QUOTE(Bluntė @ 2013 12 11, 18:54)
manau internete visada lenviau rasti neigiamus, negu teigiamus atsiliepimus o naudojamės sėkmingai jau metus. Visada esant nesklandumams randamas sprendimas. Esu tikrai patenkinta jų darbu
gerą aptarnavimą klientai priima kaip natūralų dalyką, ir apie tai niekur dažniausiai nerašoma ir nekomentuojama, jei tik pasitaiko kokių nesklandumų, iškart reikia visiems pranešti
QUOTE(Kristiniux @ 2013 12 12, 17:42)
norfoj mačiau prie išparduodamų prekių po 15lt
Aciu, bandysiu norfoje ieskoti.
Aciu visoms uz atsakymus!!! Mano bernai megsta labai visus maitinti, jau ir puodu rinkini nupirkau jiems, mastau jau apie visa virtuve
QUOTE(RegR @ 2013 12 12, 17:14)
Papildyta:
Gal galetumete kas nors nupirkti is www.lindex.com
as nebeturiu reikiamos korteles atsiskaitymui
Nebeturit? Tai kas atsitiko?
QUOTE(Veronika~ @ 2013 12 12, 18:25)
Aciu, bandysiu norfoje ieskoti.
Aciu visoms uz atsakymus!!! Mano bernai megsta labai visus maitinti, jau ir puodu rinkini nupirkau jiems, mastau jau apie visa virtuve
mano vyresnelis toks pats turim ir indeliu , ir virykle....
aš su tokiu klausimu..per visus UK pirkimus radau keistą nuskaitymą iš "SHOPPERDISC.CO.UK " lygiai 10svarų Kad pirkčiau kažką už tokią sumą nu tikrai abejoju..ir labai keistas jų puslapis..jau užklausiau banko ar tikrai ši firma nuskaitė..patvirtini,kad tikrai "SHOPPERDISC.CO.UK " ..gal kam teko susidurt su šia parduotuve ? nes viską pirkau iš amazono..amazono visi nuskaitymai yra...
bandysiu pati su jais susisiekti...jei nepavyks,tada reiks blokuoti kortelę idomu iš kur ir kaip įvyko nuskaitymas... sakau gal kas slepiasi po šia parduotuve, ko aš nežinau ar pamiršau per visus pirkimus
bandysiu pati su jais susisiekti...jei nepavyks,tada reiks blokuoti kortelę idomu iš kur ir kaip įvyko nuskaitymas... sakau gal kas slepiasi po šia parduotuve, ko aš nežinau ar pamiršau per visus pirkimus
QUOTE(murashke @ 2013 12 12, 16:58)
fainas twinings rinkinukas
su dviem arbatom ir sausainiais
http://shop.twinings...t-gift-set.html
Papildyta:
labai gera kokybe
su dviem arbatom ir sausainiais
http://shop.twinings...t-gift-set.html
Papildyta:
labai gera kokybe
jūs gal pirksite? iki naujų gal spėtų ateiti
dėl kortelės tai oho. einu savo peržiūrėti
QUOTE(barbuska @ 2013 12 11, 23:13)
Noriu paklausti ar yra kas jungėsi prie narės samientos jungiausi prie E5 pirkimų, parašė, kad negavo vieno mano daikto, taigi pinigus įdės su siuntinuku, bet paskui parašė, kad perves, kai pati gaus, o štai galiausiai visiškai pradingo ir į laiškus neatsako Na praėjo jau tiek laiko, kad net sportsdirectas būtų grąžinęs
Nu sd negrazina greit - jau beveik menuo - kai derinu del neidetos maikes (4 svarai tik, ale kodel jie turi but?)
Ar yra pas mus kas nors is Palangos, ar bunanciu ten? o jei dar pro Panevezi prasukanciu - butu nuostabu
QUOTE(Kristiniux @ 2013 12 12, 15:42)
norfoj mačiau prie išparduodamų prekių po 15lt
Kurioje Kauno "noroje"? Daug buvo? Nes turime vaisius, super kokybė
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 12, 19:25)
aš su tokiu klausimu..per visus UK pirkimus radau keistą nuskaitymą iš "SHOPPERDISC.CO.UK " lygiai 10svarų Kad pirkčiau kažką už tokią sumą nu tikrai abejoju..ir labai keistas jų puslapis..jau užklausiau banko ar tikrai ši firma nuskaitė..patvirtini,kad tikrai "SHOPPERDISC.CO.UK " ..gal kam teko susidurt su šia parduotuve ? nes viską pirkau iš amazono..amazono visi nuskaitymai yra...
Jei tikrai nepirkot tokioj parduotuvej, galimybe, kad kaskuri parduotuve pavoge jusu korteles duomenis. Jei tikrai nepirkot ten, kreipktes i banka, parasykit pretenzija, atliks tyrima ir zinoma blokuos kortele
QUOTE(MAdene @ 2013 12 12, 20:31)
Jei tikrai nepirkot tokioj parduotuvej, galimybe, kad kaskuri parduotuve pavoge jusu korteles duomenis. Jei tikrai nepirkot ten, kreipktes i banka, parasykit pretenzija, atliks tyrima ir zinoma blokuos kortele
taip taip..jau gavau info iš banko..nu bet kai tai mastau,gal kažko ir pirkausi bet nepamenu tai parašiau emailą tai parduotuvei... sakau gal palauksiu jų ats ir tada jau pretenziją rašysiu... kažkaip vis mastau ar nebūsiu ko prisidirbųsi pati nu bet kažkokia iš vis "no name" parduotuvė
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 12, 19:35)
taip taip..jau gavau info iš banko..nu bet kai tai mastau,gal kažko ir pirkausi bet nepamenu tai parašiau emailą tai parduotuvei... sakau gal palauksiu jų ats ir tada jau pretenziją rašysiu... kažkaip vis mastau ar nebūsiu ko prisidirbųsi pati nu bet kažkokia iš vis "no name" parduotuvė
gal kur kokia varnele uzdejai amazone? Nes man tai per google ieskant, atdaro, kad cia kazkokia taupymo programa. Tai gal cia koks nors metinis mokestis
kazin, ka cia reiskia" You may have found SHOPPERDISC.CO.UK as a billing descriptor and a monthly membership fee on your credit or debit card statement "
Is cia kopinau