Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Gruodžio 14 diena, iki Šv. Kalėdų liko 10 dienų...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 14, 11:08)
taip biggrin.gif

bet kuriuo atveju rytoj turiu du pagrindinius uždavinius:

1. išsimiegoti.
2. Luckus.

kada ponia ryt pramerks akeles? cool.gif
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2013 12 14, 11:03)
Iks tare, pandre padare laugh.gif
savaites temai (kurios nezinau, nes proretis svecias cia esu ir ne viska, oj, ne viska seku) bet tebunie. Pasikliauju temos kuratore laugh.gif

taip ir noris paimt, pačiupinėt tas gėleles... Langas joms labai pasitarnavo smile.gif
Atsakyti
Tikiuos, kad Luckui negalioja tradicinis, daug kartų čia minėtas meetų dress kodas biggrin.gif , nepriekaištingi mani/pedi -iūrai, iškedentos, iškrakmolintos plunksnelės? Nes man depresija juoda, dzin visokia bakūžė samanota, ir apskritai galiu - jei ką - atsiduoti svogūnais, nes jie irgi, mamagute, buvo mano pirkinių krepšelyje biggrin.gif Norėčiau vėlyvesnio sekmadienio, bet kadangi niekaip negaliu 100 proc. užgarantuoti, kad apskritai į jį įsipaišysiu, tai ir neprašau dėl manęs nukelti tojo šėlimo rolleyes.gif Pranešiu vakare ar ryt iš ryto. Išsimiegoti ir man numero uno, žiauriai trūksta šio gėrio jau kelintą mėnesį...

Idda, aūūū, ar Tavo foto Pandrė pratęsė??? Dingusi Tavo paraiška koliažui, turiu tik Pandrės pratęstą foto kompe, tikiuos, kad nieko nesumaišiau ir atmintis bent čia nesušlubavo?

Opšra hah.gif, bręsta naujas atvirukas - atsiprašymo už netikėjimą biggrin.gif

Pandre, Tavo langas man... gražu ir patinka biggrin.gif (truputį nusekusios iškalbos batareikos, atsiprašau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 14 gruodžio 2013 - 10:58
QUOTE(Iks @ 2013 12 14, 10:34)
Idda, aūūū, ar Tavo foto Pandrė pratęsė??? Dingusi Tavo paraiška koliažui, turiu tik Pandrės pratęstą foto kompe, tikiuos, kad nieko nesumaišiau ir atmintis bent čia nesušlubavo?

Taip mano pratęsė 4u.gif
Atsakyti
o gal zinot kaip I parolipiados grupe Flickr'e ja ikelti. Isggaravo is atminties kuri ten koda reikia naudoti. tas, kuri I SM keldama naudoji, netinka
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2013 12 14, 12:02)
o gal zinot kaip I parolipiados grupe Flickr'e ja ikelti. Isggaravo is atminties kuri ten koda reikia naudoti. tas, kuri I SM keldama naudoji, netinka

adresą įkelk į laužtinius skliaustus ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 12 14, 11:06)
adresą įkelk į laužtinius skliaustus ir viskas smile.gif

ir dažniau mus lankyk smile.gif - mažiau bus tų nugaravimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 12 14, 10:26)
kada ponia ryt pramerks akeles? cool.gif

paprastai tai būna vėliausiai dešimtą. tai 12 laisvai jau galime susitikti smile.gif

QUOTE(Iks @ 2013 12 14, 10:34)
Tikiuos, kad Luckui negalioja tradicinis, daug kartų čia minėtas meetų dress kodas biggrin.gif , nepriekaištingi mani/pedi -iūrai, iškedentos, iškrakmolintos plunksnelės? Nes man depresija juoda, dzin visokia bakūžė samanota, ir apskritai galiu - jei ką - atsiduoti svogūnais, nes jie irgi, mamagute, buvo mano pirkinių krepšelyje biggrin.gif Norėčiau vėlyvesnio sekmadienio, bet kadangi niekaip negaliu 100 proc. užgarantuoti, kad apskritai į jį įsipaišysiu, tai ir neprašau dėl manęs nukelti tojo šėlimo rolleyes.gif Pranešiu vakare ar ryt iš ryto. Išsimiegoti ir man numero uno, žiauriai trūksta šio gėrio jau kelintą mėnesį...

Opšra hah.gif, bręsta naujas atvirukas - atsiprašymo už netikėjimą biggrin.gif

nėra jokio dress kodo. vakar dulkes valydama iki mėsų nagą vieną nusilupau, tai persiprašau, bet aš būsiu nespindinčioje formoje, glamūro neliko biggrin.gif

jo jo, Opšra, bus Tau tėvu-motina-globėja netikėt biggrin.gif
Atsakyti
Dar šiek tiek apie Luckų, radau, dalinuosi, ar verta buvo - nežinau, einu pati skaityti smile.gif Plius čia
Apsėdo tas Luckus truputį smile.gif

---

Ale ankstyvos Jūs paukštės, ką man daryti, vargšei pelėdai sad.gif

---

Bet tai klausykitės, dulkės kokios plėšrios pas globėjus biggrin.gif

---

Kad taip nuo manęs kas dulkes nubrauktų sad.gif Nuostabi diena, išsiilgtosios šviesos visose pakampėse pilna, o tingisi kaip mamagutei, nulis impulsų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 14 gruodžio 2013 - 12:43
dar vienas konspektas rytdienos egzaminui smile.gif
Atsakyti
Sveikos, 1 ND. teiskit smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 14 gruodžio 2013 - 14:04
QUOTE(sayonara @ 2013 12 14, 13:00)
paprastai tai būna vėliausiai dešimtą. tai 12 laisvai jau galime susitikti smile.gif

jei situacija nesikeis- man tinka. Šiaip galiu ir anksčiau. smile.gif
Atsakyti