Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos,

Na ateinu su svogūnu smile.gif

"Aitri" liepsna.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 13 gruodžio 2013 - 20:40
QUOTE(sayonara @ 2013 12 13, 20:14)
Opšra, gavau biggrin.gif ačiū.. gražu biggrin.gif

Neįtikinamai nuskambėjo beee.gif

Bet kad gavai, gerai - nebejaučiu jokių nevykdomų įsipareigojimų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opšra: 13 gruodžio 2013 - 22:38
QUOTE(Mangute @ 2013 12 13, 20:30)
sveikos,
Na ateinu su svogūnu smile.gif
"Aitri" liepsna.

Jė, nors kas sureagavo smile.gif
Mangute, idėją sveikinu, foto - nelabai wink.gif Sakyčiau - toks eskizas, brūkšt brūkšt be didesnių pretenzijų, turbūt pasiliekant jas ateičiai. Fotografija - godi moteriškė, plikos idėjos jai negana, jai apsirengti reikia, sužavėti, priblokšti, palikti už savęs žiopčiojančią minią biggrin.gif Va ir reikėjo kabintis už to AITRUMO, verstis per galvą ieškant, kaip jį perteikti vaizdu, nesitenkinant vien faktu, kad svogūnas yra aitrus ir tai viską pasako. Reikėjo pažaisti su šviesa, šešėliais, galbūt mirtinai užsiknisti prie to svogūno, bet užkurti jį taip, kad dūmai jam iš ausų imtų rūkti. Dabar, atmetus idėją, kaip ir nieko nelieka, tik nuobodulys ir... techniniai nesklandumai. Gaila. Ok, galbūt norėjai griežto, sterilaus, lakoniško, spartietiško kadro, be visų tų šviesotamsos niuansų, šešėliavimo. Nežinau, kaip pavadint - atviruko, plakato, afišos (???). Tada pasigendu linijų aiškumo, griežtos geometrijos, kelbiškojo fokuso ir iki skausmo atkaltos kokybės. Apačioj erdvės per mažai, aplinkui - per daug, svogūnžvakė vargsta įstatyta į neinformatyvią tuštumą, wb apšlubęs, akis vargina išdegimai, deja, ne tie, kokių tikėtumeisi iš pavadinimo smile.gif
Bet už sudalyvavimą, už idėjų generavimą duodu saldainį ir 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 12 14, 01:30)
Jė, nors kas sureagavo smile.gif
Mangute, idėją sveikinu, foto - nelabai wink.gif Sakyčiau - toks eskizas, brūkšt brūkšt be didesnių pretenzijų, turbūt pasiliekant jas ateičiai. Fotografija - godi moteriškė, plikos idėjos jai negana, jai apsirengti reikia, sužavėti, priblokšti, palikti už savęs žiopčiojančią minią biggrin.gif Va ir reikėjo kabintis už to AITRUMO, verstis per galvą ieškant, kaip jį perteikti vaizdu, nesitenkinant vien faktu, kad svogūnas yra aitrus ir tai viską pasako. Reikėjo pažaisti su šviesa, šešėliais, galbūt mirtinai užsiknisti prie to svogūno, bet užkurti jį taip, kad dūmai jam iš ausų imtų rūkti. Dabar, atmetus idėją, kaip ir nieko nelieka, tik nuobodulys ir... techniniai nesklandumai. Gaila. Ok, galbūt norėjai griežto, sterilaus, lakoniško, spartietiško kadro, be visų tų šviesotamsos niuansų, šešėliavimo. Nežinau, kaip pavadint - atviruko, plakato, afišos (???). Tada pasigendu linijų aiškumo, griežtos geometrijos, kelbiškojo fokuso ir iki skausmo atkaltos kokybės. Apačioj erdvės per mažai, aplinkui - per daug, svogūnžvakė vargsta įstatyta į neinformatyvią tuštumą, wb apšlubęs, akis vargina išdegimai, deja, ne tie, kokių tikėtumeisi iš pavadinimo smile.gif
Bet už sudalyvavimą, už idėjų generavimą duodu saldainį ir 4u.gif

Ačiū Iks wink.gif pasiteisinimų čia niekas nepriima, todėl jų ir nebus. stengiuosi kitą kartą geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 12 14, 00:32)
Ačiū Iks wink.gif pasiteisinimų čia niekas nepriima, todėl jų ir nebus. stengiuosi kitą kartą geriau smile.gif

