Gruodžio 14 diena, iki Šv. Kalėdų liko 10 dienų...
QUOTE(sayonara @ 2013 12 14, 11:08)
taip
bet kuriuo atveju rytoj turiu du pagrindinius uždavinius:
1. išsimiegoti.
2. Luckus.
bet kuriuo atveju rytoj turiu du pagrindinius uždavinius:
1. išsimiegoti.
2. Luckus.
kada ponia ryt pramerks akeles?
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2013 12 14, 11:03)
Iks tare, pandre padare
savaites temai (kurios nezinau, nes proretis svecias cia esu ir ne viska, oj, ne viska seku) bet tebunie. Pasikliauju temos kuratore
savaites temai (kurios nezinau, nes proretis svecias cia esu ir ne viska, oj, ne viska seku) bet tebunie. Pasikliauju temos kuratore
taip ir noris paimt, pačiupinėt tas gėleles... Langas joms labai pasitarnavo
Tikiuos, kad Luckui negalioja tradicinis, daug kartų čia minėtas meetų dress kodas , nepriekaištingi mani/pedi -iūrai, iškedentos, iškrakmolintos plunksnelės? Nes man depresija juoda, dzin visokia bakūžė samanota, ir apskritai galiu - jei ką - atsiduoti svogūnais, nes jie irgi, mamagute, buvo mano pirkinių krepšelyje Norėčiau vėlyvesnio sekmadienio, bet kadangi niekaip negaliu 100 proc. užgarantuoti, kad apskritai į jį įsipaišysiu, tai ir neprašau dėl manęs nukelti tojo šėlimo Pranešiu vakare ar ryt iš ryto. Išsimiegoti ir man numero uno, žiauriai trūksta šio gėrio jau kelintą mėnesį...
Idda, aūūū, ar Tavo foto Pandrė pratęsė??? Dingusi Tavo paraiška koliažui, turiu tik Pandrės pratęstą foto kompe, tikiuos, kad nieko nesumaišiau ir atmintis bent čia nesušlubavo?
Opšra , bręsta naujas atvirukas - atsiprašymo už netikėjimą
Pandre, Tavo langas man... gražu ir patinka (truputį nusekusios iškalbos batareikos, atsiprašau)
Idda, aūūū, ar Tavo foto Pandrė pratęsė??? Dingusi Tavo paraiška koliažui, turiu tik Pandrės pratęstą foto kompe, tikiuos, kad nieko nesumaišiau ir atmintis bent čia nesušlubavo?
Pandre, Tavo langas man... gražu ir patinka (truputį nusekusios iškalbos batareikos, atsiprašau)
QUOTE(Iks @ 2013 12 14, 10:34)
Taip mano pratęsė
o gal zinot kaip I parolipiados grupe Flickr'e ja ikelti. Isggaravo is atminties kuri ten koda reikia naudoti. tas, kuri I SM keldama naudoji, netinka
QUOTE(pandre @ 2013 12 14, 12:02)
o gal zinot kaip I parolipiados grupe Flickr'e ja ikelti. Isggaravo is atminties kuri ten koda reikia naudoti. tas, kuri I SM keldama naudoji, netinka
adresą įkelk į laužtinius skliaustus ir viskas
QUOTE(mamagute @ 2013 12 14, 11:06)
adresą įkelk į laužtinius skliaustus ir viskas
ir dažniau mus lankyk - mažiau bus tų nugaravimų
QUOTE(mamagute @ 2013 12 14, 10:26)
kada ponia ryt pramerks akeles?
paprastai tai būna vėliausiai dešimtą. tai 12 laisvai jau galime susitikti
QUOTE(Iks @ 2013 12 14, 10:34)
Tikiuos, kad Luckui negalioja tradicinis, daug kartų čia minėtas meetų dress kodas , nepriekaištingi mani/pedi -iūrai, iškedentos, iškrakmolintos plunksnelės? Nes man depresija juoda, dzin visokia bakūžė samanota, ir apskritai galiu - jei ką - atsiduoti svogūnais, nes jie irgi, mamagute, buvo mano pirkinių krepšelyje Norėčiau vėlyvesnio sekmadienio, bet kadangi niekaip negaliu 100 proc. užgarantuoti, kad apskritai į jį įsipaišysiu, tai ir neprašau dėl manęs nukelti tojo šėlimo Pranešiu vakare ar ryt iš ryto. Išsimiegoti ir man numero uno, žiauriai trūksta šio gėrio jau kelintą mėnesį...
nėra jokio dress kodo. vakar dulkes valydama iki mėsų nagą vieną nusilupau, tai persiprašau, bet aš būsiu nespindinčioje formoje, glamūro neliko
jo jo, Opšra, bus Tau tėvu-motina-globėja netikėt
Dar šiek tiek apie Luckų, radau, dalinuosi, ar verta buvo - nežinau, einu pati skaityti Plius čia
Apsėdo tas Luckus truputį
---
Ale ankstyvos Jūs paukštės, ką man daryti, vargšei pelėdai
---
Bet tai klausykitės, dulkės kokios plėšrios pas globėjus
---
Kad taip nuo manęs kas dulkes nubrauktų Nuostabi diena, išsiilgtosios šviesos visose pakampėse pilna, o tingisi kaip mamagutei, nulis impulsų
Apsėdo tas Luckus truputį
---
Ale ankstyvos Jūs paukštės, ką man daryti, vargšei pelėdai
---
Bet tai klausykitės, dulkės kokios plėšrios pas globėjus
---
Kad taip nuo manęs kas dulkes nubrauktų Nuostabi diena, išsiilgtosios šviesos visose pakampėse pilna, o tingisi kaip mamagutei, nulis impulsų
QUOTE(sayonara @ 2013 12 14, 13:00)
jei situacija nesikeis- man tinka. Šiaip galiu ir anksčiau.