QUOTE(NNata @ 2013 12 12, 09:04)
NNata, 12 Gru 2013 - 09:04, parašė:
NNata, 12 Gru 2013 - 09:04, parašė:
Kas dabar paskutiniu metu pirkot is Mytoys.de per kiek laiko nuo uzsakymo padarymo(ne issiuntimo) gavot prekes? ne patingekit atsakyt,aciu
Kas dabar paskutiniu metu pirkot is Mytoys.de per kiek laiko nuo uzsakymo padarymo(ne issiuntimo) gavot prekes? ne patingekit atsakyt,aciu
Man paskutini pristate per 10 darbo dienu
QUOTE(LinaGustė @ 2013 12 12, 10:13)
LinaGustė, 12 Gru 2013 - 10:13, parašė:
LinaGustė, 12 Gru 2013 - 10:13, parašė:
lapkricio 28 d. padariau uzsakyma. Vakar jau rasiau el. pastu, kodel dar neissiustas uzsakymas mano. Vakare i dvi dalis isskaide, o va ryte pazymeta, kad viena dalis jau issiusta, o kita dalis is triju prekiu, visa dar "bearbeitet". Na, man jau ramiau, per savaite is DE DHL manau atves
Kad tik ta antra dali greiciau issiustu 
lapkricio 28 d. padariau uzsakyma. Vakar jau rasiau el. pastu, kodel dar neissiustas uzsakymas mano. Vakare i dvi dalis isskaide, o va ryte pazymeta, kad viena dalis jau issiusta, o kita dalis is triju prekiu, visa dar "
bearbeitet". Na, man jau ramiau, per savaite is DE DHL manau atves

Kad tik ta antra dali greiciau issiustu
Man su paskutiniu nepristate poros zaislu, vienas dingo is prekybos, o kitas matyt kai pokavo nebuvo, tai prie jo irgi buvo tas prierasas. Tai jo sake nesius, nes uzsakymas liko mazesnis nei 15 euru, tipo pakartot is naujo jei reikia