Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 12 15, 10:51)
na, ciocelės, šiandien, 13 val. prie NDG smile.gif

Tas pieno gėrimas - bobučių pasaka irnesakyk.gif Budėjau ir saugojau Jūsų ramų miegą (tikiuos, kad ir Opšros). Bet tai koks dabar skirtumas, kur vaidentis, namuos ar NDG. Tad lauksiu prie obels, Say smile.gif (viena; jaunimas irgi nemiegojęs ir lūžta, ot skysta karta biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 12 15, 11:00)
Tas pieno gėrimas - bobučių pasaka  irnesakyk.gif Budėjau ir saugojau Jūsų ramų miegą (tikiuos, kad ir Opšros). Bet tai koks dabar skirtumas, kur vaidentis, namuos ar NDG. Tad lauksiu prie obels, Say smile.gif (viena; jaunimas irgi nemiegojęs ir lūžta, ot skysta karta biggrin.gif)

super, būsiu sutartu laiku, prieš tai pazvanyjusi smile.gif

Opšra, ropškis iš lovos smile.gif

mamagute? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 15, 11:08)
super, būsiu sutartu laiku, prieš tai pazvanyjusi smile.gif

Opšra, ropškis iš lovos smile.gif

mamagute? smile.gif

ok, einu lakstyt po namus be galvos - tipo ruoštis smile.gif
aha, podjom biggrin.gif
bažnyčioj ji gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 12 15, 12:12)

aha, podjom biggrin.gif
bažnyčioj ji gal smile.gif

bažnyčią, panašu, praleidau jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 12 15, 11:00)
Tas pieno gėrimas - bobučių pasaka  irnesakyk.gif Budėjau ir saugojau Jūsų ramų miegą (tikiuos, kad ir Opšros). Bet tai koks dabar skirtumas, kur vaidentis, namuos ar NDG. Tad lauksiu prie obels, Say smile.gif (viena; jaunimas irgi nemiegojęs ir lūžta, ot skysta karta biggrin.gif)

Pabudėjau ir aš, iki kokių keturių biggrin.gif
O dabar versdamasi per galvą bandau spėti susiruošti, nors kojytės dreba baisiau nei į pasimatymą su gražiu bernioku einant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Opšra @ 2013 12 15, 11:59)
O dabar versdamasi per galvą bandau spėti susiruošti, nors kojytės dreba baisiau nei į pasimatymą su gražiu bernioku einant biggrin.gif

Tai ir valio, nes jau galvojau, kad būsi to pieno perdozavusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Opšra @ 2013 12 15, 11:59)

Tu pati atvažiuosi ar paimt? biggrin.gif

aš jau beveik pasiruošusi, tik galva dar šlapia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 15 gruodžio 2013 - 12:20
QUOTE(sayonara @ 2013 12 15, 12:19)

=atvesdint biggrin.gif

aš tai pasaulį regiu lyg koks Modiljanis. Akiniai lūžo, griebiau lęšius, bet gal blogai įsidėjau, plika akim matau, kad žemė apvali ir sukasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 15 gruodžio 2013 - 12:38
QUOTE(sayonara @ 2013 12 15, 12:19)

Oi, kokie čia prabangūs pasiūlymai biggrin.gif Atvažiuosiu, man paprasta - troleibuso iš po sniego išsikasti nereikia, atveža tiesiai... biggrin.gif
Mano karčiai dar irgi drėgnoki, bet aš įpratusi su šlapia galva valkiotis, liko išeigines kojinaites apsimauti ir batus nusiblizginti, jeigu jau iš veidrodžio kažkoks baisus padaras žiūri, tai bent batai gražiai atrodys... lotuliukas.gif

Iks, kad apvali, tai dar nieko, o gal ir kad sukasi matai? biggrin.gif Jeigu taip, tai padauginai ant drąsos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opšra: 15 gruodžio 2013 - 12:25
QUOTE(Opšra @ 2013 12 15, 12:24)

Iks, kad apvali, tai dar nieko, o gal ir kad sukasi matai? biggrin.gif Jeigu taip, tai padauginai ant drąsos...

Sukasi kaip reikiant. Nieko nedauginau, man regis, mes pakankamai paruošem tetas, kad iš mūsų gero nelauk. Tad ramu neramiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 15 gruodžio 2013 - 12:39
Trecias namu darbas 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aš jau iš V.Luckaus parodos. Labai norėtųsi turėt jo albumus, kad vėl ir vėl galėtum nagrinėt tas nuotraukas. Nes tikrai yra ką.
Kas be ko- smagu buvo susipažint su Misis Iks ir Opšra (labai mielas žvėrelis) smile.gif Laukiu "paklodžių". biggrin.gif
Hytka, aš užskaitau, esu nepriekabi vertintoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iks @ 2013 12 15, 13:31)
man regis, mes pakankamai paruošem tetas, kad iš mūsų gero nelauk. Tad ramu neramiai biggrin.gif

tetos liko patenkintos Jūsų elgesiu biggrin.gif
Atsakyti