3 uz 2 kaina tokia akcija buvo 2012 vasario pirmom dienom, Gust gavosi po 62Lt. O praejusiais metais sausio 30d. pirkau is USA per tarpininkes Gust gavosi 66lt irgi manau super. Tad jei nedega, reik laukti sausio pabaigos-vasario pradzios
Mano vyras visa ziema atvare su sitais. Dbr tuos naujesnius nupirkau kur su uztrauktuku bet jis daznai masinoj. Kaip butu jei reiktu ilgai lauke buti nezinau
3 uz 2 kaina tokia akcija buvo 2012 vasario pirmom dienom, Gust gavosi po 62Lt. O praejusiais metais sausio 30d. pirkau is USA per tarpininkes Gust gavosi 66lt irgi manau super. Tad jei nedega, reik laukti sausio pabaigos-vasario pradzios
ačiū merginos už komentarus apie vyriškus crocs vis tiek juos imsiu, šals, nešals..bet va roges tampyt kokią valandą po sniegą su vaiku manau bus pats tas belieka kad į sale skyriuką įmestų ir nuolaidą pritaikytų o gust aš niekad už 62lt nemačiau..man pigiausi pernai 80lt buvo matyt pramiegojau
ačiū merginos už komentarus apie vyriškus crocs
vis tiek juos imsiu, šals, nešals..bet va roges tampyt kokią valandą po sniegą su vaiku manau bus pats tas belieka kad į sale skyriuką įmestų ir nuolaidą pritaikytų
o gust aš niekad už 62lt nemačiau..man pigiausi pernai 80lt buvo matyt pramiegojau
nu ok 3 uz 2 tarkime imkim. tai trys poros 100 euru. minusiojam 20 proc. lieka trys poros uz 80 euru.
vadinasi viena pora 26,7 eu. tai yra apie 92 lt
aš liepa pirkau už 84 lt
nu ok 3 uz 2 tarkime imkim. tai trys poros 100 euru. minusiojam 20 proc. lieka trys poros uz 80 euru.
vadinasi viena pora 26,7 eu. tai yra apie 92 lt
aš liepa pirkau už 84 lt
tai dabar tai taip 90lt bet va sako vasarį 62lt kainavo..o aš nemačiau tuos 84lt aš irgi pamenu ,kai buvo..nu bet pigiau niekaip na matyt ne viską sužiūrėjau usa tik pagavau po 65lt ar pan...ir tai puskei atidaviau..nes mažiukės dydžių nebuvo..
tai dabar tai taip 90lt bet va sako vasarį 62lt kainavo..o aš nemačiau tuos 84lt aš irgi pamenu ,kai buvo..nu bet pigiau niekaip na matyt ne viską sužiūrėjau usa tik pagavau po 65lt ar pan...ir tai puskei atidaviau..nes mažiukės dydžių nebuvo..