Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(mamagute @ 2013 12 15, 16:57)
Aš jau iš V.Luckaus parodos. Labai norėtųsi turėt jo albumus, kad vėl ir vėl galėtum nagrinėt tas nuotraukas. Nes tikrai yra ką.
Kas be ko- smagu buvo susipažint su Misis Iks ir Opšra (labai mielas žvėrelis) smile.gif  Laukiu "paklodžių".  biggrin.gif
Hytka, aš užskaitau, esu nepriekabi vertintoja smile.gif

Kokių dar paklodžių?..
Leliuku išvadino, nušauti bandė, dar gerai, kad kojyčių neišsukiojo... nebedraugausiu beee.gif
Atsakyti
Vaikai, niekad neikit su teta Sayonara, teta Mamagute bei kandidate į tetas Opšra susitikti blink.gif (šitą, Ka, prašau aukso raidėm į pirmą puslapį biggrin.gif). Čiut išnešiau sveiką kailį verysad.gif. Luckus, nepaisant nieko, labai labai laaabai nenuvylė. Prie ledų porcijos stovėjau su gumulu gerklėje. Nors šiaip gumulais retai kada skundžiuosi... smile.gif
p.s¹. ačiū už tokią sekmadienio popietę, mielai pakartočiau, kad ir užsirekomendavot kaip nenormalios (biggrin.gif) - man Stokholmo efektas wink.gif
p.s². mamagute, tai Iks jau nemielas misis? bebe.gif
p.s³. aš gal paklodę panaudosiu pagal paskirtį - kažko ta arbata baisiai migdo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 15 gruodžio 2013 - 17:11
QUOTE(Opšra @ 2013 12 15, 18:00)
Kokių dar paklodžių?..
Leliuku išvadino, nušauti bandė, dar gerai, kad kojyčių neišsukiojo... nebedraugausiu beee.gif

taip, tetos mes piktos mad.gif
Atsakyti
A mes, va, su šiaulietėm sugalvojom, kad važiuojam Kaunan sausio 7 dieną. Gal dar kas prisijungs iš kitur šią dieną? rolleyes.gif

Iks, kodėl gąsdini dėl Mamagutės ir Say? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 12 15, 18:04)

*p.s². mamagute, tai Iks jau nemielas misis? bebe.gif
**p.s³. aš gal paklodę panaudosiu pagal paskirtį - kažko ta arbata baisiai migdo biggrin.gif

* čia atskira tema biggrin.gif
** gal dėl to, kad arbatos puodelis buvo panašus į .... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 12 15, 17:16)
* čia atskira tema biggrin.gif
** gal dėl to, kad arbatos puodelis buvo panašus į .... hihihi.gif

matai, Ka, kokios jos unsure.gif O dar klausi... biggrin.gif
Ir, beje, mane ne tai kad bandė nušauti, bet nušovė, ir ne kartą, ir dar kontrolinį šūvį žadėjo, bet pagailėjo mašiną priterlint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 15 gruodžio 2013 - 17:25
QUOTE(Ka @ 2013 12 15, 17:15)
Iks, kodėl gąsdini dėl Mamagutės ir Say?  biggrin.gif  biggrin.gif

O kodėl dėl Opšros gąsdina tai niekas net neklausia, visi ir taip mato, kokia aš baisi sad.gif
QUOTE(Iks @ 2013 12 15, 17:23)
matai, Ka, kokios jos unsure.gif O dar klausi... biggrin.gif
Ir, beje, mane ne tai kad bandė nušauti, bet nušovė, ir ne kartą, ir dar kontrolinį šūvį žadėjo, bet pagailėjo mašiną priterlint biggrin.gif

Eik geriau juostinių šedevrų daryti čia nesiskundusi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opšra: 15 gruodžio 2013 - 17:38
QUOTE(Opšra @ 2013 12 15, 17:36)
O kodėl dėl Opšros gąsdina tai niekas net neklausia, visi ir taip mato, kokia aš baisi sad.gif

Eik geriau juostinių šedevrų daryti čia nesiskundusi tongue.gif

* biggrin.gif
** eisiu į guolį brandinti šedevrų smile.gif Kol kas tą daiktą bijau ir į rankas paimti, grožiuosi iš tolo - jis pats man kaip šedevras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 15 gruodžio 2013 - 17:47
QUOTE(Opšra @ 2013 12 15, 17:36)

O kas gąsdino? biggrin.gif Nemačiau, negirdėjau.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 12 15, 17:47)
O kas gąsdino?  biggrin.gif Nemačiau, negirdėjau.

Va kas -
QUOTE(Iks @ 2013 12 15, 17:04)
Vaikai, niekad neikit su teta Sayonara, teta Mamagute bei kandidate į tetas Opšra susitikti blink.gif

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 12 15, 17:15)
A mes, va, su šiaulietėm sugalvojom, kad važiuojam Kaunan sausio 7 dieną. Gal dar kas prisijungs iš kitur šią dieną?  rolleyes.gif

Iks, kodėl gąsdini dėl Mamagutės ir Say?  biggrin.gif  biggrin.gif

oho įvykis kad į Kauną, susimatom ą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 12 15, 18:15)
A mes, va, su šiaulietėm sugalvojom, kad važiuojam Kaunan sausio 7 dieną. 

tai ir į Vilnių atvarykit smile.gif Ka, gal jau radai, kur Luckaus albumą įsigyt?
Atsakyti