Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 12 14, 16:05)
* Na, nenoriu tokia nekokia pas Luckų eiti. Va ax.gif
** O Jūs čia tikrai visos tos pirmos jaunystės? rolleyes.gif Kartų konflikto nebus?  biggrin.gif
*** Iks visaip kaip strateguoja galėjimą.

* Šilto pieno šiandien aštuntą vakaro (ir aš, ir tu biggrin.gif), tada į lovą, atsibundam šeštą ryto ir turim penkias valandas degtukų maskavimui ir protingo veido nusipiešimui biggrin.gif
** Jei čia visos būtų pirmos jaunystės, man ramiau būtų irnesakyk.gif O dabar tai va truputį pasistengus aš sugebėčiau pačiai į dukras prasmukti, tai va ir baisu - tetos gal ir normalios, bet gal aš nelabai? biggrin.gif
*** Strateguok, strateguok, jei pristrateguosi, gal net aš atsikelsiu - jei jau prisistatyt pasauliui, tai geriau iškart visam, kad paskui antrą kartą prie kokios progos į batą leist nereikėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 14, 16:09)
vajėzus, kaip Tu jaunimą iš kelio vedi, kokia neatsakinga moteriškė biggrin.gif
p.s. aš tikrai nebe pirmos jaunystės biggrin.gif pabuvus tokia biškį biggrin.gif

Tai kad tu dar piemene visai, palyginus su vyresnio amziaus jaunimu mirksiukas.gif
O tai kada i Kauna leksit? Noreciau pasimatyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 14 gruodžio 2013 - 16:18
Jau jeigu say piemenė, tai man tada išvis niekas net dvėstančios bekojės avies ganyti nepatikėtų verysad.gif
Viskas, baigiu savo dramą dėl savo (ne)garbaus amžiaus ir laukiu, kol Iks pasižadės tą pieną šiandien gerti, tada nustosiu siaubintis ir nusistatysiu žadintuvą. Kaip puikiai sugalvojau perkelti atsakomybę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 12 14, 16:18)
Tai kad tu dar piemene visai, palyginus su vyresnio amziaus jaunimu  mirksiukas.gif
O tai kada i Kauna leksit? Noreciau pasimatyti

dar nežinau. mes su šeimyna atostogausim iki sausio 6 d., tai kažkada iki tol smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 14, 16:27)
dar nežinau. mes su šeimyna atostogausim iki sausio 6 d., tai kažkada iki tol smile.gif

Tai prasau paviesinti, kai planuosite - gal pavyks susiderinti
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 12 14, 16:29)
Tai prasau paviesinti, kai planuosite - gal pavyks susiderinti

ok, ir dar jei man griežto antkaklio šeima neuždės smile.gif
Atsakyti
Opšra, aš negaliu tiek daug kartų po stalu kristi biggrin.gif Mano seni kaulai jau trapūs, suprask.
Eik bet kokiu atveju. Iks nemoka gyvai bendrauti, duonos ir žaidimų iš jos nesitikėk smile.gif Gerk pieną dėl Luckaus smile.gif
Bet Iks pasistengs ateiti. Ir gal net įsidukrins, jei gerai užsirekomenduosi wink.gif
Atsakyti
Sveikos, matau kad intensyviai bendraujat, bet gal kokį žodį apie mano ND galima ? smile.gif Žinau , kad tamsoka, bet gal dar kokių pastebėjmų?

131 zinute
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 12 14, 17:42)

Bet Iks pasistengs ateiti.

pasistenk, pasistenk. Ir laikas specialiai pavėlintas, o ir patogus- tiesiai iš bažnyčios, kaip tik. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Tuomce @ 2013 12 14, 17:43)
Sveikos, matau kad intensyviai bendraujat, bet gal kokį žodį apie mano ND galima ? smile.gif Žinau , kad tamsoka, bet gal dar kokių pastebėjmų?

131 zinute

nepyk, Tuomce, matai, mūsų , tetų , apsisukimai lėtesni jau...
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2013 12 14, 16:43)

131 zinute

Tuomce,
Susilaikysiu nuo TAIP. Fokuso norėtųsi aštresnio, nepatinka centrinė/vidurinė kompozicija, grindjuostė traukia dėmesį ir pjausto kadrą, raketė tą grindjuostę optiškai išklaipo, horizontas(grindjuostė) gal ir tiesus, o įspūdis, kad banguoja. Kažkoks nelabai dėkingas rakursas. Bet esmę, matau, pagavai. Lauk kitų nuomonių smile.gif

Mamagute, stengiuosi. Kaži, ar užmigiu per tokį stengimąsi hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 14 gruodžio 2013 - 16:57
Iks, va iškart ir matosi, kad pieno negeri, jei tokiam amžiuj jau kaulai atsisako... tongue.gif
Miško žvėris irgi nemoka gyvai bendrauti, jau vien dėl to tamstai esant jaukiau šalia plepių tetų būtų biggrin.gif
Tai tada aš irgi pasistengsiu ateiti. Jei tą velnio išrastą žadintuvą girdėsiu, nes sekmadieniais man kažkas užkrenta ant ausyčių biggrin.gif Na, ir ne tik sekmadieniais, bet tom dienom tai ypač biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Opšra @ 2013 12 14, 16:57)
Iks, va iškart ir matosi, kad pieno negeri, jei tokiam amžiuj jau kaulai atsisako... tongue.gif
Miško žvėris irgi nemoka gyvai bendrauti, jau vien dėl to tamstai esant jaukiau šalia plepių tetų būtų biggrin.gif

Geriu tongue.gif
Ok, susirinkim tada patylėti, nes juk garsas tik tyloj ir skamba smile.gif

Rarity, Tu kaunietė? Gal pasakytum, kaip nuo traukinių stoties iki tos parodos nusigauti, jei vis tik išsiruoščiau? Nelabai gaudaus Kaune, moku tik iki tetos nusigauti. O teta, vargu, ar žinos, ji namisėda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 14 gruodžio 2013 - 17:17