Aš nesu paskutinė instancija smile.gif Tik pasidalinu savo nuomone, su kuria niekas neįpareigotas sutikti. Net ir Opšra hihihi.gif, kuri užmiršo įsipareigojimą pelnyti bonusus biggrin.gif
Neliečiau to "Pabrangiaisko". Po 11 dienų liesiu, nors ne, jau po 10, nors nieks dar nepriminė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 14 gruodžio 2013 - 01:03
QUOTE(Iks @ 2013 12 14, 00:52)
Aš nesu paskutinė instancija smile.gif Tik pasidalinu savo nuomone, su kuria niekas neįpareigotas sutikti. Net ir Opšra hihihi.gif, kuri užmiršo įsipareigojimą pelnyti bonusus biggrin.gif

Kokie įsipareigojimai? blink.gif Kokie bonusai? blink.gif Mano jauna, kvaila ir netekėjusi galva kažką akivaizdžiai pamiršo doh.gif Aš maniau, man čia jau kelias nutiestas rožėm (su rankomis (ne manosiomis, žinoma...) nulaužytais spygliukais), personalinės parodos bus organizuojamos, kai tik ką nors parodysiu, atvirukai nesustodami plauks į mano pašto dėžę...
Ne, o rimtai, apie kokius bonusus kalbam? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Opšra @ 2013 12 14, 01:01)
Kokie įsipareigojimai? blink.gif Kokie bonusai? blink.gif Mano jauna, kvaila ir netekėjusi galva kažką akivaizdžiai pamiršo doh.gif Aš maniau, man čia jau kelias nutiestas rožėm (su rankomis (ne manosiomis, žinoma...) nulaužytais spygliukais), personalinės parodos bus organizuojamos, kai tik ką nors parodysiu, atvirukai nesustodami plauks į mano pašto dėžę...
Ne, o rimtai, apie kokius bonusus kalbam? unsure.gif

Apie visokius smulkius nuopelnus, smulkius - palyginus su pribloškiančiu faktu, kad Tu šiaip faina ir Tau bus pranešta, kada prie savo pašto dėžės pradėti tykoti atviruko vien už tą fainumą šįkart biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 14 gruodžio 2013 - 01:09
QUOTE(Iks @ 2013 12 13, 18:46)
Mamagute, Tu dėl visa ko neišimk sekmadienio iš omenies cool.gif

kolkas netrinu:)

P.S. Svogūną ( net kelis) nusipirkau, idėją turiu, bet nežinau, ar įgyvendinama... Kolkas labai tyyyngiu. Bet va, Iks, bent rekvizitą įsigyjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 14 gruodžio 2013 - 09:37
QUOTE(Opšra @ 2013 12 13, 22:37)
Neįtikinamai nuskambėjo beee.gif

Bet kad gavai, gerai - nebejaučiu jokių nevykdomų įsipareigojimų biggrin.gif

ot žvėris, neramus ir įtarus smile.gif
atvirukas puikus ir man nematytas, nagrinėjau, kur jį parovei pirkti, ar pegase, ar humanite ar dar kur nors. PATINKA. nu *****, kaip sunku per du kartus įrodinėti žmonėms, kai jie manim netiki, siutas paima biggrin.gif tuoj rožės spyglius atgal suklijuosim popieriniais kklijais, jei taip.

p.s. gal rytoj pas Luckų į "seansą"?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 12 14, 10:35)

p.s. gal rytoj pas Luckų į "seansą"?

pašėlsim biggrin.gif
Atsakyti
Iks tare, pandre padare laugh.gif
savaites temai (kurios nezinau, nes proretis svecias cia esu ir ne viska, oj, ne viska seku) bet tebunie. Pasikliauju temos kuratore laugh.gif

user posted image

dabar jau zinau: LANGAS.
Aciu, Iks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 14 gruodžio 2013 - 10:04
QUOTE(mamagute @ 2013 12 14, 09:51)
pašėlsim biggrin.gif

taip biggrin.gif

bet kuriuo atveju rytoj turiu du pagrindinius uždavinius:

1. išsimiegoti.
2. Luckus.

Atsakyti