QUOTE(sayonara @ 2013 12 14, 09:35)
ot žvėris, neramus ir įtarus
atvirukas puikus ir man nematytas, nagrinėjau, kur jį parovei pirkti, ar pegase, ar humanite ar dar kur nors. PATINKA. nu *****, kaip sunku per du kartus įrodinėti žmonėms, kai jie manim netiki, siutas paima tuoj rožės spyglius atgal suklijuosim popieriniais kklijais, jei taip.
p.s. gal rytoj pas Luckų į "seansą"?
atvirukas puikus ir man nematytas, nagrinėjau, kur jį parovei pirkti, ar pegase, ar humanite ar dar kur nors. PATINKA. nu *****, kaip sunku per du kartus įrodinėti žmonėms, kai jie manim netiki, siutas paima tuoj rožės spyglius atgal suklijuosim popieriniais kklijais, jei taip.
p.s. gal rytoj pas Luckų į "seansą"?
Iks čia dėl visko kalta - ji nuolat iš manęs juokiasi, tai tenka įtarumą užsiauginti
Bet dabar jau patikėjau Ir didžiuojuosi savim, kad pavyko rasti kažką nematyto - čia turbūt pagrindinis tikslas ir buvo Galiu turbūt ir išduoti tą slaptą vietą - Eureka knygynas netoli VU centrinių rūmų. Pasirinkimas nėra labai didelis, bet man visai patiko
Į "seansą" norisi, bet ir labaiiii baisu savo jauną naivų snukį tėvams, globėjams ir kitokiems autoritetingo plauko asmenims rodyti - o jei ne prie tos nuotraukos per ilgai užsistovėsiu? O jei per trumpai prie geriausios nuotraukos užtruksiu?? O jei nuspręsiu, kad man labiau patinka koks Griškevičius???
QUOTE(sayonara @ 2013 12 14, 12:00)
paprastai tai būna vėliausiai dešimtą
Ir čia vadinasi "išsimiegoti"? (paklausė žvėris, viena ranka prisidengdamas žiovulį, kita - trindamas trečią dienos atmerktas akis... )