink pati ir nesuk galvos dėl gražaus fotografavimo, nes per tiek laiko gražiai jos nufotkinti neišmoksi.
Sveikos uzbegau tik atnesti Kalendoriaus nuotraukele.
Gruodžio 16 diena, iki Šv. Kalėdų liko 8 dienos
Prisiminimai apie praėjusius metus Šią gražią dovanėlę gavau pernai per kalėdinius mainus. Ir žiūrint į šį papuošimą aš prisimenu Jus SM merginas
Gruodžio 16 diena, iki Šv. Kalėdų liko 8 dienos
Prisiminimai apie praėjusius metus Šią gražią dovanėlę gavau pernai per kalėdinius mainus. Ir žiūrint į šį papuošimą aš prisimenu Jus SM merginas
Gal kaunietes gali pasakyt, kada gi veikia ta fotografijos galerija - darbo dienos ir laikas? Visai verta nuvaziuot manyciau
Keliu ir as savo parolimpini koliaza. Nors nesu 100 proc. savimi patenkinta.
Sbo+............?
Sbo+............?