Sveikos, gal galite pagelbėti. Užsisakinėjau iš the body shop, gavau laišką iš jų, kad "Order Authorization Failed", bet pinigai nuo kortelės nuskaičiuoti. Kur man reikėtų kreiptis?
QUOTE(Tauskale @ 2013 12 09, 17:54)
Sveikos, gal galite pagelbėti. Užsisakinėjau iš the body shop, gavau laišką iš jų, kad "Order Authorization Failed", bet pinigai nuo kortelės nuskaičiuoti. Kur man reikėtų kreiptis?
ar tikrai nuskaiciuoti? Ar tik rezervuoti?
QUOTE(zemciugelis @ 2013 12 09, 18:33)
as pirkdavau kai budavo nuo nuolaidines kainos dar 40 proc, arba viena perki, kitai 50 proc. si rudeni pagailejo sios akcijos, kadangi turiu su kuo vaikscioti, tai lauksiu vasario men. bet nera garantijos, kad ji bus, nes si rudeni tokiso nebedare.
net nezinau ar dar cia laukt geresnes akcijos ar ne
Mergaitės, gal kur netyčia užmatėte gera kaina Reima vaikiškų žieminių kepuryčių/šalmukų
Gal naivu tikėtis išpardavimų, ar geresnės kainos prieš žiemą
Gal naivu tikėtis išpardavimų, ar geresnės kainos prieš žiemą
QUOTE(simpa @ 2013 12 09, 18:55)
ar tikrai nuskaiciuoti? Ar tik rezervuoti?
panašu, kad be reikalo supanikavau, rezervuoti
Radau daugiau info senesnėse temose
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 12 09, 17:57)
net nezinau ar dar cia laukt geresnes akcijos ar ne
bus bus geresne akcija - kai perkant 4 poras visoms po 40% nepriklausomai nuo kainos Cia tik pradzia
QUOTE(zemciugelis @ 2013 12 09, 18:33)
as pirkdavau kai budavo nuo nuolaidines kainos dar 40 proc, arba viena perki, kitai 50 proc. si rudeni pagailejo sios akcijos, kadangi turiu su kuo vaikscioti, tai lauksiu vasario men. bet nera garantijos, kad ji bus, nes si rudeni tokiso nebedare.
Tai kad tokią akciją dažnai duoda, neapsimoka, nes suma sumaru gaunas 25 proc
QUOTE(Kriiste @ 2013 12 09, 19:26)
bus bus geresne akcija - kai perkant 4 poras visoms po 40% nepriklausomai nuo kainos Cia tik pradzia
Aš ir šitos laukiau, bet neišmetė , nedaug skiriasi ir paskutinioji, kur 35 proc arba dabar 70 proc antrai porai
Man geriausia Crocs akcija buvo 3 poros uz 2 kaina bet senokai bebuvo ji
Per kiek laiko atsiuncia everything5pounds.com, bandyciau pati uzsisakineti , tik bijau, kad galiu nespeti
QUOTE(Maja Di @ 2013 12 09, 18:37)
Aš ir šitos laukiau, bet neišmetė , nedaug skiriasi ir paskutinioji, kur 35 proc arba dabar 70 proc antrai porai
tai kad ta akcija galiodavo tik outlet skyreliui - kuriame ir siaip batai budavo su nuoalidomis, tad dar 40% ir dar 20% - tikrai geriau gaudavosi nei dabar, nors procentaliai atrodo panasiai Tai ir neturejo ismesti - ta akcija bus po nauju metu, geriausiu atveju po kaledu - visad buna rugpjuti ir po nauju kazkur
Mergaitės, kuri turite nusipirkusi šią striukę S dydžio (iš SD)? Gal būtų galima paprašyti išmatuoti pečių plotį nuo siūlės iki siūlės, rankovės ilgį ir plotį ties klubų plačiausia vieta? Žinau, kad daug noriu, bet labai reikia. Nusipirkau XS dydį ir jis man toks "ant ribos". Galvoju, siųsčiau atgal ir pirkčiau S dydį. Bet jei tas S gerokai didesnis bus...
Didelis AČIŪ tai, kuri pagelbės
http://www.sportsdir...olcode=44729703
Didelis AČIŪ tai, kuri pagelbės
http://www.sportsdir...olcode=44729703